Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

miercuri, 4 februarie 2015

2015: previziuni numerologice facute de Valeriu Panoiu

Anul 2015 vine peste noi cu cea mai puternica dintre toate cele noua vibratii: vibratia 8 (2+0+1+5=8). In decursul unui ciclu de 9 ani, 2015 poarta o ampenta specifica decisiva. 8 este numarul 2 ridicat la puterea a treia, prin urmare, miza acestui an nu este una dubla, ci tripla. Asadar, actiunile pe care le intreprindem anul acesta isi tripleaza efectele.

In 2015, facem triplusalt! E nevoie sa tinem cont ca producem unde concentrice masive, la toate nivelurile. Gandurile noastre se materializeaza de trei ori mai repede sau ne afecteaza de trei ori mai mult. Dorintele noastre sunt de trei ori mai puternice, iar emotiile ne ajuta sa fim de trei ori mai stapani pe orice situatie sau, la polul opus, sa devenim de trei ori mai irascilibili si mai sensibili. Faptele noastre primesc de trei ori mai multa energie de materializare. Asta inseamna ca anul acesta, atata timp cat ne propunem sa cladim ceva durabil, atragem de trei ori mai repede resursele si in cantitate tripla, pentru a ne atinge scopurile.

Anul de vibratie 8 ne sustine eforturile de a aduce in planul material, energiile care pana acum circulau numai prin capul nostru, sub forma de idei, aspiratii sau dorinte. Puterea noastra de a concretiza ceea ce vrem si de a pune in practica proiectele dupa care tanjim de ani de zile are o sustinere pe care n-am mai simtit-o in vietile noastre, din 2006 incoace. Sa ne uitam retrospectiv, cum am folosit vibratia anului 2006, ca sa observam evolutia pe care o au lucrurile acum, in viata noastra. Si, daca tot vorbim de ani decisivi, sa spunem ca anul 2015 este definitoriu pentru cei nascuti in anii de vibratie 8: 2006, 1997, 1988, 1979, 1970, 1961, 1952, 1943, 1934. Pentru toti acesti nativi, anul 2015 anunta afirmarea si reinventarea personala. Daca proiectia asupra vietii si a Universului este insa una negativista, pesimista, disperata, atunci tot ei vor fi cei ce isi vor atrage situatii in care suferinta, de asemenea, ii face lideri in corul victimelor si nemultumitilor.

8, cel mai puternic dintre primele 9 numere, ne aduce de trei ori mai multa forta - sau, dupa caz, de trei ori mai multa durere.

2015 este un an de curatare energetica! Tot ce nu ne mai este de folos dispare, ca sa faca loc unei noi etape. Este anul detasarii, al pierderilor, al divorturilor, dar si al deceselor. La nivel colectiv, curatarea se face in plan material, cu pagube materiale, posibile distrugeri in masa, in urma unor atentate, atacuri teroriste sau armate, sau in urma revoltei Mamei Natura, in anii 8 inregistrandu-se, de-a lungul timpului, cutremure devastatoare. Curatarea are loc insa si in plan uman, fiind previzibile tot felul de evenimente, din care rezulta morti colective.

Anul 2015 este un an cu profunde implicatii karmice pe termen lung - deci un an de plata si rasplata. Efortul este recompensat, implicarea, daruirea si devotamentul sunt valorile care se intorc anul acesta, sub forma de beneficii maxime. Tot ce am facut prin forte proprii, tot ce am obtinut pe cai oneste, prin munca si daruire, vine la noi cu bonusuri de trei ori mai mari decat ne-am fi asteptat. Pe de alta parte, anul este unul foarte prost pentru cei ce s-au furisat prin viata, si-au insusit bunuri sau functii necuvenite, au comis abuzuri si au crezut ca au scapat. In 2015, faptele nu se prescriu - dimpotriva, se redeschid dosare vechi si prafuite. Este un an in care justitia are foarte multa treaba, sa dezgoape fraude si abuzuri care au pagubit mase de oameni. Infractorii si egoistii nu o duc bine deloc, in 2015.

In 2015 nu ni se prea permite sa avem, doar de dragul de a avea. Dimpotriva, daca anul acesta ne propunem sa atragem resurse, ca sa-i ajutam pe altii - de exemplu sa avem o firma si sa facem angajari - atragem mult mai usor bunastarea. Este un an al abundentei castigate cinstit si in scopuri altruiste!

Renasterea este cuvantul de ordine al anului numerologic 2015. Tot ce rescriem, tot ce luam de la capat, tot ce ridicam pe baze complet noi are samanta de crestere si va da rod. Nu e un an de ajustari! Daca le dam o a doua sansa, unor situatii care sunt incheiate si care nu au cum sa devina ceva ce n-au ajuns sa fie niciodata, nu facem decat sa prelungim agonia. Trecutul este, anul acesta, un drum care ne intampina cu indicatorul ''sens interzis''. Cine indrazneste sa o ia pe contrasens, rataceste directia, pierde timpul si isi blocheaza sansele de a avansa. Tot ce trebuie sa se incheie, se incheie in 2015! Directia corecta a privirii este tot inainte! Nimic nu se intoarce cum a mai fost, nimic din ceea ce fost ani de zile intr-un fel, nu se poate schimba.

Este anul renuntarilor, al finalurilor, unele devastatoare si pline de suferinta, dar absolut necesare pentru evolutie. Renastem din propria cenusa sau ne scufindam in noroiul in care ne-am murdarit si pana acum. Degeaba ne facem iluzii, ca noroiul se poate transforma in ciocolata. Trezirea din somnul dulce se face tot in realitatea mocirlei.

Este un an in care nu putem sa transformam ceva preexistent - de aceea nu e un de transformare. Este un an de inlocuire totala! Schimbam definitiv ceva cu altceva, schimbam modul in care facem lucrurile si in care privim viata. Nu ne jucam cu aceeasi plastilina, o aruncam la gunoi si modelam cu alta noua. Nu e deloc un an de reciclare, de refolosire a energiilor uzate. Anul 2015 vine peste noi cu mutarea intr-o alta viata.

Amanarile conduc anul acesta la finaluri dezastruoase, de aceea anul de vibratie 8 are un caracter radical. Este si anul clarificarilor, al deciziilor definitive. Nu intamplator, astrologic, 2015 incepe cu Marte in Varsator, a carui energie categorica va lucra tot anul. In 2015, ori e laie, ori balaie. Daca mai stam, ca sa mai vedem, ca sa ne mai gandim, nu ajungem decat intr-un labirint din care cu greu mai putem iesi. Nu exista ''poate'', in 2015. Exista numai ''da'' sau ''nu''. Pare ca teoria relativitatii nu functioneaza anul acesta. Daca nu punem piciorul in prag, mergem din rau in mai rau.

2015 este un an pe vibratia pildei biblice, despre distrugerea cetatilor Sodoma si Gomora. Cine vrea sa vindece de tot, ceea ce este decadent in propria viata si nu duce nicaieri, trebuie sa iasa din cetatea pe care si-a construit-o - cetatea fiind confortul unei vieti pline de stagnare. Viata, curgerea, bucuria sunt tot inainte! Cine intoarce capul, se transforma in stana de piatra. Anul de vibratie 8 ne sutine sa lasam in spate atasamentul fata de ceea ce ne trage in jos, ca sa putem urca tot mai sus. Si nu ne intreaba daca suntem pregatiti. Ne ia pe sus. Nu prea avem incotro.

Am stabilit ca totul se ridica la puterea a treia, in 2015. Daca nu vrem sa ne ridicam, ne scufundam trei niveluri. Daca suntem hotarati sa reaprindem flacara vietii, urcam trei etaje dintr-un foc. Saltul, in oricare directie, inainte sau inapoi, este triplu. Tot ce gandim, simtim, emitem, transmitem sau facem se inmulteste cu trei.

Anul 2015 devine astfel, pentru fiecare dintre noi, bumerangul cu trei capete.

Anul 2015 pentru fiecare vibratie a nasterii (vibratia nasterii se calculeaza adunand toate numerele din data nasterii intre ele pana cand rezultatul este o cifra intre 1 si 9):
Cei cu vibratia nasterii 1 in 2015: an de bilant, incheieri de capitole, socializare si evenimente bruste, imprevizibile; an de recunoastere a meritelor si performantelor personale.
Cei cu vibratia nasterii 2 in 2015: an favorabil noilor inceputuri, schimbarilor de domiciliu, intiativelor curajase; an in care nativul se bazeaza doar pe fortele proprii ca sa reuseasca.
Cei cu vibratia nasterii 3 in 2015: an de clarificari in relatii, an de asociere sau despartire, an de amanari si de rezolvare a unor situatii vechi sau de vindecare a trecutului si a relatiilor de familie, cu posibila schimbare de domiciliu.
Cei cu vibratia nasterii 4 in 2015: an de calatorii si studii; an de schimbare a convingerilor; an de incalcare a regulilor; an de afirmare prin scris sau vorbit; an de succes sau de esec material, in functie de propria relatie cu banii.
Cei cu vibratia nasterii 5 in 2015: an de munca si efort; an de concentrare pe un anumit segment de viata; an de initiativa si vointa; an de punere in practica a visurilor si idealurilor; an foarte pragmatic si eficient.
Cei cu vibratia nasterii 6 in 2015: an de studii si calatorii; an de aventuri si explorare; an de relationare intensa si imbogatire a cunostintelor; an de instabilitate si miscare.
Cei cu vibratia nasterii 7 in 2015: an de concentrare pe viata de familie; an de grija si protectie oferita altora; an de intemeiere a unei familii; an de reglare a situatiei financiare; an de vesti bune si numeroase placeri ale vietii.
Cei cu vibratia nasterii 8 in 2015: an in care se materializeaza credintele si convingerile; an de imbunatatire a relatei cu Dumnezeu; an de izolare si mai multa introspectie; an de specializare si perfectionare.  
Cei cu vibratia nasterii 9 in 2015: an de performante materiale; an de renastere personala; an de renuntare, de curatenie, de reinventare; an de noi directii de viata; an plin de noi inceputuri, de la zero.

3 comentarii:

  1. Dumnezeu e cazul sa intervina si sa faca dreptate pt toate lucrurile incorecte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Data de 4 Iunie a.c.,este marcata ca data fizica a Noilor Inceputuri, vom avea totul sau nu vom mai exista.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce bine ar fi pentru multi noi inceputuri desi nu am vazut nimic, e bine ca multi sa plateasca pentru raul facut iar altii oropsiti sa aibe un start mai bun.
    Dar viata demonstreaza ca oropsitii chiar daca trag nu au nimic iar mincinosii tot bine o duc.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)