Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

miercuri, 21 martie 2012

SaLuSa, March 21, 2012

Nu exista nici un dubiu ca in perioada recenta, nivelele voastre de constiinta au crescut chiar considerabil in ceea ce va priveste. Exista mult interes in ceea ce ne priveste pe noi si navele noastre, in parte datorita frecventei cu care noi suntem acum vazuti pe cerurile voastre. Cu exceptia actelor de dezinformare, nu a existat niciodata vreun raport asociat cu Federatia Galactica, in care noi sa nu fim ostili fara motiv. Chiar si asa noi nu am cauzat moartea si atunci cand suntem fortati sa ne luam masuri de protectie, ocupantii navelor voastre sunt scosi inainte ca acestea sa fie distruse. Adesea noi suntem fortati sa ajungem intr-o asemenea pozitie, atunci cand ordinele noastre sunt ignorate si noi le dam doar acolo unde suntem autorizati sa intervenim. Cu cele mai multe ocazii este vorba de momentele in care armele nucleare sunt pe cale sa fie folosite si toate guvernele voastre au fost atentionate ca aceasta nu va fi permis sa se petreaca. Credeti-ne Dragilor, unii dintre comandantii vostri militari inca intentioneaza sa le foloseasca pentru a declansa un alt razboi. Calea spre Ascensiune este protejata de catre noi si nu este rolul nostru de a va salva, ci de a ne asigura ca oportunitatea este acolo pentru voi. De fapt, nici voi, nici Mama Pamant nu v-ati afla aici daca nu ar fi existat actiunile noastre. Dumnezeu a vorbit despre acest aspect si noi sustinem edictul ca acest ciclu nu se va sfarsi cu Ascensiunea.

Pamantul este o bijuterie a coroanei si a fost de mult cautata de alte civilizatii. Tentative s-au facut ca voi sa fiti pusi sub dominatie si noi le-am impiedicat, insa cea mai mare amenintare la adresa vietilor voastre a venit din interior. Foarte curand voi veti ajunge sa aflati totul despre istoria voastra si in detaliu in ceea ce priveste vremurile recente. Voi ati luptat o batalie fara sa va dati de fapt seama cu ce va luptati si o mare parte a acestei lupte a avut loc la nivelurile inalte. In permanenta adevarata lupta s-a dus intre Lumina si intuneric si voi ati castigat doar in vremurile recente. Voi v-ati apropiat atat de tare de infrangere si este o reusita remarcabila faptul ca Cei intunecati au fost depasiti. Ramane doar sa li se taie complet legaturile si sa fie luati acolo de unde sa nu mai reprezinte un pericol pentru voi.

Multe la momentul actual depind de schimbarile guvernamentale, care sunt acum aranjate. Firesc ca va exista opozitie, dar pentru cei a caror soarta este decisa, nu exista nici un argument care sa ii salveze. Noi stim adevarul si mai important motivele din spatele intentiilor lor. Mita si coruptia sunt in crestere in unele zone, insa aceasta se va schimba si odata ce aceasta se va petrece noi putem merge mai departe la a forma noile Guverne. Atunci si numai atunci veti vedea zilele de sarbatoare devenind realitatea voastra si pacea rapid declarata in toata lumea voastra. Dintr-o lovitura aceasta va va aseza picioarele cu fermitate pe calea spre Ascensiune si viitorul vostru nu va mai fi amenintat.

Asteptati vremea voastra in timp ce curatenia continua si fiti siguri ca nu vor mai fi nici un fel de intarzieri sau amanari permise in interactiunea noastra cu voi. Nevoile voastre vor fi acoperite, inclusiv metode de vindecare in general noi pentru voi, care necesita nici un fel de medicamente sau de cutite ale chirurgilor. Va fi o perioada de evolutie si de a pasi cu fermitate in Secolul 21, cu toate noile sale tehnologii. Imposibilul se va dovedi a fi posibil si viteza si eficienta vor fi cele doua cuvinte definitorii ale noastre. Da, timpul se accelereaza, insa noi ne putem adapta la orice viteza ce se prezinta in fata noastra si vasta extindere a resurselor noastre sunt cele care vor asigura sfarsitul asa cum voi l-ati cerut.

Noi va auzim strigatele si stim ca disperarea si rabdarea voastra se subtiaza, insa dupa cum adesea mentionam - asteptarea va merita din plin. Sunt atatea la care sa va asteptati si mai mult decat majoritatea oamenilor ar crede sau si-ar putea imagina. Confortul si fericirea voastra sunt in varful listei noastre si aceasta include tot ceea ce inlatura saracia si foametea. Exista un raspuns care sa rezolve fiecare problema care exista in prezent si intr-o perioada relativ scurta toate vor fi abordate. Ofertele voastre de a va oferi sa ajutati au fost luate in considerare si noi stim unde va aflati cu totii, deci multi dintre voi veti fi chemati sa va oferiti ajutorul. Unele formari si pregatiri vor fi realizate pe navele noastre inainte, insa voi nu veti avea nevoie de mult in aceasta directie, deoarece noi stim ca voi sunteti foarte adaptabili si dornici sa invatati.

Doar mentineti-va rutina zilnica si fiti atenti la ce se petrece in jurul vostru, din care voi puteti invata adevarul despre ce se petrece. Nu va mai fi mult pana ce unii membrii din mass media nu vor avea alta optiune decat de a raporta asupra evenimentelor importante. Ideea de tainuire sau de distorsionare a faptelor va disparea, cu o noua rezolutie de a permite jurnalismului adevarat, care este liber si raporteaza adevarul. Sunt putine, daca sunt careva, dintre marile organizatii, care nu au contribuit pana aici la ceea ce doar va tine in controlul lor si regretabil religia este una dintre acestea. Majoritatea religiilor s-au bazat pe distorsionarea faptelor, infasurate in falsuri fatise. Ca si cu toate celelalte, totul va fi dat la o parte, pana va ramane doar adevarul si daca vreuna doreste sa supravietuiasca sub orice forma, ea va trebui sa recunoasca adevarul si sa i se supuna.

Dupa cum realizati acum schimbarile vor avea repercursiuni profunde, astfel incat voi nu mai traiti minciuna care a fost prezentata ca si adevar. Nu ati gandit adesea ca trebuie sa existe ceva mai bun decat tot ceea ce ati experimentat (?). Ca trebuie sa existe un rost in viata, altul decat rutina fara tinta, care v-a tinut legati de dictatele Illuminati-lor (?). Doar simplul fapt ca acum voi sunteti ajutati sa ridicati valul care v-a oprit sa vedeti adevarul, ar trebui sa va incurajeze sa stati cu fruntea sus si sa va revendicati libertatea care v-a fost negata voua. Sufletul fiecarui individ este iubit, indiferent de rolul pe care il are in prezent si voi toti aveti o oportunitate egala de a merge spre Ascensiune. Voi va puteti ajuta intre voi in aceasta privinta prin a-i sprijini pe cei care se trezesc si sunt uneori confuzi de ceea ce inteleg. Este intr-adevar un soc sa afli ca ai fost in mod deliberat indus in eroare in ceea ce priveste adevaratul scop al vietii.

Noi nu trebuie sa uitam creaturile Pamantului, pentru ca odata cu schimbarile fizice multe specii vor fi puse sub risc. Omul nu a fost mereu bun cu ele si totusi iata-le aici pentru a evolua la fel ca si voi. Animalele domestice sunt in general tratate bine, insa laolalta cu cele pe care voi le numiti salbatice, ele toate au nevoie de bunatate si de iubire. Unele suflete se dedica unei asemenea munci, insa in viitor si mai mult ajutor va fi necesar.

Eu sunt SaLuSa din Sirius si va voi spune ca noi avem creaturi pe planeta noastra si ca relatia noastra este una de respect si iubire reciproca.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)