Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 8 ianuarie 2013

Drunvalo Melchizedek - ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI



 
- 20 decembrie 2012 -


Va salut pe toti, dragii mei. Am reusit! Am reusit sa parcurgem cu bine tot acest timp! In cateva ore, Soarele, Pamantul si Centrul Galaxiei se vor alinia, iar acest lucru nu s-a mai intamplat de 25.625 de ani. A fost o cale lunga.

Sunt fericit ca sunteti aici, iar studioul nostru este aproape deschis si suntem gata sa va ajutam, in orice fel putem noi. Vom incepe cu aceasta serie in trei parti, cu acest aliniament galactic, iar prima parte va cuprinde Intrebari si Raspunsuri, care au fost alese pentru a incerca sa va pregatim pentru ceea ce se va intampla maine. Iar maine, eu simt ca cel mai bun lucru posibil este sa mergem in inimile noastre, unde putem trai experienta acestei alinieri, in mod direct, chiar de la Sursa. Daca doar vom privi la televizor sau ne vom gandi la acest eveniment intr-un fel sau altul, de la nivelul creierului, nu va insemna nimic. Trebuie sa ne gasim calea catre inima noastra.

Iar, in a treia zi, dupa ce vom fi trait acest fenomen, pe 22 decembrie, va avea loc o noua sesiune de Intrebari si Raspunsuri, o alta discutie despre ceea ce s-a intamplat si urmeaza sa se intample din acest punct inainte.

Salut prezenta voastra aici si va multumesc pentru vietile voastre. Iar acum vom incepe si sper ca va voi putea ajuta cu adevarat.

Vom incepe sa discutam cu voi, despre informatii. Credem ca aveti nevoie sa stiti, cu adevarat, cum sa va pregatiti pentru ceea ce urmeaza. Si nu sunt simplu si limpede de inteles conceptele si ideile pe care le implica un astfel de eveniment, ele fiind dincolo de puterea obisnuita de intelegere.

Asadar, vom incepe lin, pas cu pas, raspunzand la intrebari ce ne-au parvenit de la oameni din intreaga lume, pentru a va familiariza cu intelesurile metafizice privind cele ce se vor intampla in urmatoarele cateva zile. Am primit enorm de multe intrebari, pe care le-am comprimat in doar cinci intrebari, intr-un format simplu si accesibil. Ati vrut cu totii sa stiti aceste lucruri si cu acestea vom si incepe.


Se va sfarsi lumea, maine?


Profetiile mayase ne spun ca, in jurul datei de 21.12.2012, exista o fereastra in timp, care dureaza cca. 7 - 8 ani. Iar acest interval a inceput la 2 octombrie 2007 si se va incheia candva, la sfarsitul lui 2015 sau chiar in 2016. Iar acum, suntem in ziua premergatoare datei de 21 decembrie 2012, ceea ce inseamna ca mai putem avea inca 3 ani, trei ani si jumatate pana ce vom putea valida aceasta profetie.

Asadar, se va sfarsi Pamantul maine? Probabil ca nu. Nimeni nu poate sti daca profetia mayasa se va implini pe 21 sau pe 22 decembrie sau anul viitor sau peste doi ani... nimeni nu stie. Doar Mama Pamant stie acest lucru. Asa spun mayasii, asa spune Constiinta Melchizedek. Din punctul meu de vedere, cei care stabilesc o data precisa nu cred ca stiu cu adevarat, fiindca e vorba de o judecata feminina, a Mamei Pamant. Doar Mama Pamant stie.

In ceea ce priveste sfarsitul lumii, nu despre asta este vorba, ci despre incheierea unui ciclu – a unui ciclu natural, care se desfasoara de milioane si milioane de ani. Nu este prima oara cand se intampla acest lucru. Dar este intaia oara cand se intampla in acest mod special. Din punctul de vedere al Constiintei Melchizedek, asa ceva nu s-a mai petrecut niciodata. Iar mayasii sunt si ei de acord cu faptul ca este ceva unic si diferit de ceea ce s-a intamplat inainte.

Este, pur si simplu, incheierea unui ciclu lung si, totodata, inceputul unui nou ciclu, foarte, foarte similar cu cel precedent. Iar aceste cicluri continua sa se schimbe de fiecare data; ele nu se rotesc in cercuri, ci in spirala.

In locul vostru, eu nu m-as ingrijora in legatura cu sfarsitul lumii. Nu aceasta este problema. Lumea se va schimba substantial, in urmatorii cativa ani – si nu exista motive de frica legate de aceste schimbari. Este un eveniment natural, care se desfasoara periodic, si prin care ati mai trecut, in alte timpuri si in alte locuri. Nimic nu este nou, iar fiecare dintre voi a mai trecut prin asa ceva, inainte, lucru pe care l-am facut si eu.


Tot ceea ce trebuie sa facem este sa respiram, sa fim linistiti si sa intelegem ca nu e ceva de care sa ne temem.


Ce se va intampla pe 21 decembrie 2012?


– Este greu de spus, pentru ca, repet, Mama Pamant va decide cum se vor desfasura lucrurile. In primul rand, ea va decide cand incepe totul, cand se vor desfasura evenimentele si ordinea acestora. Dar va pot spune ca, probabil, la 21 decembrie 2012, nu se va intampla nimic ce poate fi vazut sau simtit de voi. In mod cert, se va intampla ceva legat de precesiunea echinoctiilor, cu care lucreaza mayasii. Acest ciclu se divide in doua parti. O parte este intunecata; ne indepartam de centrul galaxiei si, in acest timp, noi adormim. Iar noua energie care apare atunci, ne protejeaza si ne calauzeste prin intuneric.

Cu cat ne apropiem mai mult de aceasta parte a ciclului, apar multe probleme, aceasta fiind situatia cu care se confrunta lumea acum; de exemplu, incercam sa ne ucidem unii pe altii. Acest lucru face parte din profetie; asa a fost prevazut sa se intample.

Pe 21 decembrie, mayasii vor face o ceremonie prin care marcheaza sfarsitul ciclului, din punctul lor de vedere. Iar pe 22 decembrie, ei vor face o a doua ceremonie, care este si o celebrare a noii vieti, a inceputului unui nou ciclu feminin, de 9 ani, pentru ca energia feminina sa se elibereze complet si sa-si preia responsabilitatile. Iar femeile din intreaga lume vor incepe sa se transforme in interior. Energia feminina va renaste pe Pamant. Acesta este un lucru foarte bun, care ii va aduce echilibru Pamantului, omenirii; ea va incepe sa hraneasca lumea, stiind exact cum sa ne poarte de grija si sa ne vindece, sa ne readuca la viata. Acesta este singurul lucru de care sunt sigur ca se va intampla.


Cand va avea loc tranzitia, cu exactitate?


– Este dificil de spus, pentru ca e vorba de ceea ce mayasii numesc Hunab Ku, care este miezul central al universului – un camp rotitor, prin care trece o axa si este masculin si feminin. Aspectul masculin este cel al preciziei. Daca e vorba de o aliniere, cum este cea despre care vorbim, a Pamantului cu Soarele si cu Centrul Galaxiei, se stie exact cand aceasta va avea loc. Acesta este un element masculin, in natura sa. Dar, exista intotdeauna o fereastra a timpului in jurul acestei alinieri. De cea de-a doua parte va avea grija Mama Pamant. Mama Pamant este feminina, ea nu lucreaza cu precesiunile, ei nu-i pasa de ele. Constiinta ei aproximeaza lucrurile (seamana cu ciclurile Lunii). Nu exista precizie, ci doar aproximare. Asadar, nimeni nu stie ce urmeaza sa se intample. Nu stim ziua exacta. O zi din urmatoarele 1.100 de zile. Este singurul lucru sigur.


Cum se vor desfasura lucrurile?


– E greu de spus cu precizie. Sunt foarte multe scenarii care pot avea loc si intram din nou in zona profetiilor. Am putea intra intr-o noua era glaciara si, daca va fi asa, vom sti cu precizie, atunci cand acest lucru se va intampla. Dar nu stim. Avand in vedere toate posibilitatile la care ne-am referit, profetiile mayase si stiinta, mai mult ca sigur ca primul lucru pe care-l veti observa va fi faptul ca Pamantul se va intuneca, sistemele electrice nu vor mai functiona, campul magnetic va ajunge la zero, iar memoria computerelor din intreaga lume va fi stearsa. Este ceea ce spune stiinta. Iar acesta, aproape sigur, va fi primul lucru care se va intampla. Deci, nu stiu cu exactitate cum se vor desfasura lucrurile. Profetiile mayase impart lucrurile in doua parti. Prima parte este aspectul masculin, vechiul mod masculin de a percepe lumea in alb si negru, bun si rau sau sus si jos. Acest mod de perceptie, pur si simplu, va disparea.

Conform profetiei mayase, tot ceea ce a fost creat, sistemele financiare, bancare, militare sunt moduri de aparare in care gandim despre noi insine. Schimbarea va semana cu o nastere; mama trece prin dureri cumplite, tipa, e multa violenta, mult sange. Aceasta este natura nasterii. Si vulcanii sunt moduri prin care incepe viata. Ne vine greu sa acceptam acest lucru, dar asa este viata. Dar am trecut prin procesul nasterii, iar apoi am avut vieti minunate.


Schimbarea poate fi oarecum violenta, dar nu va faceti griji in legatura cu ea. Eu voi face totul pentru ca voi sa intelegeti si sa va relaxati.


Ceea ce vom observa va fi Gratia lui Dumnezeu.

Toate fiintele din Univers ar da orice ca sa fie aici si sa traiasca aceasta experienta.


Nu va temeti de partea intunecata a experientei, pentru ca va veni partea luminoasa, calea feminina. Nefiind in aceasta parte pana acum, nu putem intelege ce spun mayasii, pana cand nu ne vom naste la un alt nivel.

De aceea nu ne-au impartasit ei ceea ce stiu, fiindca aceasta cunoastere ar intra in conflict cu tiparele noastre. Ei cred ca noi ne-am aflat in carantina pe Pamant si ca nu putem sti ce viata minunata exista. Se vor petrece mari schimbari in interiorul nostru si vom putea vedea viata reala din jurul nostru. Vom putea sa fim si sa existam oriunde in acest Univers.


Cum poate fi adevarat acest lucru? Vom calatori acolo, cu nave spatiale?


– Nu! Noi nu intelegem aceasta realitate; credem ca totul este fix si nu poate fi schimbat. Nu intelegem ceea ce NASA a descoperit de curand – si anume, ca Universul este o holograma. El nu exista in modul in care credem noi ca exista. Iar odata ce intelegem cum functioneaza Universul, cum sunt corpurile noastre, aflam ca suntem mult mai mult decat niste fiinte umane si ca suntem capabili de lucruri uimitoare. Mayasii vorbesc despre aceasta evolutie extraordinar de rapida, care este dincolo de orice ne putem imagina. Constiinta Melchizedek spune ca ne vom deplasa de la nivelul 3D, la nivelul 4D, nu parasind Pamantul si mergand in alta parte, ci mergand de aici, aici. Ca si cum am schimba canalul TV. Schimbi lungimea de unda si obtii o alta imagine. Esti intr-o alta lume.

Acesta este primul nostru pas si chiar puteti face acest lucru; l-ati facut de atatea ori! Si, odata ce esti in valtoarea procesului, iti amintesti. Doar ca, de aceasta data, va fi diferit. Vom face acest lucru in mod constient, intr-un mod care nu se va mai repeta niciodata. Si veti ramane la acel nivel de existenta. Dupa aceea, ceea ce se va intampla va fi cu adevarat uimitor.

Tot ceea ce trebuie sa stiti este ca vom face aceasta schimbare, din acest loc de pe Pamant, la un alt nivel de constiinta. Iar acolo, totul este pregatit. Ceea ce nu stiu cei mai multi dintre voi este faptul ca Universul este o uriasa si constienta forta vie. Toate planetele si stelele sunt asemenea celulelor din corpurile noastre – iar ele nu se lupta intre ele, asa cum credem noi. O parte a galaxiilor este creierul, o alta parte este inima sau mainile, exact asemenea corpului omenesc.

Iar noi trebuie sa ne iubim unii pe altii si sa ne ajutam intre noi. Universul stie prin ce transformare uriasa trecem acum. Iar mesagerii sai sunt aici, acum, veniti de la niveluri pe care nici macar nu ni le putem imagina. Enorm de multe fiinte extraterestre se afla aici. Omuletii gri si reptilienii ne-au cam sacait, dar acum, aici, sunt peste 300.000 de civilizatii extratereste. Ei asteapta acest moment in care voi va inaltati la un alt nivel de constiinta. Ii veti putea vedea si veti incepe sa interactionati cu ei. Ei vor incepe sa va ajute si chiar ne vor sprijini in aceasta schimbare.

De ce? Pentru ca ei stiu ca noi suntem ei; iar ei ne iubesc si chiar le pasa de noi si vor sa se asigure ca vom face cu usurinta aceasta tranzitie in a 4-a Dimensiune. Nu ne va fi doar usor, dar va fi si multa bucurie. De fapt, eu de-abia astept sa se intample acest lucru. Nu va mai trebui sa dormi si sa mananci. Vei putea crea tot ceea ce iti doresti, pentru ca esti creatorul lumii tale. Atat de multe se vor intampla! Este o transformare uriasa.

Bucura-te, este un moment de celebrare!


Pentru aceia dintre noi care nu actioneaza de la nivelul unei constiinte elevate, se va intampla doar faptul ca vom urmari stirile si vom observa schimbarea timpului pe ceas?


– Cand incepe procesul, cand electricitatea va inceta sa functioneze in lume si totul se va opri, va avea loc un prim eveniment; iar cand acesta va incepe, fiti in alerta, fiindca veti avea un ragaz foarte scurt. Rusii cred ca vom avea 2 - 3 saptamani, dar va fi un timp foarte scurt in care trebuie sa faceti aceasta transformare. Cum sa faceti acest lucru?

Va vom ajuta noi. Vom fi alaturi de voi, intr-unul din studiourile noastre si va vom invata ce anume trebuie sa faceti. Am deschis scoli in intreaga lume, unde puteti fi invatati cum sa treceti prin acest proces. Si vom face materiale video, in care va vom arata cum sa treceti prin aceasta transformare. In mod normal, a integra aceste informatii,chiar dureaza de la 21 - la 40 de ani, dar noi le-am concentrat, astfel incat sa reusiti sa faceti acest lucru cu usurinta.


Vom fi alaturi de voi, si veti reusi!


Nu stiu cum va fi acel eveniment, dar el va avea loc si va va atrage atentia, in mod cert.


Care este legatura dintre Universuri si ce sunt celelalte Universuri?


– Ma voi referi putin la ele, pentru a va ajuta sa intelegeti natura evenimentelor prin care vom trece.

In prezent, oamenii cred – iar stiinta crede si ea – ca Universurile, stelele, planetele sunt ceea ce putem observa cu ajutorul telescoapelor. Credeti-ma, oamenii de stiinta nu stie nimic din ceea ce se intampla. Ei nu cunosc adevarata natura a modului in care opereaza fizica. Ei nu inteleg ce se afla in interiorul Pamantului, al Soarelui si in Centrul Galaxiei, nu inteleg ce sunt gaurile negre. Ei inca incearca sa inteleaga aceste lucruri si nu inteleg lucrurile mici, de finete. Daca nu observi o Galaxie si mergi apoi in jos, la un Soare, apoi la o planeta si continui sa mergi in jos, la un atom, la un electron… si continui tot asa, pana cand totul este cuprins intr-o ecuatie matematica, nu vei putea intelege niciodata natura a ceea ce se petrece aici.

Dar sunt atat de multe Universuri care creeaza viata, incat nimeni nu le-ar putea numara vreodata. Nu este un numar infinit, ci unul finit – dar acest numar este atat de mare, pentru ca, de fapt, in fiecare zi sunt create mii si mii de Universuri. Iar noi suntem doar unul dintre ele. Si toate sunt generate de constiinta, nu prin cea pe care o numim Dumnezeu, ci prin ceea ce il reprezinta pe Dumnezeul nostru launtric.

In inimile noastre, exista un loc minuscul, din care s-a nascut acest Univers.

Pentru a avea o imagine mai larga a ceea ce se petrece in Universul nostru si cu toate celelalte Universuri, trebuie sa stim ca ele nu sunt conectate unele cu altele. Nu exista nimic in acest Univers care sa-ti permita sa mergi in alte Universuri. Singurul loc in care te poti conecta dintr-un Univers cu un altul este acel loc mic din inima ta, din Spatiul Sacru al Inimii. Universurile sunt complet separate. In aceste Universuri au avut loc creatii – iar una dintre ele este ceea ce numim Lumile Dimensionale. Universul in care ne aflam se bazeaza, pur si simplu, pe muzica. Nu exista nimic in acest Univers, care sa nu se bazeze pe muzica. Daca observi aceste Dimensiuni, din perspective unei scale cromatice, sunt 30 de note; sunt 12 note de baza intr-o scala cromatica, iar intre note sunt supratonuri. Iar ele produc 144 de Lumi Dimensionale si acest Univers in care ne aflam noi.

Dupa cum puteti observa, noi traim intr-un Univers foarte complex si, pe langa toate acestea, exista un alt mod prin care mintea noastra a divizat Universul, in ceea ce numim lumi paralele. Lumi in care exista posibilitati infinite de a iesi din ele si, in anumite moduri de gandire, este exact ceea ce facem in orice moment in care suntem totalmente divizati – toate aceste lumi si locuri creand tot mai multe alte lumi si alte locuri. Este foarte derutant, stiu acest lucru. Dar ceea, ce trebuie sa cunoastem in acest punct sunt Lumile Dimensionale, modul prin care te poti misca dintr-una in alta.

Acum, noi suntem in Lumea 3D, si mergem in Lumea 4D. Este tot ce trebuie sa stim. Dar ceea ce as vrea sa mai stiti este faptul ca, atunci cand mergi in urmatorul nivel de existenta, patrunzand in cea de-a 4-a Dimensiune, acest corp pe care-l veti regasi acolo, se va schimba. In Dimensiunea a 4–a, acest corp va fi cel al unui bebelus. Cand ati venit aici, in Dimensiunea a 3-a, erati niste bebelusi si ati inceput sa cresteti, sa deveniti din ce in ce mai mari, pana ce ati devenit adulti. Ceea ce aici numim un adult va deveni un bebelus in Dimensiunea a 4-a. Si acolo veti creste din ce in ce mai mult. Iar femeile vor avea cca. 3 metri in inaltime, iar barbatii - cca.4,5 metri. Veti avea un creier urias, care va va permite sa intelegeti lucruri pe care nu le puteti intelege acum. Acolo, ceea ce pare acum complicat si foarte greu de priceput, va fi inteles cu usurinta si fara efort. Iata de ce toti acesti Maestri Inaltati si noi toti va vom ajuta sa ajungeti acolo, pentru ca sunteti asteptati si totul este pregatit pentru voi. Dupa ce veti incepe acest proces, lucrurile vor decurge cu usurinta.

Da, exista multe Universuri diferite, dar informatiile referitoare la acestea nu ne sunt de folos. Este suficient ceea ce v-am spus, pentru ca acum trebuie sa facem doar o simpla transformare.


O intrebare referitoare la inaltare; poate ca te-ai mai referit la acest subiect, dar as vrea sa inteleg mai bine. Daca alegem inaltarea, ce se va intampla cu membrii familiilor noastre, care nici macar nu stiu ce se petrece? Ne vom separa de familiile noastre sau li se va da si lor sansa de a se inalta, impreuna cu cei care au facut deja aceasta alegere? Ei vor ramane in urma sau exista vreo posibilitate ca familia sa poata trece, impreuna, prin acest proces?


– Iata cum merg lucrurile. Ceea ce stim este ca intreaga viata de pe aceasta planeta, toate formele de viata, toate bacteriile, toti gandacii, toti copacii, toate pasarile si animalele stiu exact cum sa treaca prin aceasta transformare – cu exceptia fiintelor umane adulte. Membrii familiilor voastre care nu au ajuns la pubertate, copiii mici, cu cat sunt mai mici, cu atat vor realiza mai usor tranzitia, iar daca aveti vreo problema, urmariti ce fac ei, pentru ca ei stiu exact cum sa faca acest lucru. Daca sunt mai mari, amintirile lor sunt mai umbrite, dar pot si ei sa faca acest lucru, pana in ziua in care traiesc experienta primului orgasm sexual si intra in pubertate, transformandu-se in adulti – moment in care memoria lor se estompeaza rapid.

Din punctul de vedere al Maestrilor Inaltati, singurii oameni care ii preocupa sunt cei adulti. In prezent, pentru adulti exista trei posibilitati de inaltare.

Prima cale este cea pe care a demonstrat-o Iisus, Invierea, care nu este un proces dificil. Trebuie sa mori, nu pe o cruce, ci doar sa mori si nu conteaza conditiile in care mori; insa, atunci cand intri in procesul launtric al mortii, imediat exista un anumit moment in care stii ce trebuie sa faci – incepi sa mori, fiind constient ca esti in procesul mortii. Iar in acel moment, iti reconstruiesti corpul. Corpul este, pur si simplu, o imagine din constiinta noastra. El nu este real – indiferent de felul in care credem noi ca este. Iar acesta este un lucru extrem de important de stiut si inteles.

Cand intri in acel proces al mortii, iti poti reconstrui corpul si il poti lua cu tine, ca imagine din interiorul constiintei tale. Iar cand ajungi in Dimensiunea a 4-a, apari din nou, brusc, in corpul tau si… tocmai ai reusit sa te inalti! Aceasta este invierea.

Exista un al doilea mod prin care poti face acest lucru, care nu era disponibil in vremea lui Iisus si pe care il numim, simplu – Inaltare. Este putin diferit. Ajungi la un nivel de constiinta la care intelegi, cu adevarat, ce este Universul, ce este corpul tau si mergi intr-un loc in care, de fapt, nu mori. Corpul tau nu este ucis sau nu imbatraneste s.a.m.d. Pur si simplu, spui: “Acum, voi pleca”. Este o decizie pe care o iei la un nivel foarte profund din inima ta. Cand iei acea decizie si cand acel lucru se intampla, corpul tau dispare din lumea exterioara. El nu devine o flacara sau tarana sau o lumina, ci pur si simplu dispare, instantaneu. Iar imaginea ramane cu persoana care face trecerea in cealalta lume. Mai departe, acest proces seamana cu invierea. Iti reconstruiesti corpul si esti colo, ai realizat Inaltarea si esti pe calea ta. Aceasta modalitate va fi realizata de un grup relativ mic – probabil de cateva milioane de oameni.

Ceilalti oameni probabil vor muri. Si acesta nu este un lucru rau. Moartea nu este sfarsitul vietii; moartea e inceputul vietii, iar viata e inceputul mortii. Este un ciclu. Oamenii care vor muri vor trece prin procesul mortii, probabil, inconstienti.

Dar Maestrii Inaltati, care suntem noi, la un alt nivel de constiinta, sunt foarte preocupati de ceea ce se va intampla cu acesti oameni si s-au pregatit pentru a-i ajuta. Acesti oameni se muta in supra-tonul 10, al Dimensiunii a 4-a.

Maestrii Inaltati au un Ordin foarte bine organizat, numit Fratia Celor 7 Raze, iar cei din aceasta Fratie sunt Maestrii Inaltati care i se vor arata fiecarei persoane care moare si pe care o vor conduce cu mare grija in stadiile de constienta pe care trebuie sa le cunoasca, astfel incat sa-si poata reconstrui si ei corpurile si sa ajunga, in cele din urma, in acelasi loc cu cei care au reinviat ori s-au inaltat. Nici macar o singura persoana care este astazi in viata, nu va esua si nu va fi lasata in urma. Nu e posibil. Dumnezeu traieste in fiecare om si nu-L putem distruge pe Dumnezeu! Iar spiritul nostru este direct conectat cu Dumnezeu si nici aceasta legatura nu poate fi distrusa. Fiecare persoana in viata traieste de la inceputul Creatiei – si va trai mult dupa ce aceasta Creatie se va dizolva.

Asadar, acum nu trebuie sa ne preocupe astfel de lucruri. Nu conteaza daca mori, reinvii sau te inalti. Este important doar din perspectiva cerintei pe care ne-a adresat-o Sursa Vietii – sa incercam toate posibilitatile. Si asta si facem – le incercam pe toate, bune sau rele, sus sau jos, toate caile. Pentru unii este mai greu decat pentru altii. Vor fi mai putini oameni care se vor inalta, ceva mai multi care vor reinvia si probabil, cei mai multi vor muri, Dar rezultatul va fi ca veti renaste cu totii, la un alt nivel al existentei. Veti vedea. Veti vedea… iar de atunci incolo, va fi mult, mult mai usor.

Vreau sa fiu foarte clar in privinta a ceea ce urmeaza sa se intample cu animalele voastre de companie, aceasta fiind o alta intrebare pe care mi-ati adresat-o. Toate animalele vor fi in siguranta. Cainii vor avea o tranzitie mai dificila. Si eu iubesc cainii, dar ei s-au apropiat atat de mult de oameni, incat sunt partial umanizati si au unele probleme asemanatoare cu ale noastre. Dar vor reusi si ei; isi vor aminti foarte repede procesul. Pisicile nu vor avea probleme.

In ceea ce priveste intrebarea daca ne vom revedea familiile, pot aproape sa va promit acest lucru (spun aproape, fiindca poate unii vor decide sa nu o faca).

Noi calatorim in grupuri. Avem grupuri de suflete si calatorim impreuna. Din cand in cand, schimbam grupurile sau rolurile in cadrul grupului din care facem parte. Acestea sunt lucruri cu care am avut de-a face in diferite lumi si de foarte multa vreme. Intr-o viata, unul este mama si celalalt tatal, iar ceilalti sunt copiii, iar intr-o alta viata, rolurile se pot schimba. Asa stau lucrurile, de mult timp. Odata ajunsi in Dimensiunea a 4-a, tot ce trebuie sa faceti este doar sa va ganditi la ei, iar ei vor fi acolo. Este chiar asa de usor.

Deci, nu va ingrijorati in legatura cu acest aspect. Nu va veti separa de cei dragi, nu va veti pierde unii de altii.

Viata este foarte generoasa cu noi. De fapt, noi am creat-o si am facut-o sa fie asa.

Odata ce veti trece prin acest proces, lucrurile vor deveni mai usoare.


Am citit cartea ta Secretul Stravechi al Florii Vietii. In volumul al II-lea este vorba despre schimbare, cu 6 ore inaintea transformarii, in care spui ca, intr-o dimineata, te vei trezi cu o stare de bine si intr-o forma greu de descris… stii cum continua.

– In cea de-a doua parte a cartii mele, descriu in detaliu cum te simti cand treci din Dimensiunea a 3-a, in Dimensiunea a 4-a. Este descrisa transformarea reala prin care vei trece. Transformarea este foarte asemanatoare, dar nu identica pentru toata lumea. Exista mici variatii, dar asa incepe, sunt descrise doar primele cateva momente, dar sunt si alte nivele care va vor fi prezentate. Dar va veti aminti. Odata ce esti in valtoarea transformarii, iti amintesti ca stii si asta, si asta…

In urma cu 30.000 de ani, parca am fi primit o lovitura in cap, iar noi suntem intr-o stare de constiinta neobisnuita. De obicei avem aceste amintiri, dar avem si un fel de amnezie, – si asta este problema. Dar ne vom aminti cu totii.

Si va spun inca o data, nu va ingrijorati.


Chiar va avea loc aceasta tranzitie – iar daca ea va avea loc, ce se va intampla? La ce sa ne asteptam, dupa aceea?


Am discutat despre acest subiect. Tranzitia va avea loc cu adevarat. Dupa aceea, vom evolua extrem de rapid, in ceva care nu va mai fi uman. Vom fi humanoizi, in primii doi ani; vom fi foarte inalti, dupa cum v-am mai spus, vom avea doua inimi; se va schimba modul in care percepem realitatea, intr-un mod de care nu suntem capabili acum. Iar viata se va schimba in mod radical. Pentru un timp, in acea lume, vom deveni bebelusi, pentru ca vom fi oarecum confuzi. Dar viata este foarte inteligenta. Si aici am venit ca bebelusi si eram foarte confuzi; nu stiam ce este ceea ce ne inconjoara, ce sunt culorile s.a.m.d.

Vom mai trece prin asa ceva, insa, asa cum avem o mama si un tata aici, care ne-au ajutat sa trecem prin acea perioada, vom avea o mama si un tata si in Dimensiunea a 4-a, care vor face acelasi lucru. Ei ne vor calauzi si ne vor proteja cu iubire.

Daca veti gasi calea catre inimile voastre, despre care vom vorbi in urmatoarele doua zile, lucrurile se vor desfasura cu usurinta.


Daca nu se intampla nimic, inseamna ca nu am reusit?


– Lucrurile neobisnuite din viata mea sunt aproape de zero. Totul este posibil, iar toata aceasta aliniere, toate aceste pregatiri ale Maestrilor Inaltati, toata munca pe care am depus-o, cei 13.000 de ani de constructie a 83.000 de piramide in intreaga lume, pentru a crea retele in jurul Pamantului, pentru a ne proteja de alte lumi – s-ar putea sa nu mai fie necesare, pentru ca viata a ales sa faca ceva nemaivazut pana acum. Dar, mai mult ca sigur, tu vei fi alaturi de noi. Si totul va fi in regula.

Stiu ca aveti foarte multe alte intrebari, iar noi vrem sa fim aici pentru voi, sa continuam sa va raspundem la intrebari si sa ajungem in punctul in care sa intelegeti, cu adevarat, ce anume se petrece.

Va puteti relaxa si veti trece cu bine prin aceasta transformare.

Daca aveti alte intrebari, accesati www.drunvalo.net, la sectiunea Intrebari si Raspunsuri, urmati instructiunile, iar noi le vom prelua. Vom continua acest dialog maine, cand va avea loc alinierea in timp real; dupa aceea, vom avea o noua sesiune de Intrebari si Raspunsuri si vom continua, pana vom ajunge in punctul in care vom reusi sa facem aceasta tranzitie.


Va multumim din inima ca sunteti aici si pentru tot ce ati facut in vietile voastre, pentru a va pregati pentru acest moment. Stiu ca unele lucruri nu sunt usoare (poate ca cei din jurul vostru cred ca ati luat-o razna)...

Veti face exact ce trebuie, pentru ca sunteti aici, chiar acum.

Va multumesc pentru vietile voastre si pentru ceea ce sunteti.

Ne revedem maine.


NOTA MEA mesajul despre care vorbeste Drunvalo a fost trimis prin Newsletterul Editurii For You, pe data de 22 decembrie si il gasiti aici http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/message/5495

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)