Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

duminică, 23 decembrie 2012

12.12.12 (Beyond the Prophecies) Dincolo de Profetii (Eveniment organizat de Lightworker.com impreuna cu Crimsoncircle.com)

Cei ce s-au conectat intr-un fel sau altul la acest eveniment au ales foarte clar sa mearga mai departe pe o anumita cale - calea Ascensiunii in corp fizic, iar prezentul eveniment are darul de a aduce mai multa claritate precum si informatii noi folositoare si sustinatoare in acest sens.

Pentru cei ce nu stiu, Lightworker, prin Steve si Barbara Rother, transmite mesaje channel de circa 17 ani de la un Grup de 9 entitati nonfizice, denumite simplu GRUPUL. In urma cu cateva luni din acest Grup, s-au desprins 2 entitati ce au inceput sa transmita prin Steve Rother mesaje individuale. Una din aceste entitati este Keeper of Time (Detinatorul Timpului), iar cealalta se numeste Elrah. Keeper of Time nu a fost niciodata incarnat pe Pamant ci in alte locuri din Univers si a ales sa transmita mesaje in mod individual pentru a ne explica mai multe despre Timp, despre o forma de energie sacra ce este responsabila de crearea timpului nostru. Elrah, de asemenea nu a fost incarnat pe Pamant si transmite mesaje legate de ritmul curgerii energiei. Cercul Crimson, prin Geoffrey si Linda Hoppe, este - clasa Noii Energii - si transmite mesajele primite de la Adamus Saint-Germain, care este aspectul Maestrului Ascensionat supranumit Contele de Saint Germain, ce a ales sa transmita mesaje si invataturi ce sustin procesul de Iluminare/Ascensiune, prin care multi dinte noi trecem acum, impreuna cu planeta Pamant. Din cand in cand Geoffrey canalizeaza si mesajele transmise de Maestrul Ascensionat Kuthumi Lal Singh.

Keeper of Time a vrut sa ne spuna si sa ne atraga atentia asupra catorva lucruri legate de traversarea acestul val urias de energie, val magic, in aceasta perioada dintre 12.12 si 21.12. El a dezvoltat, atat informativ cat si practic, acea forma de energie sacra responsabila de crearea timpului si a realitatii in care traim, numita Tub Torus. Aceasta forma de energie sacra - Tubul Torus - se afla in jurul a orice contine constiinta, in jurul tuturor formelor cu constiinta. El reprezinta si forma de energie care creaza timp (vedeti imaginile de mai jos). Acest tub contine un punct central in care toata energia este adusa impreuna, combinata si transmutata. Pentru o galaxie acest punct central este o gaura neagra. Pentru fiinta umana acest punct este in inima (mai exact in centrul energetic al inimii).Prin intermediul acestul Tub Torus constiinta/lumina este primita prin partea sa de sus, adusa in punctul central si apoi raspandita prin miscarea continua spiralata, de jur imprejur, creand astfel realitati sau orice fel ce creatii. Putem folosi aceasta forma de energie sacra - Tubul Torus, in mod constient. Toata aceasta energie a timpului este circulara si este perceputa diferit in functie de nivelul de constiinta de pe care este accesata. In timpul evenimentului ni s-a aratat in mod practic cum putem sa ne rotim in mod constient acest tub din jurul corpului nostru si sa folosim acest lucru in mod foarte creativ. In concluzie, constiinta/lumina se revarsa neincetat de ACASA prin acest sistem Torus, aceasta fiind modalitatea prin care, desigur, si fiinta noastra este inundata in permanenta cu constiinta/lumina de ACASA. (comentariul meu - daca inima noastra este blocata de rusine, vinovatie, victimizare, ura, regrete, griji, etc, functionarea tubului torus, care in mod firesc este un sistem energetic inchis, autosustenabil, este blocata si ea).
Prin urmare gaura neagra pentru galaxii sau centrul inimii noastre reprezinta punctul in care se intalnesc spiralele ce formeaza tubul torus si in acelasi timp reprezinta punctul 0 in care are loc creatia.Floarea Vietii este imaginea tubului torus vazuta de sus. Insusi Universul este un imens tub torus ce contine o infinitate de alte tuburi torus, pe principiul fractalilor. Acest lucru este valabil si pentru corpul uman - fiecare organ sau orice alta parte reprezinta un mini tub torus. Tesla a fost cel ce a folosit in munca sa principiul tubului torus. O astfel de forma energetica se hraneste din ea insasi fiind in acelasi timp si o masina a timpului ce creaza iluzia timpului. In timpul evenimentului Keeper of time prin Steve Rother a facut mai multe activari ce au avut darul de a ne face constienti de torusul nostru si de a incepe sa lucram in mod constient cu el.

Elrah si Steve au oferit o serie de exemple foarte sugestive ale ritmului energiei noastre in diverse momente ce au avut de asemenea darul de a ne face constienti de aceste ritmuri pe care le imprimam energiei precum si de faptul ca putem crea si folosi ritmurile energiei in mod constient.

Adamus, in primul mesaj a punctat din nou faptul ca in acest moment suntem la a 4a sau a 5a viata in acelasi corp fizic, iar acum avem oportunitatea de a ne renaste ca fiinta completa si intreaga ce suntem cu adevarat. A mentionat ca a fost impreuna cu noi de la inceputurile trezirii noastre iar acum se afla aici pentru a ne sustine in procesul de Iluminare/Ascensiune. Cum alegem sa experimentam acest lucru? El spune ca putem experimenta acest proces in bucurie, abundenta, sanatate, relatii armonioase, cu usurinta si simplitate. Aceste lucruri sunt insa blocate de cele mai multe ori de Makyo (Makyo inseamna distrageri de la acest proces, un fel de gunoi spiritual adunat de noi de multe vieti, de care nu suntem intotdeauna constienti si care ne ingreuneaza procesul). Prin urmare ne invita sa privim cu totii la propriul Makyo, la sistemele noastre de credinta, la rigiditatea si inflexibilitatea lor. Apoi a reamintit de potentialele marete ce ni se dezvaluie acum si pe care nu le vom putea accesa daca vom continua sa traim intr-un tub al probabilitatilor. Vom trece in Noua Energie total si in viata noastra vor avea loc schimbari, schimbari in ceea ce priveste potentialele. Acestea inglobeaza un nou mod de viata pentru o fiinta umana acum pe Pamant, integrarea cu intreaga fiinta, integrarea mintii. Valul se subtiaza si vom putea vedea aceste potentiaie. Ele sunt marile noastre vise - integrare totala cu noi insine, reintinerire, abundenta, etc. O perioada vom mai opera in ambele lumi, insa acest moment - 12.12.12 si perioada pana la 21.12 reprezinta un fel de scaner pentru fiinta noastra, un scaner ce detecteaza dezechilibrele si bagajele vechi. Integrarea reprezinta o invitatie la iubire de sine si acceptare totala. Este momentul sa fim reali si onesti cu noi insine. Iubirea adevarata, neconditionata este acceptare totala fata de noi insine, fara de care acele marete potentiale ce ne asteapta nu vor putea fi vazute pur si simplu - nu le vom putea vedea daca vom continua sa ne lasam distrasi de lucruri pe care nu le acceptam (ce apartin egoului sau partii umane). Un adevarat Maestru doar traieste experienta, oricare este ea.

In a doua zi a evenimentului Adamus a facut un Merabh extraordinar pentru iubirea de sine, pe care noi cei ce ne-am adunat impreuna la acest eveniment l-am gasit cu adevarat transformator. De asemenea, in ultima zi, in cadrul channel-ului multiplu (panel channel) Adamus a facut un merabh minunat pentru frumusete. Toate aceste lucruri nu pot fi povestite, ele pot fi doar experimentate de fiecare si inglobate in simtirea si constiinta proprie.

La eveniment a participat si Peggy Dubro-Phoenix, ce a facut multi ani parte din echipa lui Kryon (Lee Carol), este practician si invatator pentru EMF (electro-magnetic field, o modalitate de echilibrare a campului magnetic propriu), iar de curand a inceput sa faca channel cu principiul feminin (arhetipul) cat si cu cel masculin. Meg Adamson-Gour, ce face parte din echipa lui Steve Rother si a fost gazda acestui eveniment a avut si ea o prezentare deosebita si interesanta, impartasindu-si din experienta propriei treziri si din munca pe care o face acum.

Concluzii personale - participarea la acest eveniment ne-a adus claritatea si intelegerea ca drumul parcurs pana acum a fost drumul pe care am ales sa mergem pentru a ne intalni pe noi cei completi si suverani - un sistem tub torus autosustenabil, ce nu cedeaza si nu primeste energie in mod inconstient, ci isi transmuta si alchimizeaza energia proprie, fiind insa conectat la sistemul de comunicare cu celelalte forme de constiinta, cat si la Univers/Omnivers si putand sa faca schimburi echilibrate de energie cu celelalte sisteme. Este de-a dreptul fascinanta aceasta perfectiune a creatiei si modul in care ea se poate extinde infinit. Simtim ca deschidem noi fereste si usi in constiinta noastra si privim la ceea ce se deschide in fata noastra cu ochii si curiozitatea unor copii ce descopera cu uimire si incantare lucruri noi si fascinante.

O data in plus ne-am dat seama de valoarea inestimabila a scolilor Cercului Crimson care nu fac altceva decat ne conduc cu usurinta si gratie pe drumul catre noi insine, catre acest sistem autosustenabil care nu este altceva decat fiinta suverana care putem deveni.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)