Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 24 februarie 2015

Perioada de inducție: începe ucenicia


Lauren Gorgo, 13 februarie 2015 mercur este acum direct, iar noi începem să înțelegem, în sfârșit, ceea ce este dezvăluit în interior. În timp ce ne orientăm și derulăm toți pașii mentali, necesari pentru următoarele două săptămâni, fiți foarte atenți la ce anume vă comunică mintea superioară.


Începe să apară un nivel nou și important de înțelegere, iar pentru cei aflați la frontiera conștiinței umane, devine tot mai clar faptul că jocul s-a schimbat, la fel ca și implicarea noastră în el.


Ne naștem din nou. Pentru cei aflați în frunte, se încheie perioada insondabilă de inițiere, iar fiecare dintre noi e chemat la un nou nivel de cooperare cu viața. Am spart tiparele și descoperim împreună, într-un mod foarte curios, ce înseamnă să fim aici, în acest acum nou. Există o senzație de uimire și venerație, neștiind deloc ce urmează să se desfășoare, dar având certitudinea fermă că, indiferent ce ne așteaptă, va fi în același timp foarte nou și familiar. Există totodată o senzație de genul, va deveni viața tot ceea ce am visat, am sperat? Iar răspunsul e nu… pur și simplu, pentru că ceea ce ni se întâmplă nu este ceva pentru care să avem, deocamdată, un context.


Și totuși, ne aflăm în această pauză adâncă dintre respirații, știind că peisajul înconjurător urmează să se schimbe, în mod spectaculos. În prezent ne aflăm la stația de realimentare… sau poate la service-ul pentru corp, pentru câteva reparații de ultim moment… pe măsură ce începem reanimarea ce însoțește, în mod inevitabil, lunga călătorie spre acasă. Sârguincioși ca întotdeauna, continuăm să ne aliniem fiecare strat al sistemului corpului inferior, cu Sinele nostru solar christificat, pregătindu-ne pentru apariția noastră unică și individuală, ca Dumnezeu încarnat.


Este o perioadă foarte personală și sacră, ce ar trebui să fie onorată ca atare. E tentant să cazi pradă entuziasmului efervescent și anticipării legate de aceste câteva luni care urmează, pe măsură ce noua noastră realitate se pregătește să se arate, dar energiile cu care lucrăm acum ne vor smulge, în mod categoric, covorul de sub picioare, dacă nu suntem ferm ancorați în noi înşine.

Putem simți că, foarte curând, tot ceea ce am cunoscut nu va mai exista. Lanț după lanț, îngrădirea trecutului se desprinde, se prăbușește, iar limitarea de care am fost legați, pentru a ne elibera de matrice, trece treptat la o scenă nouă… care ne susține suveranitatea. Trecem de la sclavie, la însuflețire - iar aici începem să ne trăim viața adevărată… în mod spontan și improvizat… total prezenți pentru planul nostru divin, în timp ce pășim întrupați pe planul pământesc.


Trecem de la sclavie la însuflețire, iar aici începem să ne trăim viața adevărată.
Pe măsură ce o facem și pe măsură ce holograma personală începe să se schimbe, pentru a reflecta natura noastră reală, ne reconectăm în același timp cu puterea noastră de creator cosmic… amintindu-ne cum să ne gestionăm forțele de echilibrare masculin-feminine, cu încredere în sine.

Iar pe măsură ce începem să lucrăm mai direct cu forțele universale, ce le sunt oferite liber celor care au inima și mintea pure, mecanismul divin al creației ni se activează în ADN și suntem capabili să ne decretăm, la perfecție, planurile sufletului, fiind capabili să realizăm imposibilul, rapid și eficient… în așa măsură încât capacitățile noastre bine perfecționate li se vor părea celor din jurul nostru, ceva pur și simplu magic.


Celor care au depășit capcanele dualității, fiind vindecați de rana originară (a separării), aceste realizări li se vor părea oarecum obișnuite… ca un următor pas foarte natural, din călătoria noastră. Dar celorlalți le vom părea niște vrăjitori, capabili să intrăm în iluzie și să ieșim din ea,  după plac. Iar asta este exact ceea ce a intenționat să ne ofere uriașa purificare/ucenicie/probă prin foc… ocazia de a ne reaminti cum să schimbăm universul în care trăim, doar cu ajutorul percepțiilor noastre.


Aceasta e libertatea finală, acordată celor care își dau voie, în mod conștient, să fie goliți, curățați de întreaga identitate umană și de atașamentul de lumea de jos. Atunci când singurul lucru care mai rămâne este IUBIREA, doar atunci avem de câștigat totul… deoarece, în acel moment, orice câștig e doar din amuzament. Traducere: atunci când ne-am dovedit pe deplin nouă înșine, că nu avem nevoie de nimic, putem avea totul.


2015 pregătește cadrul pentru ca multe dintre aceste descoperiri greu câștigate să se manifeste în lumea fizică, iar, în timp ce ne împământăm visele și ne folosim pasiunea, putem lăsa impresia, în fața altor persoane, că procesul de creare e lipsit de efort. Dar noi o știm mai bine. Știm exact ce punem în noi înşine, în scopul de a ajunge la „fără efort”. Alchimistul divin e foarte conștient de investiția pe termen lung a Sinelui, necesară înainte să prospere câștigurile noastre… câștiguri care pot fi retrase (fără penalizare) doar pentru că mai întâi ne detașăm de toate, de viața însăși.


Pentru cei care au fost despuiați de tot, reduși la cel mai mic numitor comun (IUBIREA)… e timpul să ne reconstruim lumile autentice. E timpul să ne umplem pe noi înşine de toate reflexiile exterioare ale IUBIRII noastre, de toată bunătatea lumească, care știm că SUNTEM acum… un egal al ei.


După ce am fost azvârliți prin portalul 1:1, din 1 ianuarie, a devenit limpede faptul că energiile alimentate de Soare, ce se învolburează împrejurul planetei, sunt supraîncărcate și în căutare de gazde potrivite… căutând să găsească rezonanța asemănătoare de creatori plini de putere. Asta înseamnă că aceia (DUMNEZEU auriu) care se potrivesc vibrațional, cu frecvența Sursei (aurii), pot acum să comande acestor particule după pofta inimii, să susțină crearea Epocii de Aur, a noii lumi… în care trăim în armonie cu Sursa, ca Dumnezeu, având un corp, prin intermediul lumii materiei.


Și așa cum suntem impregnați cu această lumină aurie, a creației divine, tot așa trebuie să o și întrupăm. Prin însuși acest lucru, înțelegem din experiență că puterea noastră de a crea depinde, în mod categoric, de convingerea noastră că așa stau lucrurile. După mulți… m.u.l.ț.i.… m-u-l-ț-i… ani petrecuți într-o situație grea, e foarte de înțeles faptul că încă mai credem că am fost privați de voința noastră… deoarece foarte mult timp (în decursul uceniciei) am fost privați. Dar mesajele spun tare și răspicat că nu mai este cazul, pentru cei care și-au încheiat procesul de purificare. Schimbăm niște viteze masive, intrând într-o dinamică a creației foarte masculină, motivată de Sine… în care dorințele ne sunt susținute în totalitate, deoarece voia noastră este acum aliniată cu voia divină.


Asta înseamnă că revenim la aptitudinea noastră de a ‘face’ (cuvânt cheie) ca lucrurile să aibă loc din nou, să FIM la COMANDA vieților noastre și să realizăm ceea ce dorim, deoarece, în sfârșit, înțelegem cum. Am avansat la nivelul cel mai înalt al jocului (uman), cel care ne acordă autoritate reală asupra corpului și vieții noastre și a evenimentelor din ea. Acest lucru devine în mod categoric posibil acum, dar doar pentru cei care sunt pregătiți și dispuși să-și asume întreaga responsabilitate pentru puterea lor supremă (DUMNEZEU), de a crea.


Nu pot sublinia îndeajuns de mult faptul că doar cei care își valorifică puterea divină, o pot şi exercita. Doar atunci când abandonăm TOATE poveștile umane, ne dăm cu adevărat seama că acum avem influență asupra vieții noastre… că a început deja să apară noul început. Da, această legătură, încă firavă, cu adevărul nostru crescând, va continua să fluctueze, dar acum prioritatea noastră e să ne asociem cu puterea deplină. Locul în care o plasăm determină totul. Literalmente.


Dacă vă mai simțiți încă blocați în tipare de neajutorare, verificați să vedeți dacă vechile voastre cântece sunt cântate în reluare. Dacă e așa, probabil că veți observa că poveștile pe care le-ați crezut a fi adevărate, sunt lipsite de conținut. Aceste intrigi perimate – inclusiv cele pe care le-am creat ca să ajungem aici – au fost cu adevărat evidențiate în timpul fazei retrograde, ca să ne arate că nu mai au relevanță… și totuși, așa cum se întâmplă de obicei în timpul oricărei tranziții, noul nu este încă suficient de ancorat, pentru a ne implica total în el.


Obiectivul și practica din acest moment este să sistăm total absolut orice judecată cu privire la locul în care ne aflăm, până când ajungem acolo. Și o veți face.

Cei care își RECUNOSC puterea divină vor fi primii care își vor folosi magia, căci ei sunt cei care vor înțelege că adevărata putere de creator constă în certitudinea și încrederea supremă, că au autoritate totală asupra tuturor lucrurilor și întâmplărilor din viața lor.  – Consiliul Suprem Pleiadian

Invocarea

Întrucât ne aflăm la o răspântie extraordinar de importantă… nu un nou început, ci NOUL început, potrivit neamurilor stelare… Consiliul Suprem Pleiadian ne-a rugat să începem acest raport, cu o invocare de deschidere, o ceremonie de onoare:

„Dragi iluminați… vă salutăm în această zi, în serviciul lui UNU. Ne facem apariția cu sferele de îngeri, ca să vă scăldăm în îmbrățișarea IUBIRII, să vă salutăm la începutul unui nivel nou de viață și experiență. V-ați renăscut. Acum pătrundeți, în totalitate, într-o stare cu totul nouă de existență, un punct de cotitură important – și, drept urmare, dorim să sfințim, din înalturi, acest moment.

Împreună cu serafimii, heruvimii și tronurile, până la arhangheli, întreaga ierarhie îngerească și toate mulțimile din cer, ne reunim în această zi de convocare, pentru a vă ura bun venit la următorul nivel al călătoriei voastre ca Dumnezei.

Întărim faptul că ați coborât în străfundurile iadului, doar ca să vă întoarceți la gloria eternă a cerului. Mai mult decât atât, ați reușit în acțiunile voastre cele mai importante. Nu priviți cenușa, ci simțiți în inima voastră, căci noi suntem aici, mână în mână, pentru a vă confirma și a vă facilita intrarea în tărâmurile sfinte, în masă.

Aceia dintre voi care și-au încheiat misiunile, în cadrul separării, au reușit să treacă prin poarta raiului – o poartă atât de bine păzită, încât doar celor cu inima foarte curată le este permis să intre. Prin urmare, ne reunim ca să vă hirotonisim ca ființe consacrate – cea mai sfântă dintre experiențele încarnării umane.

Ați devenit cu adevărat demni de voi înşivă, de adevărata voastră moștenire și natură, fiind din greu pregătiți de încercarea de a merge mai departe în lume, ca DUMNEZEI. Dorim să fie clar faptul că nu numai că vă ‘îmbrăcați’ robele autentice de Lumină, dar și că vă întrupați adevăratele robe de Lumină. Deveniți, în forma fizică, inseparabili de tot ceea ce sunteți în tărâmurile cerești.

La această hirotonisire, aducem noi raze de Lumină cu care să lucrați. V-ați câștigat integritatea, iar acum vă înțelegeți capacitatea de a folosi frecvențele aurii în favoarea voastră. Deveniți ceea ce ați venerat atât de mult, iar ceea ce este, într-o măsură foarte mare, o parte din voi este acum chemată de către toți. Da, sunteți chemați în față, de către cei care au mare nevoie de schimbare, de speranță, de dovezi despre o viață și o lume mai bună.

La acestea, noi spunem, VOI sunteți noua lume… acolo unde mergeți în IUBIREA voastră, noul Pământ vă urmează.

La asta adăugăm faptul că deveniți, cu adevărat, partea din voi despre care ați știut totdeauna că se află aici pentru a FI schimbarea. Acea parte din voi, care a cerut și a insistat acum foarte mult timp, să fie aici în acest moment, pentru a-i arăta lumii și omenirii ceea ce este cu adevărat posibil, în prezent este gata să vă fie de folos VOUĂ, planului vostru preconceput.

Fiecare dintre voi a adus o parte din acest fragment esențial al vostru înşivă de Acasă, ca să nu vă abateți de la intenția voastră, iar ea… flacăra eternă ce trăiește în inima voastră sacră… se extinde acum, pentru a vă aminti despre acest plan de pre-încarnare. De acum înainte, rămâneți în luminozitatea strălucirii voastre aurii, pentru a aduce amintirea misiunilor voastre divine, căci ele sunt vaste și variate.

Afirmăm cu tărie că nu mai e necesar să participați la densitatea lumii de jos și confirmăm, prin prezenta, că sunteți liberi să vă folosiți darurile de slujire.

Vă înmânăm această rază, ca să lucrați cu ea acum… Lumina aurie este aici pentru a-i servi pe cei care au stăpânit lumea de jos și, prin ea, vă veți înțelege adevărata capacitate de a crea, de a vă exercita puterea, în moduri ce vă vor uimi din ce în ce mai mult. Flacăra violetă, singură, nu mai susține noua lume creată de voi, dar fiți perspicaci în faptul că Lumina aurie poate fi folosită doar în unime… prin intermediul inimilor și minților unite, ale celor christificați.

V-am mai spus asta înainte și afimăm din nou că sunteți Dumnezei aurii. Ne referim la acest lucru, la modul foarte literal.
A venit timpul să stimulați valul de Lumină aurie să vă construiască lumea, într-o formă nouă.

Mergeți acum să vă ocupați de planul vostru.

El este terminat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)