Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

vineri, 7 septembrie 2012

Cei TREI Pasi catre Orice Vrei sa Fii, sa Faci sau sa Ai

Procesul creational este simplu din punct de vedere conceptual. Consta in parcurgerea unui numar de trei pasi:
1. Pasul 1: Ceri (care este raspunderea ta);
2. Pasul 2: Cererea ta primeste raspuns (care nu este raspunderea ta);
3. Pasul 3: Trebuie sa accepti raspunsul pentru a-l putea receptiona (care este raspunderea ta).
Pasul 1: CERI
Datorita mediului minunat si divers asupra caruia te concentrezi, Pasul 1 vine firesc si automat, pentru ca asa se nasc nevoile firesti. Totul – de la cele mai subtile sau chiar inconstiente dorinte, pana la cele mai clare, precise si vii dorinte – este rezultatul experientelor contrastante ale vietii de fiecare zi. Dorintele (sau cererile)sunt produsul firesc al expunerii la acest mediu de o varietate fantastica si de contrast. Asadar, Pasul 1 se petrece firesc.
Pasul 2: UNIVERSUL RASPUNDE
Pasul 2 este un pas usor pentru tine, pentru ca este independent de raspunderea ta. Pasul 2 este raspunderea non-fizicului, a Fortei Dumnezeiesti. Toate cererile tale, mici sau mari, sunt intelese automat si primesc raspuns, fara exceptie. Fiecare nivel de Constiinta are dreptul si posibilitatea de a cere si fiecare nivel de Constiinta se simte onorat sa poata raspunde imediat. Cand ceri, ti se da. De fiecare data.
“Cererea” ta este uneori rostita, dar de cele mai multe ori emana din tine vibrational ca un current permanent al preferintelor personale, care se nasc una din alta, fiecare din ele fiind luata in considerare si fiecareia raspunzandu-i-se.
Fiecare cerere primeste raspuns. Fiecare dorinta este indeplinita. Fiecare rugaciune este ascultata. Fiecare gand este ingaduit. Din motivul pentru care multi ar contrazice acest adevar, oferind din experientele lor de viata exemplul unor dorinte neimplinite, este ca ei nu au inteles si nu au urmat cel mai important pas, Pasul 3 – pentru ca fara acest pas important, existenta Pasilor 1 si 2 ar trece neobservata.
Pasul 3: ACCEPTA RASPUNSUL
Pasul 3 este explicatia Artei de a accepta. Este adevaratul motiv pentru care exista sistemul nostru de ghidare. Este pasul prin care iti schimbi frecventa vibrationala pe frecventa vibrationala a dorintei tale. In acelasi mod in care selectorul de canale al radioului tau trebuie sa fie reglat pe frecventa pe care emite statia preferata, frecventa vibrationala a fiintei tale trebuie reglata pe frecventa dorintei. Numim aceasta Arta de Acceptare – care consta in acceptarea raspunsului cerut. Daca NU te regasesti pe frecventa de receptie corespunzatoare, cererile tale par fara de raspuns; rugaciunile neascultate; iar dorintele nu se vor indeplini – si asta nu deoarece gandurile tale nu au fost auzite, ci pentru ca vibratiile tale nu se armonizeaza, asadar nu permiti raspunsului sa fie receptionat.
Fiecare Subiect se imparte in doua categorii: Dorit si Nedorit
Fiecare subiect se imparte de fapt in doua subiecte:
  1. Exista obiectul DORINTEI;
  2. Lipsa obiectului.
Deseori – chiar si atunci cand crezi ca te gandesti la obiectul dorintei – te gandesti de fapt exact la OPUSUL lui. Cu alte cuvinte, cand spui “Vreau sa ma simt bine” te gandesti de fapt ca “Nu vreau sa fiu bolnav”; similar, “Vreau securitate financiara” sau “Vreau relatia de cuplu perfecta” este de fapt gandul ca “Nu vreau sa experimentez o criza financiara” sau “ Nu vreau sa fiu singur.”
Ceea ce gandesti si ceea ce primesti sunt intodeauna pe aceeasi frecventa vibrationala, asadar este de un real folos sa realizezi o conexiune constienta intre ce gandesti si ce se petrece in experienta ta de viata, dar este si mai folositor daca esti capabil sa discerni in ce directive te indrepti, inca inainte de ajunge acolo. Odata ce ai inteles mesajele importante pe care emotiile tale ti le ofera, nu va mai trebui sa astepti pana cand se intampla ceva in experienta ta pentru a intelege care este emisia ta vibrationala – poti spune, dupa ceea ce simti, directia exacta spre care te indrepti.
Atentia trebui indreptata asupra obictului DORINTEI, nu asupra lipsei lui.
Procesul creational se produce, fie ca esti pe deplin constient, fie ca nu esti. Datorita varietatii si contrastului experientei tale, in tine se nasc permanent noi preferinte pe care le emiti ca si cereri, fara ca macar sa stii. Iar in momentul in care emiti o cerere, Sursa de Energie primeste cererea ta vibrationala si , prin LEGEA ATRACTIEI, ofera imediat, un raspuns, care trebuie apoi sa se regaseasca in frecventa ta vibrationala.
Motivul pentru care nu esti de fiecare data constient ca cererile tale au primit raspuns, este ca exista deseori o pauza intre cerere (Pasul 1) si acceptare (Pasul 3). Chiar si atunci cand ai emis o dorinta clara, ca o consecinta a contrastului pe care l-ai luat in considerare, deseori, in loc sa acorzi atentie doar dorintei in sine, te concentrezi asupra situatiei contrastante care a dat nastere acelei dorinte. Si procedand astfel, vibratia ta se datoreaza mai mult motivului pentru care ai lansat dorinta decat dorintei insasi.
De exemplu, masina ta s-a invechit si necesita reparatii dese… si de indata ce remarci ca pierde din aspect, descoperi ca incepi sa-ti doresti una noua. Si pentru ca iti doresti foarte mult acel sentiment de siguranta pe care numai o masina noua demna de incredere il poate aduce, o dorinta este emisa fulgerator din tine si Sursa o receptioneaza coplet si ii raspunde imediat. Dar pentru ca nu esti pe deplin constient de legile Universale si de cei trei pasi ai Procesului creational, sentimentul proaspat de euforie este pentru tine de scurta durata. Asadar, in loc sa-ti indrepti imediat atentia asupra noii dorinte si sa te hranesti cu ideea achizitiei unei masini noi (prin care intri in armonie vibrationala cu propria ta idee noua) privesti inapoi la vechea masina si punctezi motivele pentru care doresti una noua. “Aceasta masina veche nu imi mai place”, concluzionezi, fara a realiza ca de fapt, analizand vechea masina, te intorci la ea, te armonizezi cu vibratiile ei si nu te indrepti catre masina cea noua. “ Chiar am nevoie de o masina noua”, iti spui, apoi analizezi defavorabil zgarieturile, loviturile si performantele slabe ale vechii masini.
Cu fiecare noua declaratie de necesitate si justificare pentru o noua masina de achizitionat, intaresti fara sa-ti dai seama vibratia situatiei curente nedorite si, practicand astfel, continui sa te mentii pe o vibratie diferita de vibratia dorintei tale si pe o frecventa nepotrivita de receptie.
Atata timp cat esti mai constient de ceea ce nu vrei cu privire la situatia curenta, ceea ce vrei nu poate veni la tine. Cu alte cuvinte, daca te gandesti cu precadere la aceea noua masina extraordinara, atunci ea isi va croi drum catre tine, dar daca te gandesti cu precadere la vechea masina care nu mai prezinta incredere, atunci masina cea noua nu va mai putea ajunge la tine.
Poate pare dificil sa faci distinctie intre a te gandi cu adevarat la noua masina si a tot bate toba despre cea veche, dar odata ce devii constient de Sistemul de Ghidare Emotionala, acesta distinctie va fi foarte usor de facut.
ACUM DETII SECRETUL INDEPLINIRII ORICAREI DORINTE
Odata ce ai inteles ca toate gandurile tale echivaleaza cu punctul de atractie si ca ceea ce SIMTI indica nivelul acceptarii sau respingerii, detii SECRETUL indeplinirii oricarei dorinte.
Nu este posibil sa simti permanent emotii pozitive fata de ceva si sa atragi experiente negative, tot asa cum nu este posibil sa simti permanent emotii negative fata de ceva si sa atragi evenimente pozitive – Pentru ca ceea ce simti iti spune daca accepti Starea fireasca de Bine, sau nu.
Desi nu exista o sursa a bolii, poti emite ganduri care nu accepta cursul firesc al starii de sanatate, tot asa cum poti emite ganduri care nu accepta starea fireasca de abundenta, desi nu exista o sursa a saraciei. Starea de Bine isi croieste permanent drum catre tine si, daca nu te-ai obisnuit sa emiti ganduri care sa o incetineasca sau care sa o restrictioneze, vei experimenta Starea in toate ariile de interes ale vietii tale. Nu conteaza in ce reletie esti cu dorintele tale. Acordand suficienta atentie la ceea ce simti si prin directionarea gandurilor catre stari mai placate, poti redobandi armonie vibrationala cu Starea de Bine fireasca. De exemplu, cand APRECIEZI ceva, te potrivesti vibrational cu fiinta ta reala. Cand IUBESTI pe cineva, sau pe tine insuti, te potrivesti vibrational cu fiinta ta reala. Dar daca gasesti vina altora, sau chiar tie, in acel moment, emiti o vibratie care nu se armonizeaza cu fiinta ta reala, iar emotia negativa pe care o simti este indicatorul care te avertizeaza ca ai introdus o vibratie de rezistenta si ca nu te afli in stare de acceptare a conexiunii pure dintre partea fizica pe care o reprezinti, si partea ta non-fizica (este Fiinta ta Interioara, sau Sursa Ta). Este important sa fi pe deplin constient atunci cand accepti conectarea la Sursa Ta sau atunci cand o restrictionezi cumva – iar emotiile tale sunt indicatori permanenti ai gradului de acceptare sau de rezistenta la conexiune.
Fragmente din : Cere si ti se va da
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)