Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

vineri, 23 septembrie 2011

Liderii unei Noi Omeniri: aparitia lor

(ii multumim Anei Nicolai)


marti, 20 septembrie 2011



„Suntem foarte incantati sa facem parte din ceva atat de grandios, pe care voi il numiti Inaltare, iar noi il numim „intoarcere acasa”. Spunem intoarcere acasa, pentru ca fiecare dintre voi, cei care conduc planeta spre destinul ei, poarta vibratia activata a locului de bastina, a energiei Sursei din interior … si, desi a fost necesar ca multi dintre voi sa va reduceti intensitatea luminii proprii, ca sa va adaptati intr-o lume care a fost candva nepotrivita pentru o astfel de splendoare, acum iesiti la lumina, in intreaga stralucire a inimii curate. Rugam sa spuneti.”



- Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

De la mesajul anterior, s-au schimbat atat de multe lucruri! De indata ce am inceput sa ma reorientez in acest nou spatiu mental, cei din lumea nevazuta au inceput sa ma copleseasca cu un noian de informatii … si oricat de lung va fi, probabil, acest articol, el reprezinta doar 1/3 din ceea ce ei au sa ne impartaseasca tuturor … complimente pentru integrarea sandvisului de eclipse din iunie/iulie - care pare sa fi fost acum o vesnicie … si inca o zi.



Numeroasele schimbari multidimensionale ce s-au produs de la acel portal de eclipsa incep sa fie de folos atat în cadrul mentalitatii umane (colective), cat si in structurile exterioare rezultante, din lumea noastra. Aceste schimbari interioare, ce sunt simtite în prezent de mai multi dintre noi, genereaza dispret în psihicul colectiv, lasand un gol în foarte multi oameni, care inainte s-au simtit realizati în cadrul structurii paradigmei dimensiunii a treia (ganditi-va la familie si prieteni). Aceste sentimente neplacute ce ies acum la suprafata, în multe sectoare ale societatii umane, reusesc sa inceapa sa ameninte toate sistemele mondiale ramase, care continua sa sustina mai mult separarea, decat unitatea.



Inflorirea



Exact la tanc, pentru Ziua a Sasea (etapa de inflorire a Arborelui Vietii), in cerul al 11-lea din valul al noualea (si cel din urma) al Calendarului Mayas … care se incheie la 28.10.2011, potrivit lui Carl Calleman … si drept rezult al cresterii nemultumirii celor din jurul nostru, a venit timpul pentru ca noi, deschizatorii de drumuri, sa ne onoram si sa ne impartasim intelepciunea – greu dobandita si pastrata in adancul fiintei – cu o parte mai mare din omenire. Pentru acei lideri ai noii lumi, care au fost tinuti în spate, neauziti, impiedicati sa se exprime total sau descurajati sa impartaseasca cu altii intregul adevar, a venit vremea lor. Cei din lumea nevazuta spun ca acest grup de suflete a primit chemarea puternica de a iesi din ascunzatoare, de a ramane fermi în adevarul personal, cu onoare si integritate, de a fi o marturie a schimbarilor ce au loc pretutindeni în jurul nostru, mentinandu-si vastitatea intelepciunii si cunoasterii, cu autoritate, cu suveranitate - si, mult mai important … in mod constant. Asta va insemna lucruri diferite pentru oameni diferiti, insa aud ca fiecare dintre noi va fi intr-un fel testat, ca sa ne folosim intreaga forta a Luminii personale.



„Intelegem ca acest lucru ar putea insemna un pic de lupta pentru cei din jurul vostru … in sensul ca schimbarile din voi vor impune schimbari în toti cei care va sunt apropiati, iar noi va spunem … nu va fie teama. Fiti tot ce ati venit sa fiti aici, ca nu cumva sa riscati sa ratati o oportunitate la maretie. Acum e timpul sa va exprimati intreaga Lumina, iar in zilele ce vin, vi se vor oferi multe situatii care va vor cere asta. Nu spunem ca acest lucru va aduce provocari din cauza dezacordului, ci din cauza exprimarii fortei voastre launtrice, intr-o maniera care poate fi intr-adevar sesizata, simtita si auzita de altii. Multi dintre noii lideri se ascund sub mantia ideii ca nu sunt vrednici, de mult prea mult timp, asteptand reconectarea finala cu excelenţa voastra genetica … pentru aceste suflete, o mare deschidere vine asupra voastra, o schimbare în modul în care participati cu adevarul vostru si în care il expuneti altora.” - Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor



Pentru cei care au inceput aceasta tranzitie spre adevar total, spre fiintare autentica si care sosesc de „partea cealalta”… felicitarile sunt potrivite! Lumea voastra incepe deja sa se schimbe în maniere marete, favorabile si impresionante. Si asta e doar inceputul.



Masura adevarata a exprimarii noastre autentice de sine este atinsa prin nivelul si cantitatea de reciprocitate cu lumea din jurul nostru. Lumea noastra exterioara este intotdeauna o ilustrare exacta a salasului nostru launtric, astfel ca, pe masura ce actionam impreuna cu lumea fizica, de pe pozitia unica a adevarului nostru, reflexiile luminii noastre, care ne sunt reflectate inapoi, pot deschide ochii si pot dilata inima … reveland/reflectand nu doar acuratetea si alinierea cu esenta sinelui nostru autentic, dar si dovada fizica a frumusetii noastre launtrice evidente, care a fost … atat de mult timp … inabusita de greutatea limitarilor percepute, despre noi insine.



Cu alte cuvinte, suntem descoperiti si, drept urmare, lumea din exterior incepe sa ne vada divinitatea … si stralucirea inimii noastre curate … pentru ca, în sfarsit, suntem mai aliniati cu IUBIREA divina si actionam din IUBIRE divina. Aceste experiente de a fi „vazuti” drept cine suntem cu adevarat … de parca ar fi pentru prima data … pot fi socante – dupa atat de multi ani de ascundere a sinelui nostru adevarat si de a fi redusi sau judecati de ganditori conformisti si indoctrinati.



Iesirea în public poate fi descurajanta pentru ca, haideti sa acceptam realitatea, ne temem de focul de arma … chiar si atunci cand chiar avem nevoie sa ne folosim armele, ele sunt intotdeauna folosite cu o serie de protectii … unele memorate mecanic, altele total inventate: ca atunci cand te intalnesti din intamplare cu o veche prietena de la cursul de yoga, pe care nu ai mai vazut-o de 5 ani, iar dupa ce ti-a spus totul despre ea, ti se pune fatala si temuta intrebare ….„si TU, ce ai mai facut?” Si chiar in acel moment … ti se infatiseaza realitatea deprimanta, ca pare sa fie indiscutabil faptul ca nu ai facut nimic … decat sa inaintezi în varsta … si te confrunti cu decizia deprimanta si conflictuala de …Sa o mint pe ea, sau pe mine?



Acesta este acel moment în care tot sangele din membrele vi se strange în urechi, zgomotul se estompeaza, iar cineva din adancul vostru apare cu o povestire interesanta si „creativa”, despre ce ati mai facut.



Toti am trecut prin astfel de momente, cand ne-am intrebat cui ii putem spune si cui nu ii putem spune ca, de fapt, ne-am petrecut cea mai mare parte din ultimii 5-7 ani, în pozitia fatului, asteptand sa fim (re)nascuti.



Insa acum, acest lucru s-a incheiat. Potrivit celor din lumea nevazuta … gata cu ascunsul. Suntem chemati sa iesim in fata, de cei care au nevoie de noi – si vom fi primiti cu iubire. Mai mult decat atat, odata ce depasim nesiguranta de a fi judecati sau luati în ras, primirea calda si neasteptata din partea altora poate stimula un nivel de recunostinta ce iti inmoaie genunchii.



Poate ca observati cum apar, pretutindeni in jurul vostru, aceste legaturi adevarate, bazate pe inima … chiar si cu necunoscutii – o senzatie ca lumina fiecaruia a fost brusc aprinsa. Insa adevarul este ca acestea sunt doar reflexiile propriei lumini interioare, care straluceste atat de intens acum, incat lumea poate, în sfarsit, sa o vada.



Acesta este modul în care stiti, cu adevarat, cand va vine timpul sa straluciti. Si asta, nu doar pentru ca aveti ceva de impartasit, ci pentru ca vi se face semn ca trebuie sa il impartasiti.

Calatoria prin realitatile scindate

„Intelegerea faptului ca unii dintre voi conduc acest detasament, iar si mai multi il urmeaza, este o distinctie importanta de facut în acest moment.”



– Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor



In mesajul anterior, cei din lumea nevazuta au mentionat despre o schimbare a garzii …. „ pe masura ce constiinta colectiva a lumii atinge, in mod inevitabil, niveluri mai ridicate de frica … iar sentimentul general de siguranta al oamenilor este zguduit, vor exista de asemenea aceia dintre voi care se vor inalta simultan, ca sa cunoasca un succes extraordinar… iar astazi ei au mai multe de impartasit despre asta.



Ei vor sa clarifice faptul ca doar cei care si-au incheiat procesul de maturizare spirituala, se afla în perioada pregatitoare de a conduce. Ei spun ca …. „Cei care vor lua parte activa la viata sociala, ca faruri de lumina, intr-o perioada de intuneric, vor trai o realitate considerabil diferita, fata de cei care abia incep sa priveasca în interior” – si ei ar vrea sa ofere ceva ajutor cu privire la gestionarea scindarii din structurile realitatii, la care incepem sa fim martori.



Aceasta scindare devine CU ADEVARAT vizibila, iar faptul de a nu putea avea legaturi cu atat de multi, care inca traiesc în vechea paradigma, poate fi resimtit ca instrainare. Pentru acest motiv, devine din ce in ce mai important sa intelegem cum actionam în cadrul acestui nou camp perceptual de constienta, pentru ca el este extrem de diferit de cel vechi.



Pentru cei care preiau rolurile de conducere, aud ca apare un sentiment de eliberare, resimtit mult mai profund decat cel pe care cei din preajma voastra il vor cunoaste, pe langa o intelegere mai viscerala a vesniciei, datorita nivelului de expansiune pe care l-a atins acest grup de suflete. La aceasta realitate se vor alatura cei care abia incep sa isi dea seama de divinitatea lor, iar pentru acest grup apare o profunda transformare în constiinta, care va incepe – sau care deja a inceput – sa deterioreze cu rapiditate, structura realitatii tridimensionale, la care coopereaza.



Acesti oameni – si e foarte probabil ca niciunul dintre ei sa nu citeasca aceste randuri – ar putea avea senzatia ca le este tras presul de sub picioare, pe masura ce intreaga lor lume se misca pe axa ei. Cei care se afla in fruntea paradei sunt bine versati în acest proces de dezmembrare a matricei, astfel incat liderii/deschizatorii de drum isi vor ocupa pozitia în mod simultan, atunci cand balonul 3D incepe sa se sparga, pentru aceste suflete care se trezesc. Cu alte cuvinte, unii dintre voi vor fi, pentru valul urmator de oameni, ceea ce au fost pentru noi, ghizii nostri spirituali nevazuti … în unele cazuri, si în functie de rolul pe care il aveti în plan, veti fi ghizii „fizici”, care ii veti insoti pe acesti oameni, peste puntile spre 5D, pe care le construim de ani de zile.



Pentru aceia dintre voi care conduc, ajungeti sa intelegeti, cu adevarat, cine sunteti si care va este rolul acum, in tabloul mai vast … aceasta intelegere incepe sa se bazeze pe simtire – insemnand ca ceea ce ati „stiut” ca era adevarat, este „simtit” acum ca fiind adevarat. De ani de zile, în special oamenii din acest grup isi inteleg partea mai mareata din ei insisi, partea care se afla aici ca sa conduca omenirea spre destinatia ei … dar fara a avea un context in care sa foloseasca acele informatii. Surorile imi impartasesc ca acest context este acum format, iar rezultatul va fi o claritate mai mare si o intelegere profunda despre ceea ce trebuie sa facem fizic aici, în acest stadiu.



„Intr-un sens, aceste informatii nu va sunt noi, dar vă pot parea noi … iar noi intelegem ca exista aceia dintre voi care citesc aceste randuri si care au o mica intelegere sau claritate despre rolul pe care il au în planul mai vast, iar în acest sens noi va spunem ca fiecare se afla în procesul de trezire fata de adevarul personal mai maret … toti fiind la niveluri de constiinta diferite si variabile … si toti incadrati in perfectiunea planului divin.”



– Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor



În sfarsit, aud ca pentru instructorii noii omeniri (instruire este un termen foarte vast), importanta modului în care primim informatii si le impartasim cu altii se schimba foarte mult. Pleiadienii spun ca e important sa intelegem ca nu mai exista o diferenta intre ceea ce trebuie sa traim aici si ceea ce trebuie sa predam aici. Exemplul pe care ei il dau este ca daca suntem aici ca sa ii invatam pe altii despre vindecare, nu mai exista o diferenta intre starea noastra de sanatate si informatiile pe care le predam despre vindecare … cu alte cuvinte, intram în prezenta intrupata – si, astfel, propria noastra vindecare ESTE invatatura.



Asta inseamna ca, în loc sa predam dintr-o perspectiva viitoare, despre ce „va fi”, vom preda din prezenta lui „Eu sunt” sau „ceea ce este”. Devenim mai mult instructori integrati prin experienta (inima), decat instructori prin cunostinte (cap) … diferenta consta in integrare versus concept.



Timpul se strange în sine si astfel devenim, în cele din urma, ceea ce trebuie sa predam aici. Acest lucru este destul de captivant, pentru ca inseamna ca ne ancoram în constienta timpului real si incepem sa descoperim numeroasele bucurii de a actiona din taramul unimii.



Evenimente fizice



„Corpul fizic nu mai e doar un spatiu pe care sa il ocupe sufletul vostru, ci el este insufletit de inteligenta Christica si are o „minte” proprie, ca sa spunem asa”



– Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor



Si, în final, surorile vor ca noi sa intelegem ca trupul nostru trece prin schimbari foarte mari … majoritatea dintre ele pot fi simtite, dar inca nu le putem intelege mental. Ne adaptam si ne armonizam cu inteligenta (Lumina) noului sistem, care ne sustine în prezent – si da, sunt multe simptome asociate acestor schimbari … în special ciudatenii de apetit/digestie, pe masura ce ne modificam Sursa alimentatiei fizice … insa aflu ca, in curand, vom sesiza lucruri pe care nu le-am sesizat inainte.



Unul dintre lucrurile pe care ei le mentioneaza – pe langa o mai mare dezvoltare psihica - este acela ca, pe masura ce devenim independenti în campul nostru energetic, vom incepe sa simtim ca trupul nostru actioneaza liber, aparent independent de lumea din jurul nostru. Acest lucru este entuziasmant, în sensul ca vom incepe sa simtim eliberarea de zgura dimensionala mai joasa, pe masura ce suntem eliberati din matricea planetara discordanta, ce ne gazduieste în prezent. Totusi, cei din lumea nevazuta simt ca, daca nu exista constienta, schimbarile ar putea provoca confuzie sau stres, astfel incat ei doresc sa reduca orice frici posibile.



Aceasta deconectare de 3D este deja vizibila în situatii zilnice, cum ar fi incapacitatea de a simti disconfortul prin care trec altii sau chiar sentimentele de instrainare, intrucat aproape TOTI cei din jur trec printr-o oarecare forma de haos si te poti simti ciudat si stingher, pentru ca esti fericit si entuziasmat de prabusirea lumii.



„Retineti ca, odata cu acceptarea divinitati voastre, vine intelegerea faptului ca acele lucruri care inca sunt profund umane … continua sa actioneze dintr-o stare de separare sau limitare … vi se vor parea foarte indepartate si straine de voi. Cu toate ca veti simti detasare de o mare parte din viata care inca va inconjoara, aceasta detasare este necesara si obligatorie, ca sa va mutati in noul vostru spatiu de locuit. Va recomandam sa va focalizati mai putin pe detasarea pe care o simtiti – intre noua voastra constienta si constienta altora – si sa va focalizati mai mult pe legatura pe care o simtiti intre inima si mintea voastra. Acesta e locul in care are loc magia, iar orice altceva va disparea în final, ca sa dezvaluie esenta intregului adevar.”



– Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor



Pentru mine personal, asta a insemnat foarte multa practica pentru forta compasiunii mele. Sa te conectezi prin intermediul iubirii, cu cei care ranesc si sa nu suferi, impune disciplina … Constat ca exista un echilibru delicat intre validare, mentinerea unui spatiu sigur si reflectarea adevarurilor mai inalte … in mod simultan. Seamana mult cu a jongla. Si ceea ce am descoperit ca e foarte straniu, este faptul ca am lucrat atat de mult si din greu ca sa trecem dincolo de mlastina, incat te-ai gandi ca va fi usor sa accesezi toti acei ani de chin, astfel ca relationarea sa fie usoara … insa acum suntem atat de focalizati pe prezent, incat se pare ca lucrurile nu stau deloc asa. Acum realmente e nevoie de efort, ca sa avem legatura cu lucruri pe care ne-am luptat sa le depasim, ani si ani de zile. Acea amnezie dimensionala mai inalta, va spun eu ca e o chestie destul de ciudata.



Surorile vor mai ales sa clarifice ca orice disociere pe care o simtim este normala, sanatoasa si ca o vom considera foarte utila, în ajutarea altora. Asta nu inseamna ca parasim matricea vietii umane, ci doar matricea suferintei umane. Diferenta consta mai ales in perceptie, iar noi pur si simplu ne ridicam, ca sa ajungem la o noua perspectiva. In consecinta, aceasta „eliberare” va impamanta o intelegere bazata pe simtire, despre faptul ca nu suntem corpul nostru, ci participam în cadrul unui corp, al unei vieti si al unui context uman-divin. Repet, nu sunt informatii noi, ci doar o integrare mai profunda a lor.



„In zilele ce vin, vor fi atat de multe de impartasit despre asta, insa, deocamdata, tot ceea ce se cere este intelegerea faptului ca incepeti sa va identificati cu divinitatea voastra … nu cu perceptia egoului vostru asupra divinitatii, ci cu prezenta ei reala. Intrezariti ce inseamna sa fiti spirit in forma umana … etapa de intrupare pe care o numim „constientizarea corpului vostru divin”, iar ea necesita doar intelegerea faptului ca va schimbati dintr-o forma în alta. Va asiguram ca aceasta nu este versiunea exagerata pe care o puteti vedea, poate, in filme, ci mai mult o schimbare subtila de exprimare – de la limitare, la starea de nelimitare.”



– Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor



A trebuit realmente sa ne dezidentificam de fiecare aspect de a fi un asa-zis om – proces pe care surorile l-au denumit „faza de eliberare a corpului de suferinta” – motiv pentru care a durat al naibii de mult … insa ele spun ca etapa divinitatii e mult mai naturala pentru noi, iar desfasurarea ei va fi mult mai lina.



Sunteti gata sa straluciti?



Lauren

ThinkWithYourHeart.net



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)