Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

vineri, 21 septembrie 2012

Mesaj de la Matei - 1 Septembrie 2012


1. Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Este atata entuziasm in aer pentru toate sufletele luminate – numaratoarea inversa, pana la trecerea pragului catre Epoca de Aur a Pamantului, e la numai cateva luni si saptamani distanta, nu mai sunt decenii sau ani, asa cum era la inceputul inaltarii sale!


2.In special in randul sufletelor nou trezite – dar si in cazul unor Lucratori intru Lumina, de cursa lunga, – exista perceptii diferite, in legatura cu doua aspecte ale acestei realizari unice in acest Univers: inaltarea insasi si dezvaluirea. Unii le vad ca fiind evenimente singulare, fara legatura intre ele, in timp ce altii considera inaltarea ca fiind un proces si dezvaluirea/revelarea, ca fiind un eveniment. Vom vorbi despre perspectiva noastra asupra acestor procese aflate in desfasurare, ca fiind doua fete ale aceleiasi monede, ca sa spunem asa.

3.La sfarsitul anilor '30, marea criza economica facea ravagii in societatea voastra si ridicarea celui de-al treilea Reich, in Germania, a condus la invadarea tarilor invecinate. Gaia, sufletul Pamantului, stia ce se coace in campul ei energetic de potential. Ea stia ca trupul sau planetar, care era aproape lipsit de Lumina, era prea slabit, pentru a supravietui inevitabilului Razboi al II-lea Mondial si altor cruzimi ce aveau sa urmeze stapanirii intunecimii, asupra constiintei omenirii.

4. Din acest motiv, ea a strigat atunci dupa ajutor. Raspunsul imediat a fost o masiva infuzie de Lumina, din partea civilizatiilor indepartate, care i-a permis Pamantului sa se elibereze din adancurile celei de-a treia densitati si sa inceapa incet sa se ridice catre un nivel energetic superior, dar inca foarte dens. Acesta a fost inceputul inaltarii sale.

5. Acum vom merge repede inainte, pana in acest an. Pe parcursul ultimelor zile ale acestui an si in primele zile ale lui 2013, planeta va calatori prin fereastra cereasca dintre a treia si a patra densitate, acolo unde fascicule ale ambelor densitati se contopesc si va intra in a patra densitate, acolo unde incepe Epoca de Aur.

6.Dar aceasta piatra de hotar glorioasa nu constituie sfarsitul calatoriei ei. Inaltarea va continua pana cand planeta se va afla in siguranta in cea de-a cincea densitate, unde isi aveau originea, in vremurile vechi, Gaia si corpul sau planetar. Dupa eoni in care a fiintat in densitatile joase, corespunzatoare constiintei colective a civilizatiilor succesive, corpul Gaiei se va intoarce acasa.

7. Intr-adevar, iesirea Pamantului din a treia densitate va fi salutata de intregul univers luminat! Oricum, cunoasterea faptului ca acest proces minunat va continua inca ani buni, ii va impiedica sa cada prada deznadejdiei, pe cei care se asteapta la un eveniment dramatic pe 21 decembrie. Ce trist ar fi daca cei care se asteapta la ceva spectaculos, ar cadea prada depresiei astfel incat sa hotarasca, la nivelul sufletului, sa se alature acelora care aleg, din diferite motive, sa nu mai ramana pe planeta, atunci cand nu se va intampla nimic de proportii dramatice in acea zi si nici in vreun orizont de timp apropiat.

8.Sa vorbim acum despre dezvaluire. Pentru ca ea a fost legata de anuntul oficial al prezentei familiei noastre universale, multi Lucratori intru Lumina se simt descurajati pentru ca, atat de aproape de sfarsitul anului 2012, nu a aparut inca niciun fel de recunoastere a acestei prezente.

9. Chiar daca baza initiala a puterii Iluminatilor a fost spulberata, ei mai au inca o influenta puternica asupra anumitor domenii – unul dintre acestea fiind mijloacele de informare in masa. Indepartand informatiile pe care nu vor sa le cunoasteti, acestia au impiedicat majoritatea populatiei voastre sa afle ca suflete din civilizatii avansate din punct de vedere spiritual si intelectual, inconjoara planeta cu mii de nave, lucreaza cot la cot cu voi, sau traiesc in Pamantul Interior. Cea mai mare parte a lumii voastre nu se asteapta, in niciun fel, sa intalneasca membri familiei noastre universale. Astfel, din constiinta colectiva lipseste cunoasterea reala a acestora si sunt putine ganduri legate de a le saluta venirea.

10. Acest lucru, combinat cu mentinerea unei rezistente tenace a intunecatilor, in anumite sectoare militare, poate prezenta riscuri atat pentru voi, cat si pentru cei ce ar veni – si de aceea continua sa intarzie anuntul si aterizarea in numar mare. Dar, cu siguranta ca asta nu a diminuat cu nimic asistenta pe care v-o acorda fratii si surorile voastre!

11. Sub acoperire, continua sa se faca progrese esentiale pe teren, iar echipajele navelor continua sa foloseasca tehnologia aflata la bord, pentru a reduce poluarea toxica si pentru a bloca functionarea armamentului puternic. Ei reduc efectele cutremurelor, micsoreaza viteza vantului si dirijeaza furtunile majore, departe de zonele foarte populate, permitand in acelasi timp eliberarea unei cantitati echivalente de negativitate. Aflate in coordonare permanenta, unitatile de servicii secrete de pe teren si din cer zadarnicesc incercarile de „operatiuni negre” ale Iluminatilor – cum ar fi acte de terorism organizat, caderi de curent de lunga durata sau intreruperea sistemelor de comunicatii.

12. Pentru a nu va micsora nivelul personal de Lumina, prin sentimente negative legate pana acum de lipsa unei „dezvaluiri”, va rugam sa extindeti definitia acesteia, expunere sau revelatie, pentru a include expresia voastra „iesire la lumina”. Exact asta se intampla, de cand Pamantul si-a inceput cursul inaltarii!

13. In acei primi ani, nu era nicio dovada ca se intampla ceva neobisnuit – dar, pe masura ce calatoria Pamantului a continuat si intensitatea Luminii a crescut, ea a inceput sa scoata la iveala activitatile vrednice de dispret, care la inceput le erau cunoscute numai faptasilor rauvoitori si celor care erau direct afectati. Pe masura ce intunecimea, adanc inradacinata, a inceput sa iasa la lumina, fara sa isi dea seama ca si ele insele raspundeau vibratiilor Luminii, popoarele au inceput sa isi deschida inimile si mintile.

14. Ganditi-va la schimbarea globala de atitudine, in legatura cu razboiul. Unitatea de spirit a fortelor aliate, din timpul celui de-al doilea razboi mondial – este patriotic sa ucizi si onorabil sa mori – a evoluat in mitinguri globale si meditatii pentru pace. Ganditi-va cat de multa informatie a iesit la lumina, cu privire la coruptia guvernamentala, de la nivel local la nivel national, din companiile multinationale si din institutiile financiare. Au fost identificati pedofilii din randul clerului si al organizatiilor care, altadata, erau considerate refugii pentru copii, indivizi care au fost considerati mentori sau idoli, cazand la dezvaluirea caracterului lor intunecat.

15.Puneti acum toate aceste dezvaluiri – si multe altele – in contextul lor corect, ca parte integranta a inaltarii Pamantului. Pe masura ce planeta a calatorit prin planuri succesive, superioare, de energie, din ce in ce mai multe domenii ale criminalitatii si situatii respingatoare, altadata ascunse, au iesit la lumina. Era imperativ ca acest lucru sa se intample, pentru ca popoarele sa poata vedea in ce mod le controleaza intunericul viata – si, in lumina acestei intelegeri, sa fie motivate sa aduca schimbarile benefice necesare.

16. Energia Luminii, determinata de inaltarea constiintei civilizatiei voastre, de aspiratiile si actiunile acesteia, a ridicat constiinta colectiva pe intreg parcursul calatoriei de inaltare a planetei Pamant. Cu numai saptezeci de ani in urma, ea se afla in chinurile mortii! Trecerea ei din adancurile densitatii a treia, la intrarea iminenta in cea de-a patra densitati, reprezinta o realizare universala fara precedent ca viteza si scop!

17. Vazand dezvaluirea ca parte esentiala si inseparabila a procesului inaltarii, nu mai este cazul sa existe dezamagire sau descurajare, din cauza ca recunoasterea oficiala a prezentei familie noastre nu a avut inca loc. Fiti siguri ca va avea! Primirea lor publica, de catre anumiti conducatori ai lumii, va incununa intregul proces de dezvaluire – si, asemenea voua, si noi asteptam cu nerabdare acea zi extraordinara!

18. Intelegem ca este important pentru voi sa stiti cand? L-am rugat pe Hatonn sa ne puna la curent, daca se poate, cu ultimele evolutii. Hatonn: Multumesc ca m-ai intrebat, Matei. In primul rand, vreau sa spun ca sunt de acord cu tot ceea ce ai spus in legatura cu dezavaluirea si cu motivele pentru care inca nu a avut loc. Iti multumesc, de asemenea, pentru explicarea fatului ca echipajele noastre fac tot ce se poate pentru a ajuta, in asteptarea momentului in care sa aterizeze, in timp ce echipele de pe teren isi vad si ele de treaba. Am fost pregatiti de un deceniu, sa punem lucrurile in miscare! Trecand insa la momentul in care acest lucru va fi „anuntat”, siguranta este, desigur, inca o problema si cheia o reprezinta alegerile prezidentiale din noiembrie, din Statele unite. Este esential ca mandatul lui Obama sa continue.

 Si asta nu are nimic de-a face cu politica din aceasta tara sau din oricare alta! Are de-a face cu planurile directoare ale Epocii de Aur! Planul este in conformitate cu ceea ce doreste Gaia, sufletul Pamantului. Ea doreste o lume pasnica, in care toti sa isi aiba partea dreapta si toti sa respecte intregul ei taram al Naturii. Consiliul universal suprem a ales ca jucator important, un suflet cu un statut spiritual evoluat, cu o veche intelepciune si cu multa experienta in conducerea lumii, timp de multe vieti. Acest suflet este Barak Obama. El s-a nascut cu viziunea Gaiei asupra Pamantului si a pastrat aceasta viziune, avand inspiratia si calificarea necesara pentru a o duce la indeplinire. Realegerea lui este absolut necesara, pentru ca planul sa se poata desfasura, deoarece oponentul sau nu este capabil si nici interesat sa faca schimbarile pe care le necesita acest plan. Suntem total apolitici si NU il discreditam pe Mitt Romney! Doar ca el si cei care ii impartasesc vederile nu sunt motivati sa schimbe status quo-ul, in ceea ce priveste banii si flagranta inechitate a catorva milioane care au totul, in timp ce miliarde nu au nimic sau aproape nimic, inechitate ce nu mai poate continua si nici nu va continua. Cred ca aici este nevoie de o imagine de ansamblu.

Planul director includea si actiunile unor indivizi care sa determine diferite tipuri de suferinta, ce urmau sa dea multor, multor suflete sansa de a-si incheia karma din cea de-a treia densitate si de a-si echilibra experientele altor vieti, astfel incat sa poata insoti Pamantul, in continuare. Atunci cand aceasta parte a planului a fost incheiata, cu aproximativ zece ani in urma, acesti indivizi se presupunea ca se vor alatura fortelor Luminii. Nu au facut-o si, din aceasta cauza, razboaiele, nedreptatile, coruptia, lacomia, dezbinarea, terorismul si alte situatii distructive ale celei de-a treia densitati, mai exista inca. Conform planului original, pana acum toate acestea ar fi trebuit sa dispara de mult. Se intentiona ca, atunci cand Obama ajunge presedinte, sa aiba sustinere mondiala pentru unificarea popoarelor tuturor natiunilor si pentru a deschide calea catre Epoca de Aur.

Planul stabilea ca noi sa va intalnim cu zece ani in urma si sa lucram impreuna, pentru a curata mizeria de pe planeta voastra, cauzata de jucatorii puterii, lacomi si nepasatori. Ei bine,noi asteptam inca, iar eforturile lui Obama, de a pune reformele in miscare, au fost blocate de adversarii sai din Congres sau de indivizii cu bani, care controleaza majoritatea membrilor congresului. Prin intermediul amenintarilor cu moartea, impotriva familiei lui sau prin votul in bloc, Obama a fost fortat sa ia decizii impotriva constiintei si viziunii sale. Dupa ce a aflat ca familia sa se afla sub protectia noastra, mintea i s-a eliberat de ingrijorarea profunda, dar mai are inca de-a face cu partizanatul inflexibil, cu minciunile sfruntate si cu distorsionarea faptelor.

  Acest lucru ocupa acum scena principala a SUA – cand, de fapt, lucrul care ar trebui sa va preocupe, este cum poate coopera aceasta natiune cu celelate tari, pentru a repara starea ingrozitoare in care se afla lumea! Daca aparitia noastra devine esentiala pentru ca Obama sa isi pastreze pozitia, vom face asta cu suficient timp inaintea alegerilor. Daca vedem ca realegerea lui este sigura, vom aparea curand dupa. Repet, nu e vorba despre POLITICA! Odata ce ajungem acolo, diferentele politice nu vor mai constitui o problema, in nicio tara. Adevarul despre noi si despre multe alte situatii va fi dezvaluit, asa cum este! Matei, asta este tot ce pot sa spun despre data la care vom „iesi la iveala”. Iti multumesc pentru ca mi-ai acordat posibilitatea sa vorbesc.

19. Hatonn, iti multumim pentru ca ne-ai explicat atat de clar situatia si pentru asigurarile ca fie la scurt timp inainte, fie la scurt timp dupa ziua alegerilor, va avea loc primirea oficiala a familie noastre, ceea ce este curand! Asta pune capat ingrijorarii ca sufletele ar putea alege sa plece, daca nu se intampla nimic dinamic pe 21 decembrie – spectacolul va consta in prezentarea familie noastre „spatiale”!

20. Preaiubiti Lucratori intru Lumina, stim ca nevoia voastra de a vedea, cat mai curand, recunoasterea publica a altor civilizatii, depaseste curiozitatea. Este dorinta voastra din inima, ca razboiul, suferinta generalizata si actele de violenta aleatorii sa inceteze.

21. Dupa cum am declarat in mesajele anterioare, continuarea acestor situatii se datoreaza, in mare parte, vibratiilor predominante care amplifica caracteristicile si comportamentul dualitatii – „binele”devine mai bun, „raul”se inrautateste. Si, in conformitate cu ce a spus Hatonn despre temporizarea planului director, in acest moment se astepta ca „binele sa devina mai bun”.

22. Daca anii in plus de intunecime au determinat suferinte ingrozitoare, pentru multi oameni, cel mai important este modul in care au fost afectate sufletele acestora. Daca o viata scurta, traume si greutati majore nu faceau parte din contractul persoanelor respective, harul divin le-a acordat un statut spiritual evoluat – iar daca actele comise impotriva lor, de catre faptasi, erau in afara contractelor faptasilor, statutul acestora a fost scazut. Adica, ciclul vietii eterne a sufletului nu a fost afectat de acei ani suplimentari de intuneric si multe, multe milioane de suflete au facut salturi inainte, din punct de vedere spiritual si intelectual.

23. Noi simtim ca este important sa vorbim din nou despre faptul ca nu trebuie sa va fie frica de nimic. Ati vazut ca toata ingrijorarea legata de posibile acte teroriste, in timpul Olimpiadei, n-a avut niciun temei. Va indemnam sa puneti toate celelalte previziuni si rapoarte infricosatoare, in aceeasi categorie – ele nu se vor intampla! Aceasta nu inseamna ca Iluminatii nu au, in continuare, intentia de a incerca sa semene frica. Inseamna ca, la fel cum s-a intamplat si in cazul incercarilor lor anterioare esuate, datorita interventiei familiei noastre spatiale de deasupra si de pe planeta, si celelalte planuri ale lor vor impartasi aceiasi soarta, pana la disparitia totala a intunericului. Si asa va fi, in curand!

24. Daca pe parcursul inaltarii planetei, chiar si fricile multor indivizi nu ii pot incetini ritmul stabil si nici nu o mai pot intoarce din drum, altfel stau insa lucrurile cu evolutia spirituala si a constiintei individuale. Va imbratisam pe toti cu iubire neconditionata, cea mai puternica dintre toate energiile universului. Daca acceptati toate astea, puteti fi fara frica in legatura cu ce urmeaza sa se intample si sa asteptati cu bucurie si entuziastm, zilele care au mai ramas din acest an si din toti anii ce vor urma. Sa ne „corectam” putin aici – nu exista destinatii lineare temporale, in continuumul de care va apropiati cu repeziciune, spunem asadar – in toate vietile ce vor urma

25 Pe parcursul lungului vostru drum din aceasta viata, am calatorit cu voi in spirit si ne bucuram alaturi de voi, de fiecare pas care va aduce mai aproape de intrarea voastra victorioasa, in Epoca de Aur a Pamantului.

IUBIRE si PACE Suzanne Ward www.matthewbooks.com   aici veti putea gasi un documentar in care Suzy da un interviu. Nu a spus cand va fi postat filmul, ci doar ca va fi anul acesta. www.whitebuffalomovie.com YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=HCdXXHHV7Gc Facebook: https://www.facebook.com/WhiteBuffaloMovie

Un comentariu:

  1. Multumim pentru stradania de a ne comunica aceste mesaje. Speram, speram, speram sa ajungem la Lumina.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)