Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

vineri, 28 februarie 2014


...INCONJOARA-TE DE OAMENI CARE TE FAC MAI BUNI!

...Cu câţiva ani în urmă, Brian Dyson, preşedintele unei mari companii, a ţinut un discurs la o universitate despre legătura dintre muncă şi celelalte “responsabilităţi” pe care fiecare dint...re noi le avem în viaţă.

...“Imaginează-ţi viaţa ca pe un joc în care jonglezi cu 5 mingi în aer.

...Aceste mingi sunt: munca, familia, sănătatea, prietenii şi spiritul. Trebuie să le menţii în aer.

,,Curând vei înţelege că munca este o minge de cauciuc, dacă o scapi va reveni înapoi. Celelalte patru mingi însă, sunt din sticlă. Dacă scapi vreuna dintre ele, se va zgâria, crăpa sau chiar sparge. Nu va mai fi niciodată la fel.

...Trebuie să înţelegi aceste lucruri şi să te lupţi pentru a obţine echilibru în viaţă. Cum?

Nu-ţi subestima valoarea comparându-te cu alţii. Fiecare suntem diferiţi şi fiecare suntem speciali.

Nu-ţi stabili obiectivele după ceea ce susţin alţii că este important. Doar tu poţi ştii ce e mai bine pentru tine.

Nu ignora lucrurile dragi ţie. Ţine de ele ca şi cum ar fi însăşi viaţa ta, pentru că fără ele viaţa este lipsită de sens.

Nu lăsa viaţa să ţi se scurgă printre degete trăind fie în trecut fie pentru viitor. Doar trăind câte o zi odată vei putea trăi toate zilele vieţii tale.

Nu renunţa atunci când ai ceva de oferit.

Nimic nu se termină până în momentul în care te opreşti să mai încerci.

Nu-ţi fie frică să admiţi că nu eşti perfect. Acesta este firicelul fragil care ne leagă unii de alţii.

Nu-ţi fie frică să îţi asumi riscuri. Doar încercându-ne norocul învăţăm să fim bravi.

Nu alunga dragostea afară din viaţa ta spunând că e imposibil de găsit. Cea mai rapidă modalitate de a primi dragoste este să dăruieşti; cea mai rapidă cale de a o pierde este să o ţii prea strâns; dar dându-i aripi vei reuşi să o păstrezi.

Nu alerga atât de repede prin viaţă încât să uiţi nu numai pe unde ai fost ci şi încotro te îndrepţi.

Nu uita! Cea mai acută dorinţă emoţională a oricărei persoane este aceea de a se simţi apreciată.

Nu îţi fie frică să înveţi. Cunoaşterea este o comoară pe care întotdeauna o poţi purta cu tine cu uşurinţă.

Atenţie cum îţi foloseşti timpul şi vorbele. Niciunele dintre ele nu mai pot fi recuperate.

...Viaţa nu e o cursă, ci o călătorie care trebuie savurată pas cu pas. Ieri e Istorie, Mâine e Mister iar Azi e un Cadou… Bucură-te de el!”
Vezi mai mult
 

Sursa

vineri, 21 februarie 2014

Nu există oameni cu adevărat răi; există oameni care nu au avut parte de iubire!


Când oamenii îşi vor înţelege locul în Univers, vor putea să şi-l revendice. Răspunsul nu e în cuvintele de pe această pagină. Răspunsul e în tine. Tu poţi deveni un canal şi o sursă de forţă interioară. Dar trebuie să renunţi la tot pentru a câştiga totul. La ce trebuie să renunţi? La tot ce nu eşti de fapt; la tot ce ai ales fără a alege şi la tot ce preţuieşti fără a preţui; la tot ce ai acceptat doar pentru că ai vrut să te conformezi unei forţe exterioare; la îndoiala care te împiedică să ai încredere în tine şi să te iubeşti pe tine şi pe alţii.
Ce vei câştiga? Te vei câştiga doar pe tine, un eu care e liniştit, care e în stare să iubească şi să fie iubit şi care înţelege care e menirea sa. Dar nu poţi să fii tu însuţi decât dacă nu eşti altcineva. Trebuie să renunţi la aprobarea “lor”, oricine ar fi ei, şi să-ţi evaluezi singur succesele şi eşecurile, în funcţie de propriile tale aspiraţii care corespund valorilor tale. Nimic nu e mai simplu şi mai complicat în acelaşi timp.
Unde poţi găsi forţa şi curajul de a respinge acele presiuni exterioare şi de a-ţi alege propriile valori? Totul e în tine, dacă ştii să te uiţi cu atenţie şi fără teamă. Trebuie să ne facem timp să începem acum, pas cu pas, într-un ritm care să nu ne sperie. Dacă trăieşti viaţa cu compasiune, răbdare, speranţă şi credinţă, îţi vei găsi în tine forţa care să te ghideze. ~ Elisabeth Kubler-Ross
 


Sursa : http://drumuricatretine.wordpress.com/2014/02/21/nu-exista-oameni-cu-adevarat-rai-exista-oameni-care-nu-au-avut-parte-de-iubire/

joi, 20 februarie 2014

Mesaj de la Matei februarie 2014

 
Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Revarsarea de recunostinta ce a urmat mesajului despre apostolul Matei a fost aici motiv de sarbatoare. Noi onoram intotdeauna dreptul divin al sufletelor de a crede ceea ce vor si suntem foarte entuziasmati, atunci cand este ales adevarul. Dincolo de asigurarile noastre repetate, ca voi stiti la nivelul sufletului ce este adevarat si ce nu, experienta voastra personala va ofera dovada irefutabila a faptului ca stiinta sufletului vostru poate ajunge la constiinta voastra treaza.
Chiar mai mult decat in anul care a trecut, primul an al Pamantului de libertate de sub giulgiul intunericului, energia primita si generata pe planeta, pe parcursul acestui an, va produce Lumina intr-o asemenea abundenta, incat sufletele pot face un salt in constiinta si crestere spirituala, cu efecte exponentiale in intreaga voastra lume. Pe masura ce Lumina sporeste, la fel se intampla si cu nivelele vibrationale ale tuturor regnurilor voastre, mineral, vegetal si animal. Pe masura ce inaltarea Pamantului continua, constiinta fiecarei forme de viata de pe planeta se poate extinde – numai locuitorii ei umani pot alege daca sa se alature fluxului spre inaltare sau sa ii opuna rezistenta.
Divizarea cu privire la cele mai serioase problemele care va afecteaza societatea va continua pana cand Lumina va deveni suficient de puternica pentru ca pozitiile extreme sa nu mai poata impiedica pasii constructivi, in directia rezolvarii pasnice. Discutiile rationale aflate in desfasurare, ca si cele care vor mai incepe, se pot impotmoli din cand in cand – dar, in ansamblu, ele vor lua avant si ceea ce voi numiti „bun simt” si inca nu le este comun tuturor, va iesi la iveala, intr-un final, in situatiile care in acest moment stagneaza sau sunt volatile.
Se vorbeste foarte mult despre frica de terorism in legatura cu Jocurile Olimpice de la Soci si nu este nevoie – nu e niciodata nevoie de frica, intrucat ea este contraproductiva deoarece creeaza o negativitate de care Pamantul trebuie sa se ocupe. Familia universala, aflata pe nave si pe pamant, comunica in permanenta in legatura cu „punctele fierbinti” active sau potentiale si in conformitate cu dorintele Gaiei, sunt autorizate sa previna atentatele teroriste serioase. Cand apare vreun eveniment minor, care sa rezulte in ranire sau moarte, ca si in celelalte cazuri de acest fel, el este legat de prevederile contractului sufletelor implicate.
Am mai dori sa vedem ca nu va faceti griji in legatura cu situatia de la uzina nucleara de la Fukushima. Tehnologia de la bordul navelor spatiale care inconjoara planeta, reduce toxicitatea din solul si apa radioactiva, iar echipajele sarguincioase fac tot ce este posibil pentru a preveni deteriorarea, in continuare, a reactoarelor afectate. Ce se intampla este ca respectiva uzina constituie un motiv convingator pentru a renunta la folosirea respectivei surse de energie, oriunde pe planeta si voi puteti ajuta foarte mult Pamantul, in procesul sau de vindecare, prin indepartarea de energia nucleara si de combustibilii fosili si prin trecerea la surse de energie regenerabile si gratuite.
Furtunile neobisnuite, temperaturile maxime sau minime record, inundatiile, seceta, incendiile scapate de sub control, cutremurele sau eruptiile vulcanice curata interiorul, suprafata si atmosfera Pamantului si conduc la un climat moderat global.
Am fost rugati sa comentam despre doua pete mari de pe Luna. De fapt, nu este nimic pe Luna – acelea sunt umbrele unor nave mari care pot disparea si reapare, pentru a dovedi mobilitate. Sa ii convingi pe locuitorii Pamantului nu numai ca alte civilizatii sunt in apropiere, dar si ca ele se afla acolo in scopuri pasnice, trebuie sa fie un proces controlat, pentru a preveni frica si socul psihic in masa.
In mesajul de luna trecuta am facut referire la mult mai multe intrebari si raspunsuri, decat in orice alt mesaj din cei zece ani de cand ele exista si este corect sa vorbesc acum doar despre mine. In primul rand, va multumesc din partea mamei mele – este prima data cand cititorii au transmis numai reactii pozitive, nici macar unul singur nu a fost rau intentionat. Sunt nerabdator sa incep sa raspund la intrebari, deoarece raspunsurile vor facilita o intelegere profunda a vietilor voastre in acest in univers. Atat de multi dintre voi ati pus intrebari legate de viata mea in timpuri biblice sau despre subiecte inrudite, care veti vedea ca le apartin tuturor, asa ca voi include unele dintre ele aici si altele in mesajul urmator.
Daca nu a fost nicio cina de taina, ce este Sfantul Graal? Povestea cinei celei de taina a inspirat multi oameni sa caute un pocal care sa contina sangele lui Iisus – un obiect considerat a fi cel mai sacru si cu cea mai mare putere de pe Pamant. Nu a existat niciodata un astfel de obiect, dar intr-adevar exista ceva sacru, care e mai puternic decat orice altceva de pe Pamant – Sfantul Graal este sufletul. Nimic din univers nu este mai puternic decat energia Iubire-Lumina a sufletelor!
Nu am crezut niciodata ca Iisus se va intoarce ca acceasi persoana care a fost acum 2000 de ani, dar oare s-a mai reincarnat El pe Pamant? Nu, dar Iubirea-Lumina esenta a lui Iisus este de-a pururi pe Pamant si pretutindeni in acest univers.
Deoarece continuumul atemporal, in care multiple vieti multidimensionale se intampla simultan si totul influenteaza totul, reprezinta un concept nebulos si aproape imposibil de inteles, reincarnarea este cel mai apropiat mod in care mesagerii din Lumina pot descrie acest proces astfel incat sa se potriveasca cu cadrul vostru temporal liniar. Dar nu este ca si cum Albert Einstein s-ar reincarna intr-o persoana sau alta si voi face tot ce pot pentru a va explica realitatea.
Fiecare dintre nenumaratele suflete din intregul cosmos este o fiinta eterna, unica, independenta si inviolabila care este in acelasi timp interconectata energetic cu toate celelaltei Inceputul fiecarui suflet a fost in clipa in care Creatorul a lasat sa izbucneasca Sinele Sau iubire-lumina – „big bang”-ul- si tot ceea ce exista este co-creat de suflete folosind energia Creatorului pentru a-si pune ideile in miscare si forma.
Sufletul A, sa spunem, vrea sa se incarneze pentru prima data. Dupa ce si-a pus ideile intr-un contract al sufletului, el face un acord – sa-l numim acord inainte de nastere – cu alte suflete care vor sa impartaseasca respectiva viata. Apoi, isi proiecteaza si isi cocreaza pentru personajul sau, un corp care sa se potriveasca cu ce doreste sa traiasca ca muritor. In acel moment, Sufletul A devine un suflet cumulativ, ramanand in acelasi timp sinele sau unic etern si isi impartaseste toata cunoasterea cu sufletul noului personaj. Termenul cumulativ se aplica Sufletului A, deoarece a initiat viata fizica a unui alt suflet – dar, dupa cum veti vedea, acesta reprezinta inceputul unei experiente cumulative.
Sa numim acest prim personaj, Sufletul B. Toate caracteristicile cu care a fost dotat Sufletul B, de catre Sufletul A, precum si toate experientele lui dintr-o viata – inteligenta, talentele, forma si trasaturile corpului, personalitatea, ideile, relatiile, educatia, obiceiurile, planurile, realizarile, dezamagirile, suferintele, bucuriile, indoielile, esecurile, interesele, fricile – se adauga „bazei de date”a sufletului A, atunci cand Sufletul B traieste fiecare experienta si totul este retinut de Sufletul B, la moartea trupului sau.
Atunci cand Sufletul A porneste intr-o viata fizica de alt fel, el trece prin acelasi proces; acum nu mai dispune insa doar de cunoasterea sa intiala, ci si de experienta de viata a Sufletului B, pe care le imparte cu cel de-al doilea personaj. Atunci cand Sufletul B doreste sa isi puna in miscare propriile idei, el face un contract al sufletului si asa mai departe. Asemenea Sufletului A, el ramane un suflet unic si etern, in timp ce isi impartaseste cunoasterea, rezultat al experientei personale si al elementelor primite de la Sufletul A, cu sufletul primului sau personaj.
Sufletul A si Sufletul B isi imbogatesc experienta, cunoasterea si intelepciunea cu fiecare dintre personajele lor – fiecare dintre acestea fiind suflete unice, independente, inviolabile si eterne, iar ceea ce rezulta este un camp de forta alcatuit din diverse vieti interconectate, ce creste prin adaugarea de noi personaje, oriunde s-ar afla acestea in univers. Sufletele aleg prevederi contractuale care sa le umple golurile sau sa le intareasca zonele de experiente comune, pentru a echilibra toate vietile; prin urmare, tuturor sufletelor apartinand unei anumite descendente, le este disponibila o imensa magazie de constientizare, aflata in continua expansiune.
Evolutia apare, atunci cand personajele se branseaza constient la aceasta magazie; asa ca nu se invata nimic nou, ci mai degraba are loc un proces de auto-descoperire, de reamintire a ceva ce este cunoscut la nivelul sufletului, inca de la Inceput. Si, asa cum voi traiti in acest moment, la fel traiesc toate fiintele la care va ganditi ca la vietile voastre trecute sau viitoare – voi si toate celelalte suflete unice traiti in ACUM din continuum.
Din vietile mele in civilizatii ale celei de-a treia densitati, stiu cat este de dificil sa incerci sa intelegi ceva pentru care nu exista nicun fel de cadru de referinta constient, iar explicatia mea poate ca v-a zapacit mai mult decat sa va clarifice in legatura cu multiplele vieti multidimensionale. Asadar, va rog sa stiti ca tot ce am descris se intampla in mod simplu si divin – dupa cum veti vedea si voi intr-o buna zi, din nou!
Daca Rastignirea si Invierea nu s-au intamplat, care a fost atunci natura intalnirii cu Iisus, care i-a facut pe adeptii sai sa ii raspandeasca invataturile cu atat de mult devotament si entuziasm? Pot vorbi cu siguranta doar despre mine. Nu a fost niciodata vorba de frica, dar a fost cu adevarat mult entuziasm, deoarece stiam in inima mea ca Iisus spunea intotdeauna adevarul si o facea cu iubire; si, dupa cum am spus in ultimul meu mesaj, am avut din plin ocazia sa le spun oamenilor despre invataturile lui. In orice caz, din ce am aflat/ mi-am amintit dupa viata mea in timpurile biblice, accentul atat de puternic si neobosit pe care l-a pus biserica catolica pe versiunea sa cu privire la viata, moartea si invierea lui Iisus reprezinta motivul pentru care crestinismul s-a raspandit atat de mult.
Poti explica de ce anumite transmisiuni prin channeling spun ca a existat o rastignire, in timp ce altele spun ca nu? Pot oferi diferite motive posibile pentru aceasta discrepanta si unul ar fi acela ca rastignirea a avut loc intr-o lume paralela. Oamenii investesc energie in directiile pe care se gandesc sa le urmeze si, atunci cand ajung in punctul in care trebuie sa ia o hotarare, sinele constient merge in directia aleasa. Dar o energie puternica este directionata si pe calea care nu a fost aleasa si ea nu poate fi oprita – continua sa curga in directia sa, iar pe calea sa, materializeaza situatii logice in conformitate cu ceea ce au gandit indivizii, inainte de luarea deciziei.
In cazul rastignirii, pe masura ce adeptii lui Iisus au continuat sa devina tot mai numerosi, conducatorii statului si ai bisericii au devenit din ce in ce mai preocupati de faptul ca invataturile Lui le amenintau controlul asupra populatiei. Unii dintre conducatori au preferat sa Ii ordone lui Iisus sa paraseasca tara, decat sa riste sa Il transforme intr-un martir, condamnandu-L la moarte, in timp ce altii au vrut sa il omoare. Astfel, energia a fost trimisa in ambele directii si energia concentrata pe rastignire a continuat spre acel rezultat, intr-o lume paralela. Din moment ce acele lumi exista in continuum, ca si lumi in care au loc evenimente si cum nu exista etichete care sa le deosebeasca unele de altele, unele surse care transmit informatii ar putea sa prezinte evenimente dintr-o lume paralela.
O alta posibilitate ar fi ca o holograma a rastignirii si invierii – poate proiectata de Iisus si de Maria sau de alti apropiati ai lor – sa fi fost expusa pe Pamant. Aceasta forma de pedeapsa atat de cruda satisfacea setea de sange a multor oameni din perioada respectiva, in timp ce inaltarea dadea speranta celor insetati de eliberarea de greutatile vietii.
O alta posibilitate ar fi legata de puterea mintii. Daca cei care primesc transmisiunea prin channeling – care este mai precisa, deoarece voi toti sunteti canale de energie – au credinta de nestramutat ca rastignirea si invierea s-au intamplat, atunci credintele lor pot trece peste informatia din mesajele pe care le primesc. Puterea mintii poate afecta orice situatie din viata cuiva – ceea ce o persoana crede, reprezinta realitatea ei sau a lui, oricat ar fi acest lucru de departe de fapte.
Ai spus ca atunci cand ai fost Apostolul Matei nu stiai, in mod constient, celelalte lucruri despre care ai scris in mesaj. De ce nu stiai? Cum ai aflat despre ele? Sa comparam ceea ce am stiut in mod constient in acea viata, cu toate amintirile din baza de date a memoriei voastre – daca toate aceste amintiri vi s-ar revarsa simultan in minte, ar fi ceva coplesitor. Acelasi lucru este valabil daca cunoasterea combinata a tuturor personajelor mele s-ar fi revarsat atunci, in constiinta mea.
Eu – noi – avem o „biblioteca de referinta aflata in crestere”, ati putea spune, in care toate informatiile sunt disponibile oricand alegem sa o accesam. Exersarea acestor alegeri reprezinta auto-descoperirea despre care am vorbit, amintirea a ceea ce sufletul stie si, tinand cont ca fiecare descoperire este insotita de un puternic sentiment „ca este corecta”, fara nicio umbra de indoiala, voi stiti cu intreaga voastra fiinta, ca acest lucru este, fara discutie, adevarat.
Chiar daca se intampla la fel cu fiecare persoana – la nivelul sufletului toata lumea are intreaga cunoastere de la Inceput – amintirea este mai usoara pentru oamenii din civilizatii mai avansate si din lumea spiritelor, unde corpurile nu sunt impiedicate de densitatea vibratiilor scazute. Mai ales intr-o civilizatie care are constiinta din a treia densitate, densitatea unui corp blocheaza constientizarea a ceea ce sufletul cunoaste.
Vorbesti despre sufletele de pe acea statie, deoarece ele sunt personajele tale? Unele dintre milioanele de suflete de aici sunt personajele mele, dar majoritatea nu sunt. „Legatura” noastra cu aceasta statie este data de nivelul de evolutie. Cu cativa ani in urma, am vorbit despre asta intr-un mesaj:
„Notiunea de „Statie”, asa cum o folosim noi, nu este legata de un „ loc” sau de o civilizatie anume, ci este mai degaraba un nivel de crestere spirituala, pe care l-a atins un suflet indiferent de originea lui universala sau de numarul de vieti traite. Cand vorbesc despre „sufletele de pe aceasta statie”, ma refer la un grup de egali a caror claritate spirituala a evoluat, acordata fiind la iubirea neconditionata si la constiinta Unimii a Toate cate sunt. Acesta poate fi numit „grup mental” sau „suflete colective”, datorita iluminarii pe care o impartaseste dar, intr-un sens mai larg, reprezinta o contopire a nenumarate personaje-sine ale sufletului, intr-un singur „suflet superior”. [19/20 ianuarie2009]
Numire s-ar putea sa nu fie termenul cel mai potrivit pentru modul in care devii purtator de cuvant pentru alte suflete, acolo unde te afli tu, dar cum ai obtinut aceasta pozitie? Daca alt suflet ar fi purtatorul de cuvant, informatia lui ar fi identica cu a ta? „Alegere” este un termen mai corect decat „numire” si ea nu se face votand pentru „candidati”, ci mai degraba printr-un gand unanim ca anumite suflete pot exprima mai bine anumite aspecte ale cunoasterii grupului.
Nu sunt singurul care vorbeste pentru noi toti. Eu ii transmit numai mamei mele mesaje pentru acest grup, altii transmit informatii receptorilor lor. La acest nivel exista numai adevarul, asa ca nu exista nici un fel de neintelegere cu privire la ce transmite oricare dintre noi; in orice caz, noi nu transmitem exact aceeasi informatie. Acest lucru tine de diferenta dintre diversele noastre trairi colective. De exemplu, multe dintre personajele Kryon au o experienta universala stiintifica foarte vasta, pe care multe dintre personajele altor suflete, inclusiv al meu, o au intr-o mai mica masura. Un alt factor il constituie vocabularul receptorului. Mama mea nu are o educatie in domeniul stiintelor, asa ca nu cunoaste cuvintele de care am nevoie, pentru a vorbi despre subiecte de aceasta natura.
Stiau si alte suflete de acolo, de unde te afli tu acum, ca erai apostolul Matei sau nu va cunoasteti personajele unii altora? Ne cunoastem unul altuia doar personajele care sunt foarte cunoscute pe plan universal – si ele sunt relativ putine. Cumulat, personajele noastre sunt inimaginabil de multe, sub multe forme si aparitii, inclusiv animale, ceea ce este la fel de greu de imaginat pentru mintea voastra constienta.
Unele suflete au avut personaje care au trait in perioada respectiva din istoria voastra, dar ne-am fi cunoscut numai daca vietile noastre ar fi avut o legatura apropiata una cu cealalta. Prietenia mea pretioasa cu Iisus si experienta mea satisfacatoare ca profesor, mi-au facut viata ca Matei foarte agreabila, dar in contextul nenumaratelor vieti in acest univers, nu a fost deloc remarcabila. Ea a devenit cunoscuta pe Pamant, cu secole mai tarziu, atunci cand a fost extrem de exagerata, datorita notitelor mele din jurnal care au condus la „apostolul Matei”.
In orice caz, acum sufletele de aici si personajele lor pot sa stie despre aceasta viata, datorita mesajului meu – informatia transmisa de oricare dintre noi devine parte din cunoasterea grupului si se adauga la depozitul accesibil tuturor descendentilor nostri. Dar asta nu inseamna ca viata ca Matei are mai multa importanta decat pana acum – important este ca acum se cunoaste adevarul despre ea si nu numai cele spuse in Biblie. Acelasi efect este si atunci cand iese la iveala adevarul in legatura cu viata oricarui suflet a fost gresit interpretata, a celor care au fost considerati rai pe nedrept sau a celor ale caror fapte rele au iesit la lumina.
Voi povesti cate ceva despre celelalte personaje ale mele, in afara „biblicului” Matei, raspunzand astfel si altor intrebari ale cititorilor. Nu, vietile mele combinate nu imi permit sa cunosc constient sau la nivelul sufletului, fiecare eveniment si fiecare persoana de pe Pamant sau tot ce se afla in viitorul lumii voastre. Asemenea altor suflete de aici, eu vad „imaginea de ansamblu”, dar niciunul dintre noi nu cunoaste detaliile situatiilor fiecarui suflet de acolo. Numai Dumnezeu stie, deoarece El este tot si cunoasterea Sa creste continuu, odata cu fiecare dintre nenumaratele schimbari care se petrec in mod constant.
Acestea fiind zise, noi avem totusi surse de informatie in plus fata de vietile noastre – si Dumnezeu este una dintre ele. Noi observam impulsul activitatii campului de potential al Pamantului, comunicam cu persoanele din Nirvana care monitorizeaza planeta, cu sufletele de pe alte statii cum este aceasta si cu membri civilizatiilor avansate si ne putem bransa la constiinta colectiva a Pamantului si la constiinta de masa a universului.
Eu, ca prim personaj al Arhanghelului Mihail din acest univers, am fost „echipat”, ati putea spune, pentru nasterea intr-o civilizatie evoluata, iar cea aleasa pentru mine traieste intr-o splendida lume acvatica, aflata la marginea cea mai indepartata de voi, a Caii Lactee. Un numar dintre personajele mele au trait pe Pamant, pe parcursul ultimilor 100.000 de ani din timpul vostru, dar toate vietile anterioare acestora si multe altele din acele milenii au fost pe Sirius, Pleiade si in alte parti ale acestei galaxii sau a altora.
Viata in antichitate mi-a permis sa arunc o privire asupra etapelor de formare a paradisului Pamant – cunoscut atunci ca Terra sau Shan – si sa observ stresul Gaiei pe parcursul eonilor in care corpul ei planetar a coborat in spirala de la originea sa in cea de-a cincea densitate, pana cand a ajuns, intr-un final, adanc impotmolita in a treia densitate. Am vazut efectele progresive ale civilizatiilor mai puternice, care au modificat ADN-ul civilizatiilor mai slabe, aducandu-l inapoi la doua spire si am vazut populatiile vechi ale Pamantului, pierzand ocaziile de aliniere astrala prin care ar fi putut sa se inalte din cea de-a treia densitate. Unele dintre personajele mele au trait pe planeta in timpul acelor ere lungi si intunecoase, iar unul a trait atunci cand a disparut toata viata, pentru ca Gaia sa isi poata salva trupul de negativitate, astfel incat sa nu dispara. Stiu despre acele ere nu numai din perspectiva foarte ingusta a personajelor mele, ci si pentru ca informatia se afla in constiinta universala de masa. Aveti si voi aceeasi informatie la nivel de suflet si probabil ca ea include unele sau poate multe dintre vietile voastre.  
Ca unul dintre cei din consiliul universal superior, care au proiectat planul general pentru Epoca de Aur a Pamantului, as putea sa va dau informatii la prima mana in legatura cu aceasta si sa va mai spun ca datorita faptului ca unele suflete nu si-au tinut angajamentul de a se uni cu fortele Luminii, progresul societatii voastre a fost intarziat cu un deceniu. Consiliul cunoaste sufletul care a fost ales de Gaia pentru a veni pe Pamant si a se intrupa ca Barack Obama si, deorece l-am observat pe parcursul anilor in care s-a aflat acolo, stim ca a ramas neclintit in daruirea cu care serveste Lumina si ii cunoastem si dusmanii cei puternici din guvern si din afara lui.
Unele dintre personajele mele, aflate in pozitii de influenta – cum ar fi la conducerea ferderatiilor care asista civilizatiile ce doresc sa se inalte din intuneric – au realizat obiective admirabile, altele nu au reusit. Unele personaje au fost artizani, legislatori, consilieri, fizicieni, lucratori ai pamantului, administratori, muzicieni, negustori, profesori sau vanzatori ambulanti, fiecare atingand diverse nivele de realizare semnificativa. Altii au fost in flote de recunoastere si cei foarte putini care au fost razboinici, au avut nevoie de vieti linistite, inclusiv unele cu limitari mentale severe, pentru a permite recuperarea psihicului cumulat. Am trait vieti de sanatate si longevitate, vieti fericite alaturi de familii iubitoare, de prieteni loiali, pline de eforturi demne si prospere, dar si vieti foarte scurte, inchisoare, saracie, boala, tradare, esec, singuratate si izolare. Pe scurt, o mare varietate de experiente, intinse pe o perioada foarte, foarte, foarte lunga de timp, ca si voi. De unde stiu? Pentru ca voi cititi acest mesaj. Voi va urmariti intuitia, in cautarea iluminarii spirituale si a unei auto-descoperiri mai profunde.  
Fiecare personaj este evaluat egal, de catre sufletele cumulate, care nu masoara nimic dupa avere sau putere sau faima ci dupa cat de aproape au fost alegerile libere, de alegerile din contractul sufletului. Indiferent de locul unde se pot afla personajele in acest univers, contractele lor sunt menite sa echilibreze experienta cumulata, deoarece atingerea vibratiilor superioare din cadrul echilibrului reprezinta scopul oricarui suflet. Noi toti cei de pe aceasta statie suntem asemenea voua si asemenea oricarui alt suflet – noi toti ne aflam pe caile noastre personale, catre destinatia noastra comuna, reintegrarea cu Dumnezeu si El a spus ca numai atunci cand acest lucru se va intampla, Va sti ce urmeaza.
Iubirea si admiratia noastra neconditionate pentru serviciul vostru de lumina, adus Pamantului si sufletului vostru sine, sunt cu voi mereu pe drumul vostru inainte.
IUBIRE si PACE
Suzanne Ward

miercuri, 19 februarie 2014

Întâlnirea sinelor noastre din trecut în afara timpului

 
Eseu de Gerrit Gielen
 
În acest eseu, Gerrit explorează consecințele unei noțiuni non-liniare a timpului în domeniul terapiei de regresie. El susține că a intra în contact cu alte vieți nu înseamnă atât de mult a ne aminti ceva ce este trecut și încheiat. Mai degrabă este o interacțiune creativă cu prezențe vii care continuă să crească și să evolueze exact așa cum facem și noi. Trecutul este de fapt la fel de deschis și de nedeterminat ca și viitorul. Această abordare aruncă o lumină nouă asupra înțelesului terapiei de regresie și oferă posibilități minunate de vindecare.
Din domeniile științei, filosofiei și misticismului vine argumentul că progresia liniară a timpului așa cum noi îl experimentăm, de fapt, nu există. În modul cel mai evident acest lucru este exprimat în Teoria Relativității lui Eistein, care arată în mod clar că ”acum” nu este un moment unic. Un moment care este experimentat de către o persoană drept ”acum”, pentru o altă persoană acest moment ar putea fi în viitor, în timp ce pentru o alta ar putea fi trecut deja, în funcție de poziția lor în spațiu și de mișcarea lor. Evenimente care au loc în același timp pentru un observator, pot avea loc la momente diferite pentru un altul. Dar dacă ”acum” nu este un eveniment singular sau unic, atunci concepția noastră tradițională despre timp se prăbușește și divizarea timpului în prezent, trecut și viitor se prăbușește și ea. Acest lucru înseamnă că trecutul nu este fixat. Totul are loc în ”acum” – inclusiv viețile noastre ”trecute”.
Ce înseamnă acest lucru pentru terapia reîncarnării și pentru misiunea terapeutului de regresie? Pentru a răspunde la această întrebare, dați-mi voie ca mai întâi să abordez înțelesul amintirilor. Dacă ne amintim ceva, ajungem, din punct de vedere psihologic, la un alt moment în timp. Conectăm propriul nostru ”acum” cu un alt ”acum”, care, pentru noi, se află în trecut. Cu toate acestea, dacă prezentul, trecutul și viitorul sunt părți ale unui extins ”acum”, atunci trecutul nu este ceva definitiv încheiat. Amintirea nu este un proces pasiv, ci o interacțiune cu o energie vie, adică o interacțiune cu acea parte a noastră care experimentează acel moment aparte din trecut ca fiind realitatea de ”acum”. Totodată, în timp ce noi ne conectăm la acel sine trecut prin intermediul amintirii, interacțiunea are loc în ambele sensuri. Dacă ne conectăm cu un moment din trecut, noi atingem acest alt ”acum” cu energia noastră, îl influențăm și primim, în schimb,  de la el energie și informație.
 
Dacă timpul liniar este o iluzie, amintirea este comunicare
 Amintirea este, de fapt, un proces de comunicare. A-ți aminti înseamnă a comunica cu trecutul. Acest lucru este valabil și pentru amintirile din viețile anterioare. Și aici, are loc un schimb energetic între tine cel de acum și tine cel din trecut. La un anumit nivel, fiecare terapeut de regresie știe acest lucru. Un terapeut bun nu va cere niciodată unui client să încerce să-și aducă aminte de ceva. Întotdeauna îi va sugera acestuia să se îndrepte spre sine în timpul regresiei. De exemplu, ar putea să spună ”Du-te la originea reală a problemei”. Terapeutul știe că a doua abordare funcționează mai bine decât prima. De ce? Pentru că această instrucțiune corespunde mai bine la ceea ce se întâmplă de fapt. Este ceva înspre ce mergi: un alt ”acum” în care evenimentul traumatic a fost experimentat pentru prima dată.
Ce se întâmplă atunci când vă conectați ”acum-ul” vostru, prezentul vostru, cu un alt ”acum” și începeți să comunicați cu acea parte a voastră care trăiește în acel alt ”acum”? Rezultatul unui astfel de proces de comunicare este crearea unui nou și ”comun acum”. De îndată ce începeți un dialog cu altcineva (în acest caz ”fostul” vostru sine) voi împărtășiți ”acum-ul”, același prezent. Și din acest ”prezent comun” apar noi posibilități: adică, aceasta înseamnă că puteți trimite vindecare și înțelegere sinelui vostru trecut, influențând astfel trecutul într-un mod real. Deoarece trecutul nu este încheiat în mod absolut, voi îl puteți schimba din viitor.
Ce poate să însemne noțiunea de mai sus pentru terapia reîncarnării? Din experiența mea, există trei consecințe importante:
 
I. Vindecarea trecutului, în locul retrăirii lui
 În conformitate cu punctul de vedere tradițional, ceea ce putem face cu experiențele dureroase din trecut în terapia de regresie este să le retrăim și astfel să scoatem muchiile tăioase ale experienței. Să luăm, de exemplu, pe cineva care are frică de înălțimi. Se duce la un terapeut și descoperă că, după câte se pare, într-o viață anterioară a murit căzând de la înălțime. Acest eveniment este retrăit de câteva ori și frica de înălțimi pare a fi dispărut.
 Punctul de vedere tradițional este că acea cădere mortală dintr-o viață anterioară a creat o frică ce nu a fost suficient procesată, într-un fel sau altul, iar rezultatul este manifestarea ei în această viață sub forma fricii de înălțime. Soluția pare să fie oferită de conștientizarea și retrăirea cauzei acestei frici.
 Cu toate acestea, eu cred că ceea ce se întâmplă de fapt este următorul lucru: undeva în spațiu-timp, cineva este în cădere, și simte frica. Frica este atât de intensă încât un strigăt de ajutor este trimis prin spațiu-timp, iar acest strigăt este receptat de o încarnare cu o structură psihică înrudită, sau de o încarnare a aceluiași suflet, care experimentează acest strigăt de ajutor ca o frică de înălțimi. Când această persoană intră în regresie, ea își conectează propria sa conștiință cu cea a persoanei care se află în cădere și în acest fel frica de înălțime a celei de-a doua persoane este diminuată.
 Esențial pentru eliberarea de frică este, în opinia mea, nu retrăirea fricii, ci adăugarea unei conștiințe clare, iubitoare fricii. Această conștiință lucidă ești tu cel din prezent. În timp ce te conectezi cu trecutul cu claritatea minții și cu intenția de a vindeca, de fapt tu atingi acel sine care suferă așa cum o face un ghid spiritual, sau un ”înger păzitor”, dacă vreți. Pentru că tu, ca ghid sau înger, arăți compasiune pentru persoana tulburată, un alt tu într-un alt ”acum”, și celălalt tu se poate elibera de fobia lui și poate să-și găsească pacea. În acest trecut, el va avea un sentiment de pace și de capitulare. În acest caz, persoana care cade poate muri într-o stare de capitulare, iar trauma care rezultă din această moarte va fi mai puțin intensă. Prin recrearea trecutului în acest fel, prezentul vostru este afectat: voi, la rândul vostru, sunteți eliberați de frica voastră de înălțimi.
 
Fiți cu sinele vostru trecut ca ghid sau ”îngerul său păzitor”
 Retrăirea traumei dintr-o viață trecută, o tehnică care este adesea folosită în terapia de regresie, are rost doar într-un mod limitat. În cel mai rău caz, ea aduce la suprafață multă anxietate și tensiune inutilă. Eu simt că este mult mai bine pentru client să intre în terapia de regresie ca un ajutor, ca ghid sau prieten al sinelor sale trecute care se află în suferință. Atunci nu se identifică cu problema, ci mult mai mult cu soluția: nu mai este victima, ci vindecătorul. Nu mai este necesar să retrăiască întunericul, ci își aduce lumina în întuneric.
 În mod special, înainte de a intra într-o viață trecută, eu îmi invit clienții să se vadă pe ei înșiși ca pe o ființă de lumină, un înger care călătorește prin timp și spațiu. Când simt adevărul acestui fapt, le cer să ajungă la acea persoană traumatizată pe care o întâlnesc într-o viață trecută și să o ajute trimițându-i iubire, încurajare și înțelegere.
 Am avut odată un client care a cochetat cu sinuciderea într-o perioadă foarte dificilă din viața sa, în care el a suferit de depresie. La un moment dat a auzit o voce care l-a încurajat și care i-a spus că el nu avea să-și ia viața. A fost o voce a încrederii și a reasigurării. L-am sfătuit să călătorească în acea perioadă dificilă din trecut, pornind din prezent ca înger. La sfârșitul exercițiului, și-a dat seama că el însuși a fost acea voce; el, cel din viitor s-a ajutat pe sine însuși în această perioadă dificilă.
 
II. Apropierea unei stări inexplicabile de anxietate ca  un strigăt de ajutor
 Mulți oameni suferă de o frică inexplicabilă care este mereu prezentă în fundal. Ea poate fi amestecată cu alte sentimente cum ar fi tristețea, durerea sau furia. Acesta este adeseori un sentiment care a fost prezent încă din copilărie, fără nici un motiv aparent.
În spatele acelei frici este întotdeauna un strigăt de ajutor. Este un strigăt dintr-un alt ”acum”, o altă viață, sau, uneori, din copilăria cuiva. În opinia mea, scopul terapiei de regresie este de a descoperi ce este acea frică și de-a ajuta cealaltă persoană așa cum ați ajuta un bun prieten la nevoie. Mergi la acea persoană, îi vorbești folosind cuvinte de încurajare și o înconjori cu susținere, iubire și înțelegere.
 În loc să privești acea frică persistentă ca un semn că ceva este ciudat și în mod irevocabil în neregulă cu tine, o privești ca nefăcând parte din acest ”acum”, ci dintr-un alt ”acum”, un alt ”tu” care-ți cere ajutorul. Tu – clientul – ești cel care poate rezolva frica aducându-i simpatie și înțelegere și văzând frica drept un strigăt de ajutor de la altcineva. Acest ”altcineva” ești tu într-un alt moment ”acum”. De îndată ce găsești acea persoană și o observi cu o conștientizare neutră și plină de compasiune, frica ei va deveni ușor de înțeles pentru tine și îți va fi mult mai ușor să o accepți și să te eliberezi treptat de ea. Anxietatea este eliberată prin faptul că o vezi fiind problema altcuiva, pentru că în acest fel te disociezi de energia fricii. Din perspectiva obiectivă de ”acum”, în care nu există de multe ori niciun motiv de frică, îți dai seama că tu însuți ești mai mare decât frica și astfel ești în stare să o îmbrățișezi cu o conștientizare mult mai extinsă.
Frica devine astfel o ușă care se deschide către o altă viață, care vă conectează cu un alt ”acum”. Permițându-vă să înaintați treptat către acea frică în terapia de regresie, voi veți descoperi sursa ei și puteți începe vindecarea ei. De multe ori, pentru a crea transformarea necesară și pentru a vă disocia de frică, este de ajuns ca pur și simplu doar să puneți întrebarea: ”Cui aparține frica pe care eu o simt?” Abordând-o ca pe un strigăt de ajutor dintr-un alt punct din spațiu-timp, voi creați o punte către frică. Această punte face două lucruri care sunt benefice: creează o distanță între voi și frică și aduce vindecare fricii.
 
III. Crearea unui nou trecut
 O altă posibilitate care rezultă din această nouă perspectivă timp-spațiu este posibilitatea recreării trecutului. Dacă trecutul nu este fixat și încheiat, și dacă aducerea aminte este realizarea unui schimb de energie cu el, atunci punctul nostru de vedere tradițional asupra cauzalității poate fi aruncat peste bord. În mod tradițional, lucrurile nu pot fi cauzate de evenimente din viitor, numai de către evenimentele din trecut. Dar atunci ce putem spune despre omul aflat în suferință – din exemplul de mai sus – care aude o voce din viitor care-i spune să aibă încredere și care, datorită acestui fapt, decide să trăiască? Aici viitorul pare a avea un impact foarte real asupra trecutului.
Cum poate avea ideea de a crea un nou trecut un impact asupra terapiei de regresie? De multe ori eu îmi invit clientul să-și rescrie trecutul în felul următor. După ce devine conștient de trauma care a avut loc într-o altă viață, îi sugerez să se conecteze cu personalitatea care a fost în acea viață trecută, dar înainte de momentul în care trauma a avut loc. Aproape întotdeauna există un moment critic în timp în care personalitatea ar fi putut alege o altă cale, una care l-ar fi dus într-un viitor mai benefic, unul în care trauma nu ar fi avut loc. Cât timp  în terapia de regresie se mai poate alege calea care nu a fost aleasă, puteți alege calea alternativă sau  o ”linie temporală” diferită și să o activați.     
Imaginați-vă o femeie senzitivă, cu abilități profetice, care într-o  viață anterioară a fost arsă pe rug ca vrăjitoare. Au fost momente în timpul acelei vieți în care ea a simțit nevoia să se protejeze mai bine, să fugă sau să rupă legăturile cu anumite persoane. În terapia de regresie ea încearcă să se conecteze la ea într-unul din acele momente cruciale, un moment în care ar fi putut face alegeri care ar fi împiedicat arderea ei pe rug. Dacă acest lucru funcționează și clientul se conectează emoțional cu o linie temporală alternativă care s-ar fi putut dezvolta, trauma este complet sau parțial ștearsă din trecutul său.
 Pentru a realiza acest lucru sunt necesari următorii pași:
- Clientul stabilește o conexiune emoțională cu viața din trecut în care a avut loc trauma. Punctul de intrare este de obicei momentul în care are loc trauma.
 - După asta, el călătorește înapoi în timp la un moment aflat înaintea producerii traumei, atunci când alegerea decisivă mai este posibilă.
 - Clientul începe să comunice cu persoana care el/ea a fost în acea viață trecută. Îi explică acelei persoane de ce poate și ar trebui să facă alegeri pozitive. O încurajează și îi oferă intuiții din perspectiva mai largă pe care o are acum. Aceasta va crea un nou și comun ”acum” cu posibilități de vindecare pentru ambele părți.
 - Personalitatea din viața trecută se va simți inspirată să ia alte decizii, dând un nou curs acțiunii iar evenimentele traumatizante nu mai au loc.  
Așa cum tu trimiți vindecare într-o viață trecută, tot așa ea îți trimite înapoi vindecare. Prin crearea unui nou trecut și prezentul este modificat. În conformitate cu acest punct de vedere, trecutul nu este fixat: trecutul, și tot așa și viitorul, este un ocean de posibilități. Din prezent, din actualul nostru ”acum”, noi putem alege din nou și din nou ce cale să urmăm, care linie temporală să o activăm, fie că aceasta este în trecut sau în viitor. Viețile noastre au loc într-un continuum spațiu-timp care se mișcă și se schimbă într-un mod constant; noi interacționăm în mod constant cu celelalte vieți ale noastre și ele cu noi. Partea din noi care interacționează este conștiința noastră, conștiința noastră conștientă! Această parte este Esența noastră și ea este independentă de timp și spațiu. Ea călătorește prin țesătura spațiu-timp, dar este în afara timpului. Ea este acea parte din noi care este eternă și neschimbătoare. Pentru că conștiința în sine este independentă de timp și spațiu, ea este o sursă de lumină și vindecare pentru tot ceea ce există în timp. Cu cât mai conștienți devenim, cu atât mai mult intrăm într-un tărâm atemporal din care radiem lumină către toate viețile noastre.
 
În concluzie
Îmi dau seama că introducerea acestei noi și orbitoare perspective asupra timpului și cauzalității în domeniul terapiei de regresie ridică o grămadă de întrebări la care nu se poate răspunde în contextul acestui scurt eseu. Totuși simt că o noțiune non-liniară a timpului, care este mult mai flexibilă și deschisă decât noțiunea noastră tradițională, oferă mari promisiuni pentru acest domeniu și va face mai multă dreptate naturii misterioase a sufletului nostru.
Sufletul este asemeni unui soare cu multe raze, fiecare dintre ele reprezentând o viață ce exprimă o parte a Sinelui nostru. Aceste raze își radiază simultan lumina, fiind în același timp conectate cu rădăcina lor, interacționând între ele prin centrul soarelui.
 Cu mulți ani în urmă stăteam pe malul unui lac, într-o zi caniculară de vară, privind cum apa reflectă lumina soarelui. M-am gândit la viață ca o ființă umană de pe Pământ. Tiparele neregulate ale petelor de lumină de pe suprafața apei, împreună cu căldura, au avut un efect hipnotic asupra mea. Imaginea unui soare etern strălucitor care se divide pe sine însuși în nenumărate pete de lumină ce dansează părea să ofere o metaforă a ceea ce înseamnă viața.
 Petele de lumină sunt multele vieți umane pe care le trăim și care, fiecare în felul lor imperfect, reflectă o sursă mai înaltă. Împreună ele execută dansul perpetuu al vieții; împreună ele creează un întreg perfect. În realitate, nu există timp; tot ceea ce există este un mare prezent. Îndată ce o pată se mărește din cauza mișcării apei, o alta imediat se micșorează.
 Cu toții avem multe vieți pe Pământ și ele sunt interconectate în moduri dinamice și pline de semnificații. Toate aceste vieți sunt orientate spre același scop. Împreună ele reflectă o sursă mai înaltă; împreună ele sunt întregul.
 Eu cred că același lucru este valabil și pentru umanitate în general. La un nivel interior profund, un nivel în afara timpului, noi toți suntem conectați la aceeași Sursă de lumină. Misiunea noastră este să exprimăm această sursă de lumină în timp, atât cât putem noi mai bine.
@ Gerrit Gielen 2014 – www.jeshua.net
Traducere Monica Poka

marți, 18 februarie 2014

Controlul populaţiei prin glutamatul de monosodiu



Glutamatul monosodic sau E 621 este un potenţiator de aromă şi este adăugat în cantitate mare la amestecurile de condimente şi mirodenii cum ar fi produsele de tip Vegeta sau Delikat care conţin până la 15% glutamat monosodic, precum şi supele la plic, condimente pentru peşte, “fix pentru cartofi” etc., adică toate prafurile dubioase care promit mâncare bună făcută din nimic.
Într-un raport prezentat în 2006 în faţa comisiei de experţi pentru aditivi alimentari din cadrul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi intitulat „Otrăvirea lentă a omenirii” („The Slow Poisoning of Mankind”), cercetătorul John Erb a rezumat sute de studii ce au tratat în ultimii 50 de ani efectele glutamatului de monosodiu asupra animalelor şi oamenilor.
Aşadar, cu toate că guvernele au la dispoziţie o largă bibliografie ştiinţifică privind efectul nociv al glutamatului, nu iau nicio măsură măcar de a informa populaţia, dacă nu şi de a interzice această otravă cu efect întârziat. În acelaşi timp, la comandă, din când în când, mai marii şi responsabilii cu sănătatea publică luptă înverşunat pentru a proteja sănătatea publică prin vaccinuri.
  • De ce mâncăm fără să ne mai putem opri, până ajungem obezi?

Potrivit cercetătorilor F. Bellisle şi M. Monneuse, un procent de 0,6% glutamat de monosodiu (MSG) este suficient pentru a-i determina pe oameni să mănânce tot mai mult şi mai repede. Se pare că în jur de 6% din dieta zilnică a unei persoane ar putea fi alcătuită din MSG.
Aceasta înseamnă că, la un consum de două kilograme de alimente pe zi, un adult sau un copil ar primi o doză de 12 grame de glutamat de monosodiu: o astfel de doză este suficientă pentru a omorî un şobolan de un kilogram (conform J E C F A : Toxicology Study, F A O Nutrition Meetings Report Series, 1974, No. 53).
De zeci de ani, cercetătorii produc în laborator şoareci ce suferă de obezitate, datorită aplicării de glutamat de monosodiu în diferite doze. De asemenea, MSG-ul adăugat în hrana oilor a condus la o creştere experimentală a apetitului, încât consumul de hrană de slabă calitate poate fi mărit prin tratarea acesteia cu MSG.
Într-un alt studiu având la bază subiecţi umani, „Umami şi apetitul” („Umami and Appetite”) realizat în 1990 de către P.J. Rogers şi J.E. Blundell, s-a constatat că atuncicând un om consumă o masă în care este adăugat MSG, acestuia i se face curând foame din nou şi va consuma o cantitate mai mare de hrană tratată cu MSG decât cea fără acest ingredient.

  • Distruge sistemul nervos şi creşte riscul de epilepsie
Într-un studiu realizat în 1984, cercetătorii au reuşit să provoace atacuri de epilepsie şoarecilor cărora li s-au administrat mici doze de MSG: „Severitatea convulsiilor şi frecvenţa deceselor a crescut în mod progresiv odată cu vârsta” (conform Monosodium-L-glutamate-induced convulsions–I. Differences in seizure pattern and duration of effect as a function of age in rats, Arauz-Contreras J., Feria-Velasco A., 1984).
Dereglări hormonale – insulina şi hormonul de creştere MSG-ul este responsabil şi pentru creşterea secreţiei de insulină, într-un studiu documentat de A. Niijima şi T. Togiyama, în 1990: „Când cavitatea orală a şoarecelui a fost infuzată cu o soluţie de MSG, s-a constatat o creştere rapidă a nivelului de insulină din sânge la 3 minute de la stimulare”.
Aceleaşi efecte au fost observate şi într-un experiment cu subiecţi umani (conform Glutamate ingestion and its effects at rest and during exercise în humans, Mourtzakis M., Graham T.E., 2002).
Glutamatul de monosodiu reduce, de asemenea, secreţia hormonului de creştere în timpul adolescenţei. Experimentele realizate pe şoareci au arătat că MSG reduce secreţia hormonului de creştere, şoarecii devenind obezi şi având o creştere deficitară.
Efectele se observă însă şi la oameni: „La indivizii obezi, secreţia hormonului de creştere este împiedicată (…), iar gradul acestui defect în secreţie este proporţional cu gradul de obezitate” (conform Growth hormone status in morbidly obese subjects and correlation with body composition, Savastano S., Di Somma C., Belfiore A., 2006).
“Poate produce dureri de cap, slabiciune, greata, astm, modificari de ritm cardiac. Poate declansa maladiile Huntington (dementa, pierderea abilitatilor mentale, tulburari de personalitate si de comportament), Alzheimer sau Parkinson”, explică profesorul Gheorghe Mencinicopschi.
  • Afectează pruncul încă din pântecele mamei sale

În anii ’80 şi ’90 ai secolului trecut, cercetătorii au descoperit că MSG poate să depăşească bariera pusă de placentă şi să pună astfel în pericol copilul aflat în pântecele mamei sale.
Efectele negative au fost amplu analizate pe şoarecii folosiţi în experimente, dar „aceste observaţii dovedesc posibilitatea unei otrăviri dincolo de placentă a fetuşilor umani, după consumul de către mamă a unor alimente bogate în glutamat” (cf. Neurotoxicity of monosodium-L-glutamate in pregnant and fetal rats, Toth L., Karcsu S., 1987). „S-a demonstrat că glutamatul de monosodiu (MSG) penetrează bariera placentei.
În urma acestor observaţii experimentale a efectelor nocive pe care le are glutamatul asupra sarcinii, cercetătorii M. Hermanussen şi J.A. Tresguerres au tras în 2003 un puternic semnal de alarmă: „Sugerăm cu tărie abandonarea agentului aromatizator glutamat de monosodiu şi reconsiderarea dozelor zilnice de proteine şi aminoacizi recomandate în timpul sarcinii”.

  • Potenţează comportamentul agresiv şi antisocial, scăzând totodată nivelul de atenţie şi concentrare
Un alt efect deosebit de important observat de cercetători în testarea glutamatului pe şoareci este comportamentul agresiv şi antisocial generat asupra rozătoarelor.  Aceasta este de fapt o trăsătură surprinsă de toate experimentele din domeniu, fără excepţie, aşa cum subliniază şi doctorul Russell Blaylock în cartea sa Excitotoxinele.
Şi cum omul este de cinci ori mai receptiv la glutamat decât şoarecii, iar copiii de patru ori mai mult decât adulţii, să ne mai mire oare că, îndopaţi cu glutamatul găsit mai ales în chips-uri, dresinguri şi supe, copiii noştri sunt tot mai agresivi?
Având în vedere că studiile ştiinţifice arată tot mai concludent cum glutamatul distruge zonele cerebrale responsabile cu concentrarea şi atenţia şi, în general, slăbeşte capacităţile cognitive – atât la animale, cât şi la oameni, chiar din faza intrauterină, dacă mama a consumat multe alimente bogate în glutamat –, de ce ne-am mai mira de slabele rezultate cognitive ale copiilor noştri sau de faptul că, aşa cum arată aceleaşi studii, oamenii devin infertili?

Magazinele sunt pline de produse care contin glutamat monosodic, un aditiv periculos.
Iată în ce alimente se găseşte E 621 :
- Chipsuri
- Floricele
- Supe-instant
- Condimente
- Pate de ficat
- Pate vegetal
- Salam
- Parizer
- Cremvurşti
Nu cumpăraţi pate, floricele sau salam pe etichetele cărora apare aditivul glutamat monosodic !!
Petru Molodeţ, revista “Familia Ortodoxă” nr.18
Sursa :financiarul.ro

luni, 17 februarie 2014

Muzica vindecatoare a lui Deva Premal. Sunetul sanscrit este un fenomen energetic

Dupa ce o asculti, te poti surpride fredonand mantre aproape oriunde, in autobuz, la magazin sau stand la birou.
Forta acestor cuvinte sacre, transmisa prin timbrul pur al vocii Devei Premal, poate fi simtita instantaneu, fara nicio pregatire, ca un dar neasteptat si magic pentru sufletul tau.
 Deva e nascuta in 1970 la Nurnberg, in Germania si a crescut intr-o familie cu preocupari muzicale si spirituale. In caminul copilariei sale nu existau scaune sau televizor, toti membrii familiei erau vegetarieni iar meditatia era o practica de zi cu zi. In aceste conditii atipice, Deva a aratat o predispozitie timpurie pentru o viata traita in libertate interioara si constienta.
Lectiile de pian si vioara precum si numeroasele momente cand canta mantre impreuna cu tatal ei i-au facilitat trecerea spre cariera artistica de mai tarziu. Totusi, stilul muzical personal l-a descoperit abia cand si-a intalnit partenerul de viata, Miten. Se intampla in India, la Poona, in 1990. “Desi aveam doar 20 de ani iar el 42, inimile noastre s-au conectat imediat", isi aminteste Deva Premal. Originar din Anglia, Miten avea experienta scenica a unor deschideri de concerte pentru Fleetwood Mac, Ry Cooder si Lou Reed. Dupa intalnirea cu nonconformistul mistic Osho, acesta a renuntat la rock pentru a scrie piese cu mesaje spirituale. Miten este cel care a incurajat-o pe Deva sa-si descopere vocea autentica, expresia proprie. Recunostinta ei pentru suportul primit a facut-o sa afirme de cateva ori “Fara el, Deva Premal nu ar fi fost". Primul concert l-au sustinut impreuna in 1992. De atunci au calatorit mult in lume impartasind prin cantec chemarea iubirii si vindecarii unei audiente tot mai mari. Albume precum “Love is Space", “The Essence" sau “Dakshina" au devenit best-sellers si au revolutionat muzica new age prin modul inedit de folosire a mantrelor in cantece. Dezbracate de rigorile incantatiilor traditionale, aceste formule spirituale au fost oferite publicului in interpretari originale, fara a pierde puterea si frumusetea lor intrinseci. Dalai Lama, Eckhart Tolle, Cher, Tony Robbins sunt cateva dintre personalitatile care si-au aratat aprecierea pentru muzica lor. Odiseea e imbogatita cu atelierele rezidentiale pe care Deva si Miten le realizeaza periodic. In fiecare an, timp de 9 zile, propun o experienta de eliberare a vocii si mintii celor care ii insotesc la Corfu, in Grecia. In Bahamas, participantii nu doar celebreaza cantecul si meditatia dar au bucuria si de a face o baie in ocean impreuna cu delfini.
Mii de oameni de pe întreaga planetă nu sunt  doar inspiraţi, înveseliţi şi liniştiţi de muzica ei, dar şi vindecaţi.
- De ce mantre au proprietăţi de vindecare – cauza constă  în cuvinte, în muzică ... sau în tăcere, care se află în interiorul muzicii înseşi, aşa cum aţi spus odată?
- Nu sunt importante cuvinte, ci  rezonanţa lor. Aceste sunete sanscrite sunt fenomenele energetice, ele pulsaeză cu energie. Prin urmare, atunci când acestea sunt recitate, ele creează în corp o rezonanţă, care vibrează, şi ele pot vindeca corpul, creerul şi sufletul. Dar, cel mai important lucru este că, ele ne conectează la sursa energiei vitale - Dumnezeu, dacă doriţi să utilizaţi acest cuvânt. Acest lucru se întâmplă nu numai atunci când dvs. repetaţi mantrele. Dacă nu sunteţi prea departe de locul unde acestea au fost pronunţate, atunci dvs., de asemenea, veţi simţi binecuvântarea lor - indiferent dacă ştii asta sau nu!
Ritmul, muzica, mişcarea creează forme în spaţiu. La pregătirea  muzicienilor sunt efectuate exerciţii "fără sens" pentru mâinile şi degetele (sau buzele, dacă este un instrument de suflat) - atunci cand  mişcarea lor este mai  naturală şi liberă şi nu este constrânsă de conceptul compozitorului. În această etapă, muzică şi linia sunt unite, deoarece acestea sunt legate printr-un ritm comun. În această stihie trăieşte copilul.
Da, muzica este, de asemenea, importantă. Mai ales, în cazul nostru, deoarece mie şi lui Miten, ne place să cântăm mantrele. În mod tradiţional, mantrele sunt repetate fără nici o melodie specială, dar dacă veţi adăuga muzică la ele, acestea iau o formă mai accesibilă. Uneori, puteţi observa că, cu un aer absent, fredonaţi o melodie şi în acelaşi timp, repetaţi rugăciunea sacră sau mantra în timp ce umblaţi prin supermarket, sau faceţi orice alte lucruri ... aşa că muzica este importantă, aceasta trebuie să fie pe deplin în armonie cu mantra, sau mai degrabă va distruge puterea ei, decât vă va consola. Şi în al treilea rând, da, înseşi tăcerea este importantă. Mantra apare din tăcerea şi vă poate duce la tăcere. Un moment foarte puternic: atunci când şi mantra şi cântecul trec înapoi în starea de tăcere, se dizolvă în ea. Dacă vă daţi seama, atunci acest moment vă va transforma. Deci, aveţi dreptate, toate aceste trei calităţi sunt la fel de importante – sunetul, muzica şi tăcerea.
- Se spune ca mulţi oameni s-au vindecaţi datorită muzicii dvs. Primiţi multe scrisori cu descrierea de astfel de cazuri?
- Da. Şi pentru noi să Miten este o mare onoare să primim astfel de mesaje. Suntem de părere că prin mantre ne asociem cu prietenii apropiaţi din întreaga lume. Aceasta este o binecuvântare incredibilă - să ştii că  muzica influenţează asupra vieţilor atâtor oameni.
- Unii oameni scriu, de asemenea, că muzica dvs. este potrivită pentru astfel de momente tranzitorii, cum ar fi naşterea şi moartea ... Cum explicaţi acest lucru?
- Dacă muzica provine din spaţiul dragostei, devotamentului şi dăruirii, atunci această muzică vă va transfera, cu siguranţă, acolo. Această muzică afectează inimile oamenilor. Ea merge de la inimă la inimă. Muzica este diferită pentru persoanele diferite: ea poate fi incitantă, senzuală, calmantă, stimulând intelectul, etc. Acest lucru este adevărat - frumuseţea este întotdeauna prezentă, ea rezonează in diferite dimensiuni. Datorită mantrelor muzica noastră, se pare că, are putere vindecatoare. Şi desigur, asta este exact ceea ce ne dorim în momente foarte delicate şi sacre. De exemplu, nu cred că cineva ar dori să asculte Simfonia a cincea lui Beethoven, la momentul naşterii. Precum şi la momentul decesului. Când spun că, mantrele au o putere vindecatoare, vreau să spun că atunci când le repetăm, acestea, în mod foarte natural, ne duc (aproape fără ştirea noastră)  la locul în inimile noastre, unde respirăm mai  uşor. Ne relaxăm pe un minut pentru a ne gândi la miracolul vieţii pe această planetă ... cu toate ororile sale, furie, etc. Mantra ne arată adevărata realitate ascunsă sub toate aceste fenomene - că totul este fericirea netulburată. Şi în acest loc noi trăim cu muzica noastră.
- Cum aplicaţi aceste cunoştinţe despre vindecarea în viaţa cotidiană (atunci când sunteţi bolnavă,  când aveţi o dispoziţie proastă, etc.)?
- Repet mantre - cu voce tare sau în tăcere. Nu a fost niciodată ca mantrele să  nu mă ajute! În ceea ce priveşte practica fizică, este important să fac practică în fiecare zi, ceea ce nu este uşor pentru mine, atunci când sunt în călătorie, dar incerc.
- Astăzi, mulţi oamenii au prea puţin timp, ei sunt prea implicaţi în viaţa materială. Care este cea mai uşoară cale pe care aţi putea recomanda unui om modern pentru a obţine o mai mare armonie interioară?
- Se repete mantre. Să transforme acest obicei în practică. Treziţi-vă dimineaţa, puneţi un CD (Mantras for precarious times) si repetaţi cu mine 108 de ori. Este nevoie de aproximativ 10 minute, astfel încât  puteţi face acest lucru chiar înainte de a lua un duş.  Faceţi acest lucru timp de 21 de zile şi,  dacă veţi observa, că aţi început să vă mişcaţi în interiorul dvs. ( veţi observa acest lucru!), continuaţi timp de 40 de zile. Şi vă promit că vă veţi simţi complet diferit in viaţa dvs. de zi cu zi!
- Cum efectul de practică se manifestă în viaţa dvs.? Cum acesta v-a schimbat?
- Nici în cele mai îndrăzneţe vise lor nu ar putea presupune că viaţa mea s-ar putea aranja astfel. Sunt binecuvântată că am posibilitatea să trăiesc cu atât de multă dragoste, atât de creativ şi să o împartat cu partenerul meu, Miten. Toate acestea şi sunt efectele acestor practici şi celor ale harului guru meu.







Sursa : http://suntsanatos.ro/spiritualitate/muzica-vindecatoare-a-lui-deva-premal-sunetul-sanscrit-este-un-fenomen-energetic.html

Saltul cuantic

Cand ingerul scrie povestea ta



"Seară albastră cu lună plină. Cristale de zahăr pe obrajii sufletului. Nu te mai certa, trăieşte! Intră şi ieşi din tine, şi fă loc lui Doamne. Nu ucide jurăminte. Cine te face să plângi şi te întoarce la începuturi? Eşti ceea ce căutai. Poţi zbura. Ia aripile pe spate şi sus! Nu rămâne la podea! Crede în astăzi şi nu rămâne la ziua de ieri, mai ales că o parte din tine te învaţă să mai speri.
Cele mai frumoase clipe sunt cele pline de lacrimi şi iubire când îngerul nu doarme, ci scrie povestea ta, povestea mea. Câte emoţii îi dau, iar şi iar! Dar e cel mai fericit înger, are ce povesti. Sfatul îngerilor când toţi se scutură de pulbere de stele. Nimeni nu poate şti unde duce drumul şi timpul. Nimeni nu poate arăta cum dragostea creşte, să o măsoare la metru sau să o cântărească la kilogram. Se simt şi se trăiesc. Atrag lucruri bune şi frumoase pentru că mă gândesc la ele. Cineva spunea că Doamne face sfinţi şi oameni cu materialul clientului. Dumnezeu dă, dar nu pune în traistă. Niciun cuvânt în plus. Câştigător, învins, victorie nu există; toţi suntem în braţele Tatălui Ceresc şi ne depărtăm din cauza propriilor reguli uitând că nu trebuie să rămânem cu sufletele îngheţate.
A te ruga înseamnă a tăcea, a părăsi gândurile şi a lăsa pe Dumnezeu să vorbească în adâncul inimii. Isihia înseamnă „revenirea în sine”. Liniştea inimii este atelierul sau laboratorul rugăciunii. A te ruga înseamnă să încerci să vezi o fărâmă de bine şi în cel mai mare rău. „Fii în pace în inima ta şi cerul şi pământul vor fi în pace cu tine. Scara Împărăţiei lui Dumnezeu este în tine, ascunsă în sufletul tău. Adânceşte-te în tine însuţi, departe de păcat, şi vei găsi scara pe care vei putea să te înalţi”, ne învaţă Sfântul Isaac Sirul.
Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu restul. Aşadar, în viaţă, mai bine optimist şi să mă înşel, decât pesimist şi să am dreptate! Cel mai minunat tavan este cerul, iar cel mai moale covor este iarba.
Vorbeşte Doamne, robul Tău ascultă !…"
Hrisostom Filipescu
 

duminică, 16 februarie 2014

Sfarsitul evolutiei asa cum o stiam

Evolutia nu mai este asa cum am cunoscut-o pana acum. Nu mai cautam sa ajungem undeva, pentru ca mereu suntem undeva. Fiinta constienta de sine nu ma alearga, nu mai ravneste, nu mai asteapta sa evolueze pentru a fi in miscare, in actiune. Ea stie ca totul e chiar acum la dispozitia ei. Nu mai e nevoie de teancuri de carti, decat ca experienta, dar nu ca evolutie. Stiu, pentru unele minti e greu de integrat asta. Vor spune: „cum asa, mai am o multime de invatat!”. Vei invata daca vei dori sa traiesti aceasta experienta, dar nu pentru ca te crezi insuficient, incomplet, imperfect. Vezi diferenta? Esti cel ce esti, in fiecare moment.
Nu mai e nevoie de efort. Pur si simplu, e de ajuns ce intentionezi. Nu mai e nevoie de lupta. Lupa te transforma in adversar al propriului Sine.
Nu e nevoie sa meditezi ore in sir, sa tragi de tine sa faci asta, pentru ca, sa recunoastem, nu tuturor le place sa mediteze, dar unii o fac pentru ca sunt convinsi ca asta e singura cale!
In plus, meditatia suficienta este prezenta (a fi in prezent), respiratia, centrarea, cateva minute. Poti sa te conectezi la tine? Asta e meditatia! Nu e nevoie sa vezi zane si ingeri! Adica nu esti „gresit” daca nu le vezi. Pur si simplu, ideea este nu sa vezi stele si energii frumos colorate, ci sa simti, sa te simti.
Oamenii au aflat ca trebuie sa mediteze si multi o fac cu efort. Ei nu vor, nu le place, dar se chinuie sa o faca. Apoi, altii pierd din vedere „scopul” meditatiei, acela de a se simti in corp, de a se conecta la Sinele lor! Si incep sa se lase incantati, sa caute mental imagini senzationale. Asta e mental, e ego! Nu e nevoie decat sa simti! Daca vezi imagini, perfect. Imaginatia e buna, e perfecta, e minunata. Dar nu despre asta e meditatia in mod real.
Meditatia nu trebuie sa te rupa de realitate, ci sa te ajute sa echilibrezi lumea fizica cu lumea spirituala. Degeaba ramai suspendat acolo, intr-un plan imaginar, daca nu poti gestiona si echilibra realitatea fizica.
Am cunoscut multi oameni care practica tot felul de tehnici de meditatie, care mai de care mai complexe, oameni care  incearca tot felul de practici spirituale in dorinta de a ajunge undeva, de a se ilumina. Nu cred in asta, pentru ca a dori sa ajungi undeva, a dori sa fii tot mai bun, tot mai iluminat, este o ambitie. E un fel de ego spiritual. Si e foarte subtil totul.
Avem nevoie sa intelegem, acum mai mult ca oricand, ca viata e aici. Noi suntem aici, acum, in ea! Ca nu avem vreun scop de implinit si vreun obiectiv de bifat, ori o norma de facut! Ci am venit aici sa traim si sa ne bucuram de tot ceea ce poate oferi pamantul ca posibilitati. Si ofera destule! Nu trebuie sa ajungem undeva. Suntem mereu undeva. Nu suntem in competitie cu nimeni, dar de multe ori suntem in competitie cu noi insine!
Putem renunta la asta acum, putem instaura pacea, prezenta, bucuria de a fi! Dar inca ne aflam in proces de transformare, in procesul de eliberare a tiparelor vechi, colective si familiale. Inca apar emotii puternice, frica, uneori panica. Inca eliberam!
 De aceea e necesar sa avem rabdare cu noi. Si sa permitem procesului sa aiba loc, daca am facut alegerea de a ascensiona odata cu Pamantul! Nu e usor, dar este un proces extraordinar, unic, nemaitrait pana acum pe planeta noastra.
Sa respiram, sa permitem, sa alegem!
Sunt ceea ce sunt!
Nicoleta Svarlefus, www.astrocafe.ro

O viață de rezervă



Cartea cu același titlu  poate fi cumpărată de aici cu 28% reducere

VIDEO! Durează 60 de secunde, dar îţi va schimba

vineri, 14 februarie 2014

Rugăciunea unui copil

                   
Într-o zi, un preot aude o voce în biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găseşte un copil care spunea ceva, şi îşi dă seama că nu-i înţelegea cuvintele fiindcă, de fapt, copilul repeta alfabetul. Atunci preotul l-a întrebat:
- De ce tot repeţi literele?
- Păi, aşa îmi fac eu rugăciunea, răspunde copilul.
- Cum aşa? Eu aud doar că spui alfabetul, se miră preotul.
- Da, dar eu am uitat cuvintele rugăciunii şi atunci îi dau lui Dumnezeu literele, că ştie El să le pună în ordinea care trebuie…


Read more: http://filedelumina.ro/2014/02/14/rugaciunea-unui-copil/#ixzz2tHxq5Lmm

duminică, 9 februarie 2014

Ciclul anotimpurilor voastre

Eu sunt vocea Pământului care vă vorbește, a pământului de sub picioarele voastre! Vă vorbesc din inima Iernii, care este un anotimp al anului care vă aduce multe, chiar dacă voi nu întotdeauna credeți acest lucru. Iarna, forța vieții se retrage în esență. Anotimpul de iarnă se învârte în jurul acestei esențe: esența de lumină din voi, focul care arde profund în voi, puterea spiritului din voi. Iarna, exteriorul cade la o parte, ramurile sunt goale. Viața se retrage în trunchi și în rădăcini, iar tăcerea și liniștea domnesc în natură. Dar această liniște, această goliciune și uscăciune nu este lipsită de viață și de suflet – simțiți asta! Când vă plimbați prin pădure sau pe câmpuri, viața este acolo – invizibilă, dar tangibilă. Viața se retrage în esența sa pentru a-și aduna forțele pentru a încolți din nou în primăvară.
Această adunare de forțe, în scopul de a le rearanja, are loc într-un ciclu care se repetă din nou și din nou: iarnă, primăvară, vară, toamnă și din nou iarnă. Un astfel de ciclu are loc și în viețile voastre. Există momente în care energia sufletului vostru se manifestă în totalitate pe Pământ, momente în care lumina din inima voastră se conectează cu această realitate și voi exprimați în totalitate cine sunteți voi. Gândiți-vă la un astfel de moment din trecut. Întrebați-vă: ”Care moment din trecut a reprezentat pentru mine o împlinire totală a cine am fost? În ce, și unde, și cu cine mi-am permis să fiu văzut în totalitatea mea? Unde a curs energia mea bine și în totalitate?” Simțiți acest lucru în voi înșivă pentru un moment! În cadrul unui ciclu complet, acesta este un moment de deschidere, de radiere, de vară. Apoi următoarea fază a ciclului este cea de retragere a energiei, în scopul rearanjării și reflectării  asupra ei însăși. Apoi ciclul se învârte din nou la un nivel ulterior pentru a ajunge chiar mai departe, astfel încât să exprime și mai deplin sufletul pe Pământ. Astfel vă aflați într-un ritm constant de a vă deschide în afară și de a reveni în interior; o întoarcere în esență, în scopul de a vă deschide din nou, de a fi cu bucurie voi înșivă și de a vă împărtăși cu lumea.
Acum simțiți în voi acea esență în care vă retrageți! Este un loc care se află în pântecele vostru, chiar sub ombilic, și în care vă puteți simți umanitatea, aici și acum, adânc în esența ființei voastre întrupate! Vă cer să vă scufundați în acest loc și de aici să simțiți puterea primară care sălășluiește în voi!
Inima voastră aparține ființei voastre angelice – Sinele vostru Înalt – în timp ce pântecele vostru este locul în care ”bate inima” părții voastre umane.
Obiectivul vostru în această viață este să vă conectați cu acel loc din pântecele vostru. Numai atunci deveniți pe deplin umani întrupați pe Pământ, pentru că numai de acolo lumina voastră poate face o conexiune profundă cu realitatea pământească.
Conectați-vă cu fluxul energiei în pântecele vostru, permițând respirației voastre să se afunde în pântecele vostru și simțind viața din interiorul lui! Simțiți cum acest flux de energie este conectat cu puterea voastră creatoare, cu însăși vitalitatea corpului și, de asemenea, cu sexualitatea voastră.
Scufundați-vă adânc în centrul pântecelui vostru și uitați pentru un moment de lumea exterioară. Simțiți cum acolo se adună forțele care vă permit să începeți un nou capitol al vieții voastre pe Pământ, și care vă oferă exact puterile și talentele de care aveți nevoie pentru a vă manifesta mai deplin pe voi înșivă pe Pământ. Vorbiți cu acea putere! Lăsați-vă îmbrățișați de acea putere imensă din pântecele vostru și din umanitatea voastră.
Simțiți cât de profund sunteți conectați din acel loc cu esența mea, cu centrul Pământului! Simțiți cât de conectați suntem!
Acum alegeți din viața voastră de zi cu zi o frică cu care vă confruntați frecvent. Unde și de ce vă este frică? Numiți-o pentru voi înșivă: este frica de a fi respins, sau de a fi judecat, sau de a fi singur?
Simțiți apoi cum acea frică gravitează spre voi, mai ales în zona umerilor și a capului, pentru că frica se atașează foarte tare de gândire. Frica este hrănită și se amplifică prin gândire. Gândurile voastre sunt adesea panicarde și lipsite de încredere.
Simțiți pentru o clipă cum frica nu are cu adevărat legătură cu ceva din lumea exterioară, ci provine din interiorul propriei voastre minți și este emanată de propria voastră ființă.
Imaginați-vă acum că voi conțineți acea frică sub forma unui nor de energie întunecată și cu ajutorul mâinilor voastre voi ghidați acel nor de energie către acel loc tăcut, liniștit din pântecele vostru; în fluxul de energie care curge în liniște și plin de încredere acolo în interiorul vostru. Vedeți cum pântecele vostru primește și salută frica voastră într-un mod cu adevărat neutru.
Simțiți forța elementară a naturii în pântecele vostru! Voi sunteți mai mari decât această frică –  aceasta vă consolează. Lăsați frica să vadă cât de puternici sunteți cu adevărat și faptul că voi sunteți parte din Viața Eternă! Voi sunteți acum întrupați aici pe Pământ și sunteți în carne și oase. Corpul vostru este o casă sacră pe care voi o animați cu propria voastră lumină, iar Esența voastră este eternă, indiferent ce formă ia.
Simțiți serenitatea puterii voastre de neegalat, iar apoi vedeți și știți că frica rămâne la periferie, nu în esența voastră. Lăsați frica să circule în jurul vostru, în timp ce voi vă retrageți în esența voastră, în cea mai profundă cunoaștere interioară care vă aparține: ”Sunt bun! Sunt acceptat aici! Sunt frumos așa cum sunt!”.
Eu sunt Pământul și eu vă recunosc și vă salut drept îngerul care sunteți!
Aveți încredere în puterile mele și în instinctele corpului vostru! Acum, în acest anotimp de iarnă, faceți-vă timp pentru a vă retrage și a crea cât mai mult gol puteți în interiorul vostru. Rămâneți în acel spațiu de tăcere și simțiți ce este ceea ce vă doriți din Esența voastră! Ce vreți să manifestați pe Pământ? Simțiți că aveți puterea de a vă ridica deasupra fricilor voastre! Când deveniți conștienți de fricile voastre, este un semn că sunteți pregătiți să le depășiți. Dacă fricile voastre devin perceptibile, conștiința voastră este pregătită să le primească cu compasiune – a sosit momentul.
Nu vă temeți de ”fricile” voastre, iar atunci când o frică își face apariția, apelați la puterea voastră cea mai profundă, Esența voastră. Frica face posibilă simțirea Esenței voastre, așa că manifestați simpatie față de frica voastră. Voi trăiți într-o lume a dualității lângă cea mai întunecată parte întotdeauna este prezentă cea mai strălucitoare lumină. Ele se cheamă una pe cealaltă și dansează împreună.
În viața voastră pământească întotdeauna există ciclul în care prima dată mergeți în interiorul vostru pentru ca mai apoi să vă deschideți spre exterior, iar apoi din nou în interior și apoi spre exterior. Și de fiecare dată când mergeți în interior voi vă adânciți un pic mai tare în întuneric, astfel încât și mai mult din lumina voastră să poată să curgă spre exterior. Adânc în voi lumina și întunericul acționează împreună în acest dans. Onorați acest dans, pentru că acesta este modul în care energia vieții lucrează pe Pământ. Este o alternanță între mersul în interior și apoi deschiderea spre exterior, între lumină și umbră, așa că onorați umbra ca parte a vieții.
Așa cum un copac își pierde splendidul frunziș în scopul de a se întoarce complet spre interior, faceți și voi ceva similar în anotimpurile vieții voastre. Prin întoarcerea spre interior, voi vă conectați pentru o vreme cu durerea, pierderea și jalea voastră. Dar aceasta este totodată o mișcare frumoasă în care conexiunea vă ajută să vă apropiați mai mult de voi înșivă, să intrați mai profund în esența a cine sunteți voi. Acceptați acest proces, pentru că întunericul este calea pe care voi călătoriți către lumină.
Acestea sunt cele două elemente care dansează împreună. Nu vă scârbiți de părțile voastre mai întunecate pentru că ele vă îmboldesc înainte. Ele vă provoacă lumina să se încarneze tot mai adânc. Salutați acele părți ale voastre care au purtat întunericul în voi și care vi-l aduc în conștientizarea voastră. Dacă aveți compasiune pentru ele și le acceptați ca făcând parte din calea voastră, ele vor deveni cei mai buni prieteni ai voștri printr-un profund sentiment de intimitate și conectare. Vi se permite să fiți umani!
Voi sunteți un Înger întrupat care experimentează extremele luminii și întunericului, astfel încât să creați ”aurul” prin faptul că le acceptați pe amândouă. Prin transformarea propriei voastre umbre, voi creați ”aurul” înțelegerii și al compasiunii și ”aurul” conștiinței unificate. Acesta este motivul pentru care sunteți aici pe Pământ, și de aceea vă iubesc atât de intens și vă urez bun venit din toată inima.
De fiecare dată și oriunde este posibil, eu vă voi susține cu puterea mea. Simțiți prezența acestei puteri în pământul de sub picioarele voastre, în aerul din jurul vostru și în corpul vostru!
 Sunt aici pentru voi, așa că aveți încredere în uniunea noastră și să știți că eu vă iubesc!
 
Traducere Poka Monica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)