Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

miercuri, 7 septembrie 2011

CALEA PUTERII - SEPTEMBRIE 2011

http://alessandragrigorescu.blogspot.com/

Transmis de Lena Stevens - 2 septembrie 2011

 Tema principala a lunii septembrie este a permite. Acesta este un puternic si imprevizibil timp al schimbarii, oportunitatii si resetarii tiparelor si nu avem nici o idee despre cum vor aparea sau cum se vor manifesta lucrurile.Deci, ceea ce se cere acum este sa permitem in mod generos, ca indiferent ce se intampla, sa se intample fara rezistenta, frica, judecata, super-procesare, identificare in exces, gandire in exces sau negare. A "permite" inseamna deschiderea voastra catre necunoscut, expandarea flexibilitatii voastre si a fi neutru in legatura cu indiferent ce se intampla.

 A permite nu inseamna a abandona sau a renunta, nici a fi pasiv. Aceasta este o alegere activa de a lasa lucrurile sa fie in felul in care sant. Cea mai mare provocare in aceasta luna este ingrijorarea. Aceasta va mentine intr-o pozitie de a simti nevoia sa trasati constant si sa fiti obsedati de ceea ce se intampla. Grija creaza o hipervigilenta care nu este folositoare la acest timp si doar va va retine de la a fi capabili sa va miscati inainte. Grija si frica nu sant justificate niciodata si orice alegere sau decizie care este facuta dintr-un loc al grijii sau al fricii, va va impiedica, in loc sa va sustina in maretele voastre intentii si dorinte. Am putea spune ca subtema lunii este increderea.

O mare cantitate de incredere este necesara la acest timp, pentru a permite ca ceea ce a fost insamantat si plantat si hranit, sa fie capabil sa infloreasca total. Daca ati plantat intentiile voastre si ati ingrijit gradina, puteti avea incredere ca plantele vor inflori. Nu trebuie sa va ingrijorati ca acestea nu vor inflori. Ne miscam repede inainte, catre recoltele a ceea ce am stabilit pentru noi insine, ca specii si comunitate globala. Ce se afla inaintea recoltei este faptul ca putem vedea inflorirea totala a eforturilor noatre, a lectiilor, a tiparelor colective si personale si culorile a ceea ce am realizat si a ceea ce mai trebuie facut. Deci, daca va aflati in negare, frica, ingrijorare, rezistenta, negativitate, ambivalenta, anxietate, judecata sau orice alte expresii negative, le veti vedea inflorind, deci, puteti face ceva in sensul acesta.

Daca aveti emotii neexprimate, vechi tipare sau furie reprimata in corpul vostru , acestea vor iesi la suprafata, de asemenea. In acest caz, cel mai rau lucru pe care il puteti face este sa intrati in si mai multa furie, resentimente, autovictimizare, rezistenta, judecata sau aversiune de sine. lasati sa fie. Permiteti la indiferent ce este sa apara total, fara nici o rezistenta si dintr-un loc al profundei neutralitati. De acolo, veti fi capabili sa faceti alegeri practice si active, in legatura cu schimbarile de care aveti nevoie si a ceea ce urmeaza. Sa nu va fie frica sa cereti ajutor.

Asadar, daca ati lucrat cu voi insiva si ati inlaturat ceea ce nu va serveste , exprimandu-va intentii bune, fiind prezenti, atenti, asumandu-va responsabilitatea pentru voi insiva, pentru sanatatea, reactiile si tiparele voastre, atunci veti vedea fructele muncii voastre si infloririle vor fi marete si minunate. Continuati sa lucrati bine, deoarece acest timp cere o concentrare continua, responsabilitate si prezenta.Permiteti sa fiti flexibili si optimisti. Aveti compasiune pentru cei mai putin norocosi, fara a simti nevoia sa le rezolvati problemele. Timpurile sant instabile, imprevizibile, haotice si pline noi orientari si tipare, care sant foarte noi pentru experienta noastra colectiva.

Noi am fost impinsi prin canalul nasterii si acum este timpul sa avem incredere in mediul actual pentru a sustine total o noua viata. Permiteti mediului sa va servesca in propriul sau mod si permiteti-va sa fiti in serviciul a indiferent ce are esenta voastra in depozit pentru voi. Nu mai este vorba despre ce doreste personalitatea, ci mai degraba despre scopurile pe care le are esenta voastra. Deci, dati-va la o parte din propriul vostru drum si permiteti transformarea.

 Asa cum si omida rezista distrugerii propriei sale forme , acea distrugere este necesara, daca intentioneaza vreodata sa fie un fluture. Aceasta este mai mult o luna in care sa "fiti", decat sa "faceti". Cu siguranta, puteti avea energia de a rezolva sarcini si proiecte, dar motivatia si suportul pentru realizarea acestora vine dintr-un loc al fiintarii, decat dintr-un loc al efortului. Datorita impredictibilitatii timpurilor, lucrurile se pot manifesta in moduri foarte neobisnuite, daca le permiteti.

 Aceasta cere sa asezati deoparte ideile voastre fixe despre cum ar trebui facute lucrurile, astfel incat, ceva nou poate aparea. Aceasta este o luna buna pentru a revizui toate intentiile voastre si a determina daca aveti suficienta flexibilitate pentru a permite un nou mod de manifestare. Cealalta provocare a acestei luni este sa stati pozitivi in fata fricilor, chinurilor si descurajarii. A fi pozitivi, cere disciplina. Nu efort, doar disciplina. Cum sa stati pozitivi : Recunoasteti intotdeauna o ordine mai inalta, o pictura mai mare si un plan maret, fata de orice pare ca un pas inapoi, un lucru necinstit, o limitare sau din contra, fata de cele mai bune intentii ale voastre.

Amintiti-va zilnic ca voi si numai voi creati tot ceea ce experimentati si de obicei, pentru un motiv foarte bun, pe care inca nu santeti capabili sa il vedeti. Permiteti lucrurilor pozitive sa intre in viata voastra, la fel si provocarilor. Doar pentru ca altii pot fi provocati, asta nu inseamna sa trebuie sa va alaturati lor. Fiti inspirati, in loc sa va fie frica, de posibilitatile si oportunitatile pe care schimbarea le aduce. Fiti dornici, permisivi, increzatori, flexibili, plini de umor si incantati. Cand va asumati resposabilitatea pentru propriile voastre infloriri si recolte, voi stati intr-un loc al puterii. Daca stati pe locul conducatorului, puteti determina unde sa mergeti mai apoi. Deci, daca nu va place ce vedeti, cunoasteti ca aveti puterea de a schimba. Daca va place, nu fiti aroganti. Fiti doar recunoscatori.

Cum arata luna septembrie : PENTRU VOI, PERSONAL Daca santeti dezamagiti, permiteti-va sa fiti dezamagiti, dar nu tolerati acest lucru. Daca santeti bucurosi fara nici un "motiv" , permiteti-va acea bucurie, chiar daca vecinul se afla intr-o stare de disperare. Daca va este frica sau santeti ingrijorati sau anxiosi sau aveti orice tip de sentimente negative, permiteti ca indiferent care este cauza acestora, sa fie pur si simplu acolo, cu neutralitate si incredere.

Pentru cativa dintre voi, aceasta poate fi o luna usoara, unde veti fi inspirati de schimbare si posibilitati. Fiti atenti sa nu exagerati si sa creati o asemenea schimbare uriasa pentru voi si cei apropiati voua, incat sa declansati un mecanism de supravietuire intr-un mod negativ.

 Pe de alta parte, cativa dintre voi se pot simti atat de neutri, incat veti considera ca nimic nu se intampla. Daca acesta este cazul, santeti in pozitia de a fi in ochiul furtunii. recunoasteti aceasta ca un servicu pentru cei care se lupta. Daca santeti confuzi, cunoasteti ca si acest lucru va trece. Cel mai bun curs de actiune este " asteptati si veti vedea". Este timpul sa ganditi in afara cutiei si sa permiteti lucrurilor sa se manifeste si sa fie magnetizate intr-o incantare stranie si in moduri complet neobisnuite. Fiti plini de umor, incantare si inspiratie.

RELATIILE
Mentineti o buna comunicare. Comunicarea este acolo unde lucrurile ar putea fi distruse, asa cum realitatea individuala a fiecaruiadevine mai fluida si mai elastica. Comunitatea este de cea mai mare importanta in aceste timpuri si va exista o dorinta mai mare de a construi comunitatea printre oameni asemanatori, care sant increzatori si sustinatori.

Relatiile creaza baza oricarui proiect sau organizatie si veti fi mai potriviti sa gravitati catre munca si mediul bazat pe comunitate si relatii, decat orice altceva. Sa nu faceti niciodata presupuneri. In special cand schimbarea este iminenta ; acesta este un timp potrivit pentru a aduce in prezent realtiile voastre importante si sa resetati prioritatile cand este necesar. Asigurati-va ca persoanele pe care le-ati ales sant pe aceeasi unda cu voi. Exista un proces de sortare si triere care are loc acum, ca si sortarea palariilor in povestile cu Harry Potter. Acesta afecteaza foarte mult relatiile.

 Daca nu santeti cu persoana potrivita sau in comunitatea potrivita, esenta voastra va gasi un mod eficient sa rezolve situatia. In termenii temei "a permite" este important sa permiteti oamenilor sa fie acolo unde sant ei in proces si sa va permiteti sa faceti alegerile pe care trebuie sa le faceti si sa fiti acolo unde santeti in propriul vostru proces. MEDIUL Imprevizibil, instabil si plin de inspiratie. Permiteti vremii sa faca ceea ce trebuie sa faca. Permiteti Pamantului sa exprime ceea ce el alege sa exprime.

Permiteti-va sa fiti flexibili in planurile voastre. Permiteti-va sa gasiti un loc al acceptarii si confortului cu instabilitate si imprevizibilitate. Exista anumite predictii , cum ar fi fenomenul cometelor si al flacarilor solare, care aseaza o presiune pe fortele gravitationale care au afectat campurile noastre magnetice , simtul echilibrului si stabilitatea. Nimeni nu stie cu adevarat care vor fi efectele fizice asupra mediului. Cea mai buna pregatire este sa fiti hidratati cu flexibilitate, incredere si lumina spiritului , incat sa puteti fi ca o trestie supla care se leagana in bataia vantului. Acestea sant timpuri extraordinare si orice drama care se manifesta in mediu, aduce o descarcare de energie care poate fi canalizata fie in frica, fie in creativitate. Noi va sugeram creativitatea. Este mult mai folositoare.

SANATATEA SI CORPUL FIZIC
 Asa cum am mentionat inainte, corpul fizic poate manifesta emotii neexprimate si energii nedigerate , sub forma unor simptome fizice. Fiti atenti la problemele digestive , la vezica biliara, la rinichi, ficat si vezica urinara, pancreas si limfa. Cativa dintre voi pot avea probleme si cu glandele suprarenale. Corpul incearca sa proceseze schimbarea fizic si va va arata ce se intampla cu voi, foarte concret. Pot fi de asemenea probleme cu incheieturile, oasele si dintii, asa cum vechile tipare sant eliberate. Acesta este un timp dificil pentru corp si puteti simti mai multe dureri decat de obicei. Dati atentie corpului si tratati-l cu gratitudine si respect. Feriti-va de a va gandi la diagnostice concrete , deoarece simptomele ar putea disparea de la sine, asa cum trecem prin acest proces. beti cantitati mari de apa, mai mult decat de obicei. Acesta este anul apei si apa poate fi privita ca un ajutor de nadejde, pentru a pune in miscare toate acestea.

 FINANTE, PROIECTE, PARTENERIATE, AFACERI
 Ceea ce pare imposibil poate fi dintr-o data posibil , in special daca permiteti lucrurilor sa se manifeste in moduri neasteptate. Pe de alta parte, ceea ce pare stabil, care dureaza de mult timp, ferm, concret si are radacini, poate dintr-o data sa se dizolve in eter. Fiti flexibili si permiteti. aAcesta este un timp pentru a practica increderea ca atunci cand o usa se inchide, cu siguranta o alta se va deschide. Aceasta este o luna in care sa visati maretsi sa ganditi in afara cutiei , fara a trebui sa stiti sau sa micromanageriati ce se va intampla.

 Luati avantajul faptului ca membranele care dau definitia realitatii voastre fizice sant poroase si elastice acum si pot fi usor strapunse , dand acces catre o parte mai mare a campului cuantic. Literalmente totul este posibil, daca voi permiteti si aveti incredere. Fiti atenti la ceea ce cereti. De cand ne aflam intr-un timp accelerat, voi puteti manifesta mai repede, puteti schimba mai rapid si puteti distruge sau dizolva aproape peste noapte. Deci, fiti atenti la ceea ce cereti, asa cum doriti sa manifestati maret. Aceasta este o luna buna pentru a aduce prosperitate, pentru a vedea proiecte explodand si expandandu-se intr-un mod pozitiv, pentru a va descurca cu problemele din jurul abundentei si meritului si pentru a experimenta succesul. Realizati totul dintr-un loc al permiterii si al increderii.

 POLITICILE SI PROBLEMELE GLOBALE
 Practicati permiterea a ceea ce nu puteti schimba. practicati increderea ca totul este perfect aliniat si asa cum ar trebui sa fie, pentru ca marea pictura sa se manifeste. Stati in afara rezistentei, in special cand cititi stirile. Aveti compasiune pentru ignoranta. Aveti acceptare pentru lectiile altora si mentineti gandul ca cele mai inalte intentii sa se manifeste. Directiile in politica si in problemele globale se vor invarti in jurul adevarului, comunicarii, integritatii , comunitatii si prioritatilor. Evenimentele globale vor continua sa formeze alegeri, decizii si crestere. Noi santem pe marginea unei schimbari marete. Va fi interesant sa fim martori la dezvoltarea sa.

 Sursa :www.spiritlibrary.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)